- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.661
Yerleşme kanaması olabilir test yaptın mı canımcanımlar geçen hafta yazmıştım ben en son adet oldum bu ayda umutlarım sıfırland filan diye neyse adet oldum oldum ama 2 gün felan sürdü sonra bitti sandım bi gün öle geçti tekrar bi gün daha oldu neyse cumartesi tamamen bitti ama az önce baktım kahverengi mi pembemsimi ne akıntım olmaya başladı ve adetten sonra kasık batmam ve bel ağrım devam ediyor bi anlam veremedim adetten sonra hamile olduğunu öğrenen yada buna benzer bişey yaşayan duyan varmı kafam allak bullak
Benim dr da çatlamışsa yumurtan adet olursun demişti tam 32.günde adetimi oldum yarın 3.günüm dr çağırdı yeniden deneyeceğizKızlar dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değerim yani negatif. Bugün normal adet günüm ve adet falan olmadım. Doktorumu aradım ,geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir mi hala adetim gelmedi dedim ama çatlatma iğnesi yumurtayı 36 saat sonra catlattigi için öyle bir şey olamaz ,hamile olsaydın çıkardı. Biraz bekle muhtemelen adet olursun bir kaç güne dedi. Zaten dün kan testinden sonra o kadar ağladım o kadar yıprandim ki o üzüntüyle adetim kesin sökülür dedim . Yani şu kan testi yaptırıp negatifi gören arkadaşlar geç döllenme olabilir mi diye umutlanmasin bence ki benim gibi ağlayıp üzülmenizi istemem asla. Klomen kiste dönüştü bence . İnşallah bir an önce adet olurum. Kendinize iyi bakın kızlar.
İnşallah bir an önce olurum diye dua ediyorum ben de. Neden böyle oluyor acaba. Niye adeti geciktiriyor ki . Herkeste mı kist yapıyor bu ilaç . Yani eğer böyleyse bize niye kullandırıyorlarBenim dr da çatlamışsa yumurtan adet olursun demişti tam 32.günde adetimi oldum yarın 3.günüm dr çağırdı yeniden deneyeceğiz
Cnm inş biran önce adet olursunda başlarsın yeni aya
Herkeze yapmıyorki bazılarında çatlamıyor ve kiste dönüşüyor zaten o kistide adetle atıyoruz mesela ben pcos var yumurtalıkların etrafına büyümeyen kistler dolusuyoİnşallah bir an önce olurum diye dua ediyorum ben de. Neden böyle oluyor acaba. Niye adeti geciktiriyor ki . Herkeste mı kist yapıyor bu ilaç . Yani eğer böyleyse bize niye kullandırıyorlar
Himm ben adetle atıldığını bilmiyordum canım inşallah olurum da atarım. Rabbim artık yüzümuzu güldürsün inşallahHerkeze yapmıyorki bazılarında çatlamıyor ve kiste dönüşüyor zaten o kistide adetle atıyoruz mesela ben pcos var yumurtalıkların etrafına büyümeyen kistler dolusuyo
Klomen ve iğne kullandığımda bende çok ağrılı ve çok az regl olmuştum. Hatta ilk ay ağrı birden öyle keskin girdi ki kasıklarıma acile gitmeyi bile düşünmüştüm. Doktoruma sorduğumda da ilaçlardan kaynaklandığını söylemiştiKızlar bu arada regl oldum ama olmadan 2 saat önce başladı sancı ama sancılar dogum dancısı gibi ara ara giriyor titretiyo beni bugun 2.günüm mecburen parol içtim normalde hiç içmem çekerim acısını yazın ayakbileğimkırıldı ameliyat olmuştum ağrıkesiciyi resmen su gibi içiyodum ozaman hemşire morfin yapıyodu bana demiştiki ağrıkesici böbreğe en zarar veren ilaç içme demişti ogünden beri de almamaya özen hösteririm ama bildiğiniz gibi değil başağrısıyla birlikte
Acaba kullandıgımız ilaç ve iğnenin yan etkilerimi diye düşünüyorum.. Birde sol tarafımda ağrı daha çok sanki hareket ettikçe daha ağrıyo
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm günleri kaçırma çatlamışmı onada bak sıkı değerlendirTamamdır canım çok sağol
Amin inşallah canım hepimizden güzel haberler alalım. 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum gebelik olmadı maalesef. Birde bu şekilde deniyim dedim. Sabah yaptım hâlâ koyuydu T çizgisi birazdan bidaha yapıcamK
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm günleri kaçırma çatlamışmı onada bak sıkı değerlendir
İnşallah canım ya yeşil çay içeçeğim :)Dogum kontrol hapiyla atarsin canim birazda rahat olmaya caliş. Adacayi ve yesilcayda cok güzel söktürüyor
Amin canım amin bende şuan klomeni kullanıyorum 3. Günüm 2 gün var bitmesine inşallah hayıtlısı olsun hakkımızda 8 ay önce düşük oldu gelişmemiş bebek 6 haftalıktı ama o gebeliğimde hiç haberim yoktu süpriz oldu aman kaçırma çatlamasını yap test günleride sıkı değerlendirAmin inşallah canım hepimizden güzel haberler alalım. 3 kez klomen ve çatlatma iğnesi oldum gebelik olmadı maalesef. Birde bu şekilde deniyim dedim. Sabah yaptım hâlâ koyuydu T çizgisi birazdan bidaha yapıcam
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim çok bekletmeden hemen göndersin inşallah meleğini.Çok ümidim yok ama yaza kadar bu şekilde deniycem olmazsa yaza tüp bebekAmin canım amin bende şuan klomeni kullanıyorum 3. Günüm 2 gün var bitmesine inşallah hayıtlısı olsun hakkımızda 8 ay önce düşük oldu gelişmemiş bebek 6 haftalıktı ama o gebeliğimde hiç haberim yoktu süpriz oldu aman kaçırma çatlamasını yap test günleride sıkı değerlendir
Hayır hemen tüp bebek düşünme altarnatif tıp var benim 10 yıl korunmamamıza rağmen olmadı soğuk sıkım çörek otu yağı kullandım zayıflamak içindi amacım o iyi gelmiş birde ballı macun kullandım süt maydonoz rakı bıharına oturdum yani hangisi vesile oldu bilmiyorum ama çokk büyük süpriz oldu malesef düştü kürtajla sonuçlandı birde sürekli esmaül hüsnayı oku dua et Allahın 99 ismiÇok geçmiş olsun kuzum Rabbim çok bekletmeden hemen göndersin inşallah meleğini.Çok ümidim yok ama yaza kadar bu şekilde deniycem olmazsa yaza tüp bebek
Yok kuzum hemen değil bir çok şey bende kullanıyorum, eşimin spermlerinde hareket problemi var takviye kullanıyo 3 aydır biraz ona bağlı birazda nasip. Çok dua ediyorum canım bu ay reglim bitince 7 gün oruç tuttum, geçen ay 41 defa Meryem suresini okudum. Hergün düzenli çektiğim esmalar var. Rabbim ne zaman takdir ederse artık. Yaşda gidiyor çok geç kalmak istemiyorumHayır hemen tüp bebek düşünme altarnatif tıp var benim 10 yıl korunmamamıza rağmen olmadı soğuk sıkım çörek otu yağı kullandım zayıflamak içindi amacım o iyi gelmiş birde ballı macun kullandım süt maydonoz rakı bıharına oturdum yani hangisi vesile oldu bilmiyorum ama çokk büyük süpriz oldu malesef düştü kürtajla sonuçlandı birde sürekli esmaül hüsnayı oku dua et Allahın 99 ismi
Canım bende kist oluşturdu adet göremedim bir gün süren kahve rengi lekelenmem oldu doğum kontrol hapı yazdıHimm ben adetle atıldığını bilmiyordum canım inşallah olurum da atarım. Rabbim artık yüzümuzu güldürsün inşallah
Aynen öyle cnm yaaaGünaydın kızlar :) forum değiştendiğinden bu yana kimseler gelmiyor, eskiden okumaya yetişemezdim. Şimdi bakıyorum ne var diye, hiç birşey yok.
selam canım. test yaptın mı,inşallah güzel haber veririsin. bekliyorum :) ben de 28 martta çatlatma iğnesi vuruldum yine.bekliyorum.Ah inşallah canım benim :) sanmıyorum hiç ama nasip sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?