Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekurler cnm bilgi icin. Cok yorucu zor surecler psikolojik olarak cok yoruldum

Bana folicus önerdi. Bnce bu folik asitler çok da farktmyr. Hngi firmayla anlaşma yapıyorlarsa onu öneriyorlar. Bnm doktorum devlet hastnsndydi ordayken verdiği d vitamnyle şimdi özel hstnde verdiği d vitamini farklı

Artık iğnenin etkisi iyice azalmıştır canım. İnşallah bunlar belirtidir
Ben ilk ipne denediğim de 10. Gün test yapmıştım hala etkisi var mı diye yoktu çizgi. Şimdi yarın bir bakayım diyorum, ne kadar kalmış ya da gitmiş mi :) insan umutlanacak gibi oluyor sonra yok iğne vuruldun sen diyor. Canım gaz problemi olmuş muydu?

Hiç sorma yarın aşılama dahil 12. Günüm ama baya bildiğin adet ağrılarım var canım olmadı herhalde
Canım bebişler hep adrt ağrısıyla geliyor, güzel düşünelim öyle de olsun. Erken yani daha regli ağrısı için, hem iğne de yok sen de. Belki de belirtidir ağrıların. Umutlar boşa çıkmaz :)

Böyle duyunca sevindim canım teşekkür ederim sağolasın

Arkadaslar merhaba
Ben ilk defa pazartesi gunu catlatma ignesi olacagim. 5 gun femara kullandim. Tedirginim. Karindan yapiliyormus. Biraz tecrubeleriniz anlatabilir misiniz?
Hiç korkma bitanem, 3 kere oldum o iğneyi, son 2 taneyi kendim yaptım hatta, battığını bile hissetmiyorsun, kıl gibi bişey

Ah inşalah inşallah benm zaten erken başlar ağrılarım canım sende ne var ne yok
Benim genelde 1 gün önce falan olur ağrı, ben iğne olduğum için herşeyi ona bağlıyorum :) pozitif görsem ona da iğneden diyecek kadar. Bel ve kasık ağrım tekrar başladı, göğüs ucu özellikle hassasiyet, acı hiç geçmedi, vucüt ısım yüksek gidiyor gibi geliyor bana ölçmedim ama, bir de gaz problemim var :) bir sürü de birşey varmış.

Öğrendikten sonra başlamıştı biraz gaz problemi canım, bi süre iyiydim şu an arşa çıktı bu sorun. Doktora her gidişimde doktor ultrasonda acayip gazın var diyo :) bazen çok fena gaz ağrıları yaşıyorum şişkinlik hazımsızlık kabızlık yaşıyorum şu an çok fazla canım

Kabızlık da gazı tetikliyormuş az önce okudum da, anne olmak ne kadar zor. Daha fikri oluştuğunda başlıyor kendinden vermek, boşuna kıymetli değiller :) bende de gaz sorunu var. Üşüttüm diycem de çok da üşütecek birşey yapmadım. Hayırlısı olsun artık

Gaz problemi bendede var ama progestan yaparmış sendekiler belirti aslında ama iğne etkisi olunca erken beklemek çok zor :)

Gaz problemi bendede var ama progestan yaparmış sendekiler belirti aslında ama iğne etkisi olunca erken beklemek çok zor :)
Progestan kullanmıyorum ben de ilaç vermedi bana, zor valla yarın bende bi test yapıp gitmiş mi diye bakıcam. Artık hayırlısı olsun hepimiz için

Kabızlık ve gaz olayı cidden zormuş canım ya. Kabızlık ara ara yaşardım ama gaz problemi bu boyutta hiç yaşamamışım zormuş valla.
Senin bence artık belirti olabilir bunlar canım, inşallah öyledir

Evet katılıyorum zor... olur inşallah en kısa zamanda hepimizin de bebişleri ne diyeyim en büyük duamız bu.. çok uzun zamandır mı istiyorsunuz bebek ??
Aslinda cok degil 6 ay oldu. Ama 6 ayin her gunu bu konuyu dusunmekle gecti. Cok kafama taktim. Bu ay da olmazsa hsg cekilecek. Rahat olamadim bu konuda hep niye olmuyor diye dusunup yiyorum kendimi

Allah kolaylık versin canım :) sabah test yaptım ilk 5 dk da silik bir çizgi çıktı, baya silik ama. Tam geçmemiş demek ki henüz etkisi. Alt karnım ve kasıklarım regli sancısına döndü, biraz mutfakta iş yaptım, uzancam biraz ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…