- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.481
Bugün 1 tane vardı evde yaptım çok silik çıktı, etki geçmemiş sanırım. Ama sipariş verdim gelir 2 güne inşallah :) sen naptın test yapıcaktınVar mı canım çok testin hergün yaparsan anlarsın inşallah vardır meleğin
Kendine dikkat et kuzum, ağrıların bile şu an her şey olabilir. Bol bol uzan dinlenAllah kolaylık versin canım :) sabah test yaptım ilk 5 dk da silik bir çizgi çıktı, baya silik ama. Tam geçmemiş demek ki henüz etkisi. Alt karnım ve kasıklarım regli sancısına döndü, biraz mutfakta iş yaptım, uzancam biraz ne olur ne olmaz
Sanırım bu bir kaç günü beklemek baya zor olacak :) inşallah sonu güzel olsunKendine dikkat et kuzum, ağrıların bile şu an her şey olabilir. Bol bol uzan dinlen
Canım bunda silik çizgi var bence, test markası neydi?Kızlar bugün aşılamanın 12. Günü sabah test yaptım en alttaki yaptıktan bi kaç saat sonra yani olmadı bu ayda Allah size nasip etsin inşallah
Canım silik bi çizgi var gibi ama ovulasyon testi değil değilmi gebelik testiKızlar bugün aşılamanın 12. Günü sabah test yaptım en alttaki yaptıktan bi kaç saat sonra yani olmadı bu ayda Allah size nasip etsin inşallah
Bana da silik çizgi var gibi geldiCanım bunda silik çizgi var bence, test markası neydi?
Al bi kızlar ama uzum süre durduktan sonra baktım o hale gelmiş ilk 5 dk değil yanşCanım bunda silik çizgi var bence, test markası neydi?
Tatlım çok uzun Durdu ondan olabilirBana da silik çizgi var gibi geldi
Gebelik canım ama 3 saat sonra fln öyle olmuş ilk 5 Dk kırmızılık olanlarCanım silik bi çizgi var gibi ama ovulasyon testi değil değilmi gebelik testi
Ama 12 gün çok erken kopkoyu olmasını bekleyemeyiz zaten, sen yine de dikkat et bu günlerde kendine, yarın ve diğer dün de tekrarla. Testin çizgisi değilse var bunda çizgiAl bi kızlar ama uzum süre durduktan sonra baktım o hale gelmiş ilk 5 dk değil yanş
Sonradan çıkan çizgi gerçek değil diyorlar yan canım kırmızılı olanlarda gördün mü çizgiAma 12 gün çok erken kopkoyu olmasını bekleyemeyiz zaten, sen yine de dikkat et bu günlerde kendine, yarın ve diğer dün de tekrarla. Testin çizgisi değilse var bunda çizgi
Biliyorum sonradan çıkanları ciddiye almamak lazım ama çok yeni daha çıkmamış olabilir hemen. Diğerlerin de çok idrar mı damlattın acaba fazla kırmızı bişey seçilmiyor maalesef, en azından ben seçemedimSonradan çıkan çizgi gerçek değil diyorlar yan canım kırmızılı olanlarda gördün mü çizgi
Yok canım hepsi aynı test zaten olmadı işte nasip değilmiş doktor 12 14 gümlerde test yap dediBiliyorum sonradan çıkanları ciddiye almamak lazım ama çok yeni daha çıkmamış olabilir hemen. Diğerlerin de çok idrar mı damlattın acaba fazla kırmızı bişey seçilmiyor maalesef, en azından ben seçemedim
Kuruyunca çekiliyor ya idrar o yüzden dedim, 14. Gün bir daha denersin, herkesin çıkmıyor 12 deYok canım hepsi aynı test zaten olmadı işte nasip değilmiş doktor 12 14 gümlerde test yap dedi
Evet cNım malesef olsun daha sana umut var beklemeye devamKuruyunca çekiliyor ya idrar o yüzden dedim, 14. Gün bir daha denersin, herkesin çıkmıyor 12 debenim de tutmadı sanırım sabahtan beri alt karın ve sol kasığım ağrıyor. Adet olacak gibi erken başladı. Hakkımız da hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden
Bilmiyorum ki canım, sanki bende erken hasta olacak gibi hissediyorum :) bekliyoruz işteEvet cNım malesef olsun daha sana umut var beklemeye devam
Hissetmeee hamiş gibi hisset lütfen :)Bilmiyorum ki canım, sanki bende erken hasta olacak gibi hissediyorum :) bekliyoruz işte
Canım emin değilim ama aralıksız tutmak gerekiyo sanırım. Ben öyle yapmıştım. Çok kötü değilsen bi gayret yarın da tut sonra doktora git olmaz mıKızlar özellikle yapan arkadaşlar size bir sorum olacak. A AloeeVeraa @meyyke 7 gün tutulan oruç varya onu aralıksız mı tutmak gerekiyor? Bugün 6. yı tutuyorum ama biraz rahatsızım yarın hastaneye gidicem 1 gün ara verip sonuncuyu öyle tutsam olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?