Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım önce aspirin kullandım öğrendiğim gündem beride iğne kilom biraz fazla olduğu içingiçin gunde 2 kez kullaniyorum.erken öğrenmeye çalış ki biran önce ign eye başla canm sende
Ben şu an corasbin kullanıyorum limon suyu içiyorum normalde hep yarın gidecem bakalım doktora. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini

Hayirlisi olsn inss pozitifi gorursn canimcm o aleti bnde sevmiyorm vala o acitiyo iste zatn allahtn cok kisa islem:) Allah nasip etsn tutunsn inss❤
Çok sağol canım, inşallah nasibimiz gelmiştir artık diye dua ediyorum. Beni sarstı açıkcası. Sol tarafımda gelişmişti zaten, oturup kalktıkça adım attıkça acıyor, sızlıyor. Ben o hiçbirşey hissetmeyenlerdrn olamadım. Sonra da aklıma tüp bebek geldi yumurta topluyorlar, yerleştiriyorlar falan o da mı bu şekilde oluyor, işlemleri

Benim ilkinde hic acimadi canim.2 asilamada canim cok yandi kanamamda oldu baya hatta asilama yaparken bagirdim.neden oldu bilmiyorum.

Kızlar bugün 12. Gün benim ovu testleri geç ulaştı elime 9.günden itibaren yapmaya başladım biz sizde fikrinizi belirtirseniz sevinirim

Benim ilkinde hic acimadi canim.2 asilamada canim cok yandi kanamamda oldu baya hatta asilama yaparken bagirdim.neden oldu bilmiyorum.
Kastım herhalde ben kendimi rahat bırakmadım diye düşündüm. Kanama değil de hafif lekelenmem oldu. Aynen ben de bağırdım, doktor hatta dalga geçti benle asla sana normal doğum yapmam, doğuramazsın sen falan dedi, acı eşiğim az. Son ayımız olsun inşallah canım. Aslında ovulasyon testinde gebelikten önce çıkıyormuş, gebelik daha sonra gösteriyormuş, yabancı yazılarda falan da var. İşte biz çatlatma iğnesi olduğumuz için yanıltıcı olabilir

Kızlar Bi arkadaşımın amcasının eşi nin rahmi alınmış çok üzülmüş çocuğum olmayacak diye iyileşmiş. Tamamen iyileştikten 2 ay sonra hamile kalmış sizce böyle bir şey olabilirmi ya ben şoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…