- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.721
Kırmızı renk değil çok hareket edince açık kahve alıntı oluyor.b yüzden bol bol yatıyorum is yapamıyorum.birde kafama takılan göğüs ağrım coktu çok azaldi.doktor bi sıkıntı yok dinlen dedi ama cumartesi tekrar gidicez kalp atışları icin.bilmiyorum nolcak hayirlisiCnm kanamanmi oluyor kirmizi renktemi normal.lekelenmemi yoksa ?
bende 12.gun carsamba idrarda deneyecegim eger cizgiyi gorursem persembe 13.gun kan vermeyi dusunuyorum ins. dilegimiz olurBen idrar hiç düşünmüyorum canım. Doktorum da idrarda yapma dedi. Direkt 14. Gün yani cuma günü kana giderim nasipse adet olmaz isem.
Bilmiyorum cumartesi kalp atışları için gidicez olursaAminn canım benim kaç haftaliksin şu an
Canın o ihtimal maalesef eşim yarım gün izin almış, çıktık yola inşallah kötü etkilemez. Arabada yatıyorum artık :)
Canm allah yardimcin olsun inşallah sağ sagsaglim alirsn kucaginaBelli cnm erkek olucak.nasip.ederse biraz sikintiliyiz malesef erken dogum.riskim.var istirahatteyim igne ve fitil kullaniyorum hamile.kalincada bitmiyor malesef Rabbim.saglikla hamile.kalip kucagimiza almayi nasip etsin
Ay hiç fark etmez canım benim yeter ki sağlıkla hayırlısıyla gelsinAmin kuzum inslalah cok cok sevindim hadi bakalim cinsiyeti merakla bekliyorum.genelde.erken kalp.atisi duyuldugunda erkek derler ama bakalim.ne olcak Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin
Yok ilaç vermedi, sana vermiş miydi
Kırmızı renk değil çok hareket edince açık kahve alıntı oluyor.b yüzden bol bol yatıyorum is yapamıyorum.birde kafama takılan göğüs ağrım coktu çok azaldi.doktor bi sıkıntı yok dinlen dedi ama cumartesi tekrar gidicez kalp atışları icin.bilmiyorum nolcak hayirlisi
Canm allah yardimcin olsun inşallah sağ sagsaglim alirsn kucagina
Ay hiç fark etmez canım benim yeter ki sağlıkla hayırlısıyla gelsinbi de kalp atış hızından cinsiyet tahmini duydum tabi doğruluk payı pek yoktur bunların. 140 altındaysa erkek, üstündeyse kız diyolar. Bizim 176 ydı bakalım ne çıkcak :)
Iyi yapmışsın canım en iyisi telafi edersin inşalalh öğrencilerini inşallah hep pozitif düşünİnşallah bugün için rapor alıcaktım, valla haftayı kapattım okul soğuk oluyor. Ayaklarım ısınmıyor hiç diye :)
Yaaa hadi inşallah dünyada duyabileceğimiz en güzel ses duyarsın inşallah olumsuz düşünmeBilmiyorum cumartesi kalp atışları için gidicez olursa
Salı gittiğimde 5 hafta dedi.kendi hesabima göre 4 hafta.cumartesi leke olunca yine gittim haftaya ilgili bisey demedi kesenin durumu iyi icindede bebek görünüyo dedi.progestoron iğne kullanıyorum hareket çok edince oluyor yoksa yok.birde sol kasihimda bazen hafif ağrı hissediyorumKac haftalik cnm ilac kullandigin halde yine geliyormu bende lekelenme gordum Allahin izniyle birsey olmaz
Canım benm bu 5. Gebeliyim 4 var pıhtılaşma sıkıntım var.oyuzden çok panik yapiyorumYaaa hadi inşallah dünyada duyabileceğimiz en güzel ses duyarsın inşallah olumsuz düşünme
Rabbim izin verdiyse artık, vakti geldiyse olur hayırlısıylaSen kullanmiyorsan birsey olmaz Allah in izniyle canim. Artik bol bol dua edicez. Bende evde yatiyorum. Vucudumu dinliyorum belirti ariyorum. Gögüslerimi mincikliyorum tık yok.
İnşallah canım :) evet ilerleydik çok sıkıntı olacak bir durum yoktu.Iyi yapmışsın canım en iyisi telafi edersin inşalalh öğrencilerini inşallah hep pozitif düşün
Salı gittiğimde 5 hafta dedi.kendi hesabima göre 4 hafta.cumartesi leke olunca yine gittim haftaya ilgili bisey demedi kesenin durumu iyi icindede bebek görünüyo dedi.progestoron iğne kullanıyorum hareket çok edince oluyor yoksa yok.birde sol kasihimda bazen hafif ağrı hissediyorum
Benimde kan pıhtılaşmam var o yüzden çok iyi anlıyorum seni iğne mi kullanıyorsunCanım benm bu 5. Gebeliyim 4 var pıhtılaşma sıkıntım var.oyuzden çok panik yapiyorum
Canım daha çok erken değil mi 1 hafta bile olmadi henüzSen kullanmiyorsan birsey olmaz Allah in izniyle canim. Artik bol bol dua edicez. Bende evde yatiyorum. Vucudumu dinliyorum belirti ariyorum. Gögüslerimi mincikliyorum tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?