Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı canım

Benim dr da çatlamışsa yumurtan adet olursun demişti tam 32.günde adetimi oldum yarın 3.günüm dr çağırdı yeniden deneyeceğiz
Cnm inş biran önce adet olursunda başlarsın yeni aya

Benim dr da çatlamışsa yumurtan adet olursun demişti tam 32.günde adetimi oldum yarın 3.günüm dr çağırdı yeniden deneyeceğiz
Cnm inş biran önce adet olursunda başlarsın yeni aya
İnşallah bir an önce olurum diye dua ediyorum ben de. Neden böyle oluyor acaba. Niye adeti geciktiriyor ki . Herkeste mı kist yapıyor bu ilaç . Yani eğer böyleyse bize niye kullandırıyorlar

Kızlar bu arada regl oldum ama olmadan 2 saat önce başladı sancı ama sancılar dogum dancısı gibi ara ara giriyor titretiyo beni bugun 2.günüm mecburen parol içtim normalde hiç içmem çekerim acısını yazın ayakbileğimkırıldı ameliyat olmuştum ağrıkesiciyi resmen su gibi içiyodum ozaman hemşire morfin yapıyodu bana demiştiki ağrıkesici böbreğe en zarar veren ilaç içme demişti ogünden beri de almamaya özen hösteririm ama bildiğiniz gibi değil başağrısıyla birlikte
Acaba kullandıgımız ilaç ve iğnenin yan etkilerimi diye düşünüyorum.. Birde sol tarafımda ağrı daha çok sanki hareket ettikçe daha ağrıyo

İnşallah bir an önce olurum diye dua ediyorum ben de. Neden böyle oluyor acaba. Niye adeti geciktiriyor ki . Herkeste mı kist yapıyor bu ilaç . Yani eğer böyleyse bize niye kullandırıyorlar
Herkeze yapmıyorki bazılarında çatlamıyor ve kiste dönüşüyor zaten o kistide adetle atıyoruz mesela ben pcos var yumurtalıkların etrafına büyümeyen kistler dolusuyo

Herkeze yapmıyorki bazılarında çatlamıyor ve kiste dönüşüyor zaten o kistide adetle atıyoruz mesela ben pcos var yumurtalıkların etrafına büyümeyen kistler dolusuyo
Himm ben adetle atıldığını bilmiyordum canım inşallah olurum da atarım. Rabbim artık yüzümuzu güldürsün inşallah

Dr söylediği günlerin dışında 1 defada fazladan eşimle yakınlaştık
Bu ay iğneden 1 gün önce başlayıp dr dediği günden sonrada hergün denicem can dayanmaz ama napalım bide insan sıkılıyor tutarsa tutar yapcak seyim yok 3 kez denerim zaten 1 kızım var Allah izin verirse kardeşi olur vermezse de Rabbimin takdiri

Klomen ve iğne kullandığımda bende çok ağrılı ve çok az regl olmuştum. Hatta ilk ay ağrı birden öyle keskin girdi ki kasıklarıma acile gitmeyi bile düşünmüştüm. Doktoruma sorduğumda da ilaçlardan kaynaklandığını söylemişti

K

Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm günleri kaçırma çatlamışmı onada bak sıkı değerlendir
Amin inşallah canım hepimizden güzel haberler alalım. 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum gebelik olmadı maalesef. Birde bu şekilde deniyim dedim. Sabah yaptım hâlâ koyuydu T çizgisi birazdan bidaha yapıcam

Amin inşallah canım hepimizden güzel haberler alalım. 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum gebelik olmadı maalesef. Birde bu şekilde deniyim dedim. Sabah yaptım hâlâ koyuydu T çizgisi birazdan bidaha yapıcam
Amin canım amin bende şuan klomeni kullanıyorum 3. Günüm 2 gün var bitmesine inşallah hayıtlısı olsun hakkımızda 8 ay önce düşük oldu gelişmemiş bebek 6 haftalıktı ama o gebeliğimde hiç haberim yoktu süpriz oldu aman kaçırma çatlamasını yap test günleride sıkı değerlendir

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim çok bekletmeden hemen göndersin inşallah meleğini.Çok ümidim yok ama yaza kadar bu şekilde deniycem olmazsa yaza tüp bebek

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim çok bekletmeden hemen göndersin inşallah meleğini.Çok ümidim yok ama yaza kadar bu şekilde deniycem olmazsa yaza tüp bebek
Hayır hemen tüp bebek düşünme altarnatif tıp var benim 10 yıl korunmamamıza rağmen olmadı soğuk sıkım çörek otu yağı kullandım zayıflamak içindi amacım o iyi gelmiş birde ballı macun kullandım süt maydonoz rakı bıharına oturdum yani hangisi vesile oldu bilmiyorum ama çokk büyük süpriz oldu malesef düştü kürtajla sonuçlandı birde sürekli esmaül hüsnayı oku dua et Allahın 99 ismi

Yok kuzum hemen değil bir çok şey bende kullanıyorum, eşimin spermlerinde hareket problemi var takviye kullanıyo 3 aydır biraz ona bağlı birazda nasip. Çok dua ediyorum canım bu ay reglim bitince 7 gün oruç tuttum, geçen ay 41 defa Meryem suresini okudum. Hergün düzenli çektiğim esmalar var. Rabbim ne zaman takdir ederse artık. Yaşda gidiyor çok geç kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…