- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.421
Sürüm güncellemişler canımKızlar kk neden böyle değişti bilen varmıUmutumut82
Kızlar kk neden böyle değişti bilen varmıUmutumut82
Ama n canım inşallah önemli olan o tabiBenim de içime çoğunlukla kız doğuyo canım :) hatta akşam rüyamda kızımın olduğunu gördüm, yeni doğmuş minnoş bi kız bebek :) bakalım artık Allahım sağlıklısını versin hepimize canım
Çok karışık olmuşHic bilmiyorum canimm
Ama çok karışık olmuşSürüm güncellemişler canım
Catliyosa gerek yok iğneye canm degerlendir 3 günü.testede devam et çatladığını gör canım 1 yada 2 gunden catlarKızlar hiç bir ilaç kullanmadan yumurta büyüse çatlamasa bu iğne vuruluyor mu. Benim dün ovulasyon testimde pik oldu ama kafam karıştı. Pik olması kesin çatladı mı demek
Siliklelince kesin çatlamış öı oluyor canımCatliyosa gerek yok iğneye canm degerlendir 3 günü.testede devam et çatladığını gör canım 1 yada 2 gunden catlar
Aynen bende çok sinir bozucu. Benim test silikleşti picos var ama kesin çatladı mı demek buBu güncelleler en sonra hiç yazasım gelmedi kimsede yazmıyor.hic sevmedim ben bunu
Dün köyü bugün siliklestiyse çatladı demek canım 3 gun arka arkaya degerlendir kaçırma.ben bu şekilde hamile kaldimAynen bende çok sinir bozucu. Benim test silikleşti picos var ama kesin çatladı mı demek bu
Darısı başımıza o halde canım. Kaç aylık hayırlısı ile. Picos var mıydı sizdeDün köyü bugün siliklestiyse çatladı demek canım 3 gun arka arkaya degerlendir kaçırma.ben bu şekilde hamile kaldim
Gitrim canım bugün farklı doktora gittim hatta geçen sefer az tumurtan olmuş dedi fazla olsun bu kez 3. Gün başla sabah akşam iç bu kez dedi klomeni bakalımm.. inşallahh umutlar nisana artık bende..Yıpratma kendini tatlım daha çok yeni allah sana bl evlat sana nasip etsin inşalah git bakalım doktorun seni en iyi şekilde yönlendirir
Al benden de o kadar. Çok ıssızlaştı buralarBu güncelleler en sonra hiç yazasım gelmedi kimsede yazmıyor.hic sevmedim ben bunu
evet gercekten hic guzel degilBu güncelleler en sonra hiç yazasım gelmedi kimsede yazmıyor.hic sevmedim ben bunu
Alışırız kızlar birbirimizi bırakmak yok hep destek tam destek miydi o :)Al benden de o kadar. Çok ıssızlaştı buralar
Ben her türlü buralardayım canım destek için :) alışırız herhalde ama keşke eskiye dönselerAlışırız kızlar birbirimizi bırakmak yok hep destek tam destek miydi o :)
Evt ya bugün pek giremedim, genelde onlarca sayfa birikmiş olurdu, hiç kimse bişey yazmamışBu güncelleler en sonra hiç yazasım gelmedi kimsede yazmıyor.hic sevmedim ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?