- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.821
Rahim değil de rahimdeki bi kist yara falan bişey alınmış olabilir mi acaba? Rahim olmadan gebelik imkansız gibi çünküKızlar Bi arkadaşımın amcasının eşi nin rahmi alınmış çok üzülmüş çocuğum olmayacak diye iyileşmiş. Tamamen iyileştikten 2 ay sonra hamile kalmış sizce böyle bir şey olabilirmi ya ben şoook
rahim olmadan gebelik mumkun degil belki 1yumurtaligini yada rahimden birsey alinmistir canimKızlar Bi arkadaşımın amcasının eşi nin rahmi alınmış çok üzülmüş çocuğum olmayacak diye iyileşmiş. Tamamen iyileştikten 2 ay sonra hamile kalmış sizce böyle bir şey olabilirmi ya ben şoook
Rahim alınmamıştır başka bir şeydir rahim alındığında tüm yumurtalıklar vs alınıyor çünkü. İmkansız hamile kalmakKızlar Bi arkadaşımın amcasının eşi nin rahmi alınmış çok üzülmüş çocuğum olmayacak diye iyileşmiş. Tamamen iyileştikten 2 ay sonra hamile kalmış sizce böyle bir şey olabilirmi ya ben şoook
Olur tabi ki kuzum, çörek otları ezilmiş olur biraz hem
Ay yaaa çok sevindimm merakla okuyordum taa gerilerden beri gözün aydınnKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
Ahh canim cok zor cok.ilk kimyasalda bende anneme soylemistim o da cok üzülmustü.oyüzden bir daha hamile olsam kalp atisina kadar kimseye söylemem
Bal tarçın çörek otunu nasıl kullanıyorsun ne ıse yarıyor acaba birde ne zamn basliyoruz
bal tarcin corek otu nasil oluo
Ben de 11. Gün yani dün yaptım erken gebelik testi çıkmadı ama hâlâ ağrılarım devam ediyor adetin geçmesini bekliycem kan vercem ona göre bölünen yapma yani üzülüyor insanAy bi test yapma isteği oluştu ben de seni okuyunca I Ilkmelegim 10. Günü bugün iğnemin çıkmaz ama değil mi erken gebelik testinde çok hafif hafif kasık ağrılarım var göğüslerim biraz dolgun sanki ama işte belki adet belirtisidir bilemiyorum kiii...
Doğru diyosun negatif de çıkınca insan üzülüyor umudu kırılıyor. Cuma benim 14. Gün olacak iğneden o zaman yapayım bari ben de sabredeyim de.. adet geçmesine kadar bekleyemem sanırım çünkü bat 9 martBen de 11. Gün yani dün yaptım erken gebelik testi çıkmadı ama hâlâ ağrılarım devam ediyor adetin geçmesini bekliycem kan vercem ona göre bölünen yapma yani üzülüyor insan
O konuda benim de kafam karışıkDoğru diyosun negatif de çıkınca insan üzülüyor umudu kırılıyor. Cuma benim 14. Gün olacak iğneden o zaman yapayım bari ben de sabredeyim de.. adet geçmesine kadar bekleyemem sanırım çünkü bat 9 mart
Benim 13.gun bu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bat 5 mart. Aynı durumdayız :)O konuda benim de kafam karışıkçünkülüm 14. Gün Çarşamba ama bat 3 Mart gösteriyor. Geçen seferki denememde ilk iğneyi vurduğumda 15. Gün olmuştum. Hangisini beklesem bilemedim
İnşaAllah canım benim Rabbim gönlüne göre versinBenimde 28inde tahlil vermem gerekiyor
İnş güzel haber alırım
El mahkum beklycez yaniBenim 13.gun bu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bat 5 mart. Aynı durumdayız :)
O zman ben 15inde mutlaka test yapardım çarlarım çünkü biliyorumO konuda benim de kafam karışıkçünkülüm 14. Gün Çarşamba ama bat 3 Mart gösteriyor. Geçen seferki denememde ilk iğneyi vurduğumda 15. Gün olmuştum. Hangisini beklesem bilemedim
Ben de kafa yandı arkadaşım :) inşallah güzel haberler veririzEl mahkum beklycez yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?