- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.521
Olabilir canım , 14. Gün idrarda bak istersen önce sonra kan testi vermeye gidersin sonuca göre inşallah hamilesindirArkadaşlar bugün iğnenin 13. Günüydü. Bat a 2 gün kaldı. Kan testi yaptirsam belki çıkar ama tabiki cesaret edemiyorum. Ara ara sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyor. Üç gündür beyaz akıntım vardı az az geliyordu ama umutlanmistim yine de. Bugün kuruluk başladı. Çok korkuyorum acaba adetim mı gelecek diye. Göğüslerim çok hassas. Uçları da ağrıyor ama onun dışında mide bulantim başa dönmem falan yok. İki üç akşam önce bir baktım ki idrarimin rengi belirgin bir şekilde koyulaşmış . O kadar mutlu oldum ki. Ama simdi yine aynı renginde. Ne dusunecegimi bilmiyorum . Canım sıkılmaya başladı. Siz ne düşünüyorsunuz sizce var mıdır birşeyler
İğne 3 güne kadar gecikme yapıyor ve hamilelik belirtileri gibi belirtiler hissettiriyor insana umarım geç döllenmedir seninki ve hamile haberini alırız canımCnm 12.gün negatifti hem kan hem idrar göğüslerimde agrı yok ama kasık ağrısı var bugun 15.gün iğneden sonra
Keşke cnm ama doktorumda söylerdi öyle olsa bana negatif sonucun regl 2.günü bekliyorum dedisonucum <5 çıktı.İğne 3 güne kadar gecikme yapıyor ve hamilelik belirtileri gibi belirtiler hissettiriyor insana umarım geç döllenmedir seninki ve hamile haberini alırız canım
Bende hiç olmadı idrarda koyulaşma canım. Ben hep çok su içiyodum ama ondan fark edilmemiştir bende. Şimdi de çok su içiyorum, bazen su içmekten midem bulanıyo az içiyorum o zaman idrar rengim koyu oluyo sadece canımAynı şey oldu bana da. İdrarı 1-2 kez koyu görüp 'acaba mı' oldum ama sonradan düzeldğni gördüm Bn de. Yediğmz içtğmz seylerdn olabilir belki de
@meyyke öncelikle gebeliğin içn tebrik ederm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
@AloeeVeraa ve @meyyke sizde oldu mu idrarda koyulaşma. Yeni mi olmaya başladı yksa gebeliği öğrenmeden önce farktmşmydnz?
Oy maşallah ne güzel artmış değerin kuzum :)Benim bugün kan testim 77 çıktı ışıkta zor görülebilecek çizgi çıkmaya başladı testte 23 ken görebileceğim bir çizgi bile yoktu canım ben ovulasyonda pik yaptı o zaman şüphelenip hemen kan vermeye gidip öğrendim
dime :) kötü değildir umarım yarın sabah doktoruma gidicem bakalım herşey yolunda mı o değerlendirsin bir deOy maşallah ne güzel artmış değerin kuzum :)
Bende çok su içiyorum günde 3-4 litre içiyorumdur herhalde bence benimde o yüzden testlerde çıkmadı hiç 23 kenBende hiç olmadı idrarda koyulaşma canım. Ben hep çok su içiyodum ama ondan fark edilmemiştir bende. Şimdi de çok su içiyorum, bazen su içmekten midem bulanıyo az içiyorum o zaman idrar rengim koyu oluyo sadece canım
:) Eczane uzak olmasa :) bakalım artık inşalalh güzel haber veririm sonra senden bekliyorumAh canım burda kader kardeşi olduk :) ben senden umudumu yitirmedim. Alabilirsen bakarsın bir. Şöyle ekmek almaya diye çıkıp bir eczaneye :)
İnşallah canım iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim gibi heyecan ,stres ve merakla bekleyen herkesi Rabbim sevindirsinOlabilir canım , 14. Gün idrarda bak istersen önce sonra kan testi vermeye gidersin sonuca göre inşallah hamilesindir
5 çıktıysa çok muallakta bir değer ama 5 ? Artarsa gebelik var diyorlar 6 bile olsaKeşke cnm ama doktorumda söylerdi öyle olsa bana negatif sonucun regl 2.günü bekliyorum dedisonucum <5 çıktı.
Çatlatma iğnesi vurulmadım ben canım ana yinede saatler sonra çıkanı dikkate almamak gerekmişti biliyorum olsa çıkardı hemen adete 2 gün var2 gün sonra tekrar dene canım şu an gebelik var gibi gözükse de geç çıktıysa o çizgi iğne etkisinden de olabilir
aa olmadıysan gebelik olabilir test markası ne canım?Çatlatma iğnesi vurulmadım ben canım ana yinede saatler sonra çıkanı dikkate almamak gerekmişti biliyorum olsa çıkardı hemen adete 2 gün var
Al bi diye bi marka canımaa olmadıysan gebelik olabilir test markası ne canım?
Doktora hangi sıklıkta gittin canm .bulantı varmiÖğrendikten sonra başlamıştı biraz gaz problemi canım, bi süre iyiydim şu an arşa çıktı bu sorun. Doktora her gidişimde doktor ultrasonda acayip gazın var diyo :) bazen çok fena gaz ağrıları yaşıyorum şişkinlik hazımsızlık kabızlık yaşıyorum şu an çok fazla canım
size bisey sormak istiyorum iğneyi kullandım bugün 11. gün göğüslerim çok şişti ve ağrıyor dokunamıyorum alt karin bölgemin kemiği ağrıyor igne batar gibi oluyo bazen ve yoğun beyaz akinti bu etkileri sizdede oldumuBen de ilk gez geçen ay klomen ardından yaptırdım.. ilk nasıl yapıldığını göreyim diye acilden yaptırdım ama bu kez kendim vurmayı düşünüyorum.çok acı filan olmuyor merak ediyorsan korkulcak bi şey değil kesinlikle.. bende çok hafif sonraki bir kaç gün kasık ağrısı oldu o kadar. Onun dışında herhangi bir şey olmadı.. bi de iğneden 12 saat öncesinde ilişki öneriyor mutlaka doktorlar ve 36 saat sonrasında onlara dikkat et..hatta sonraki günlerde de devam etmeni tavsiye ederim ..
Beyaz akıntı ile baraber kaşıntı yoksa ve akıntı kokusuzsa bence hamilelik belirtisi bu canım.Diger belirtilerin bende de var ama akıntı sonradan yok oldu bendesize bisey sormak istiyorum iğneyi kullandım bugün 11. gün göğüslerim çok şişti ve ağrıyor dokunamıyorum alt karin bölgemin kemiği ağrıyor igne batar gibi oluyo bazen ve yoğun beyaz akinti bu etkileri sizdede oldumu
ay canim insallah . Hayır koku ve kaşıntı yok aşırı gaz var iğnenin etkisi kaç güne geçiyor bilmiyorum ama benim göğüs hassasiyetin hergun artıyor çok ümitlendim bu ay. canim senin ovitrellede kaçıncı gununBeyaz akıntı ile baraber kaşıntı yoksa ve akıntı kokusuzsa bence hamilelik belirtisi bu canım.Diger belirtilerin bende de var ama akıntı sonradan yok oldu bende
canım benimde 11. günüm göğüslerim çok şişti ve ağrıyor beyaz akinti gaz şendere var miMerhaba ben de aynı şekilde femara kullandım 5gün. 14.günümde karından çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 10. Günüm. İğne vururken bişey hissetmyosun. Daha snrasnda adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş. Bnde 10gündr hç olmadı. Yumurtam mı çatlamadı yksa Bn mi hsstmedm blmyrm. Umarım herşey iyi geçer ve gebeliğimiz oluşur :)
Canım eğer yoksa sonradan bile çıkmıyor bence bi test daha yapSonradan çıkan çizgi gerçek değil diyorlar yan canım kırmızılı olanlarda gördün mü çizgi
Bence değerine göre her şey yolunda görünüyo canım. Tabi doktorunla da görüş o daha iyi anlatır durumudime :) kötü değildir umarım yarın sabah doktoruma gidicem bakalım herşey yolunda mı o değerlendirsin bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?