- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.761
Allah razı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebisler. Evlerimizin kokusu değişsin inşallah artıkYaa hadi hayırlı olsun çok sevindim canım varya gözlerim doldu yemin ediyorumdarısı başımıza inşallah dua edin bizlere inşallah değerin artarak devam edecek
Ayy inşallah nasıl istiyorum varyaAllah razı olsun canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı bebisler. Evlerimizin kokusu değişsin inşallah artık
rabbim kucagina alacagin gunleride gostersin canim hangi tedaviyi olmustun hangigunler iliski ve belirti varmiydi paylasirmisin bizimleKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
iyi yapmışsınız canımKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
Canım 1 kasımda aşılama oldum o günden sonra da doktora gitmedim ızne gittim sonra 1 ay eşimle ayrı kaldık iş sebe iyle bu ay ovulasyon testi alıp takip yaptım geç yumurtluyormusum onu anladımrabbim kucagina alacagin gunleride gostersin canim hangi tedaviyi olmustun hangigunler iliski ve belirti varmiydi paylasirmisin bizimle
Aminnn herkese rabbim nasip etsin bu kadarcık duyguyu yaşamak bile okadar güzel kiiyi yapmışsınız canım
gözünüz aydın :))
gebelerimiz tam gaz çoğalıyor sıra bize geliyor
ekim sonu kasim basina denk gelecek insCanım 1 kasımda aşılama oldum o günden sonra da doktora gitmedim ızne gittim sonra 1 ay eşimle ayrı kaldık iş sebe iyle bu ay ovulasyon testi alıp takip yaptım geç yumurtluyormusum onu anladım
Ayy onu hiç düşünmedim bile sanırım şuan daha 2 haftalık mi 1 haftalık miekim sonu kasim basina denk gelecek ins
kac kisi oldu simdi hamis
rabbim kucagina alacagin gunleride gostersin canim hangi tedaviyi olmustun hangigunler iliski ve belirti varmiydi paylasirmisin bizimle
eger bat gunlerindeysen 3hafta bitmis 4.haftaya baslamissindir canim pazargunu benimde bat kasim ilkhaftasina denk gelicek ins. olursaAyy onu hiç düşünmedim bile sanırım şuan daha 2 haftalık mi 1 haftalık mi
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı diğer bekleyen arkadaşlaraKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
Benim sol kasigimdan bacak arama vuran bi ağrı var ara ara akıntı oluyordu bide göğüslerim özellikle yandan çok ağrıyor yorgunluğum yok ama cabuk yoruluyorum bi kaç gündür iş yaparken hele dün ütü falan yapmıştım ağrıdan duramadım o kadar çok olduevet canım I Ilkmelegim bende onu sorucaktım varmıdı belirtin vs hisssttinmi ada benimde bat 27 dün test aptım sabah ama negatif çıktı ondan öncesinde kasık batmam ve alt karında aşırı dolgunluğum vardı ama bugün sanki hepsi bitti karnım ağrımaya başladı inşallah korktuğum olmaz
Canım normale bu gün 4. Günüm regli geceli ama ovulasyon Ge c kalınca Ge c döllenme oldu o yüzden daha erken bi haftadır diye düşündümeger bat gunlerindeysen 3hafta bitmis 4.haftaya baslamissindir canim pazargunu benimde bat kasim ilkhaftasina denk gelicek ins. olursa
Aminn canım hepinize inşallahGözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara
Selam canim iyim saglik acisndan sorunumuz yok sukir sen nasilsnCanım senin durumun nasıl ikizler nasil cinsiyetlerin ne ikiz durumu zormuMorasigi
Hayirlisi olsn inss pozitifi gorursn canimcmÇok şükür işlem yapıldı, yatıyorum:) evet abartılacak bir acı ağrı yok. Ama benim ağrı eşiğim düşük acıdı diyebilirim:) Rabbim nasip eder de tutunur inşallah :)
Canimm sende mi hamissin yoksa masallah hayirli olsun ❤Aminn canım hepinize inşallah
Benim sol kasigimdan bacak arama vuran bi ağrı var ara ara akıntı oluyordu bide göğüslerim özellikle yandan çok ağrıyor yorgunluğum yok ama cabuk yoruluyorum bi kaç gündür iş yaparken hele dün ütü falan yapmıştım ağrıdan duramadım o kadar çok oldu
Yumurtlamayı ayın kaçında gördün ovulasyonda?Canım normale bu gün 4. Günüm regli geceli ama ovulasyon Ge c kalınca Ge c döllenme oldu o yüzden daha erken bi haftadır diye düşündüm
Verdi canım progestan sabah akşam içiyorumYok ilaç vermedi, sana vermiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?