- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.681
günaydın canımGünaydın kızlar :) forum değiştendiğinden bu yana kimseler gelmiyor, eskiden okumaya yetişemezdim. Şimdi bakıyorum ne var diye, hiç birşey yok.
iğnenin etkisi canım bazı arkadaşlarda olduMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Pazartesi iğnemi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki oldu. Dünden beri çok aşırı kasık ağrılarım var. Sizde de böyle oldu mu? Ve hala devam ediyor
Hamilelik var mı sizde şimdi pekiiğnenin etkisi canım bazı arkadaşlarda oldu
bende de hafif hafif olmuştu 5 gün kadar
Bende de igneden sonra 3 gün agrı olustu yumurtalar çatladıgı için agrı yapıyrMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Pazartesi iğnemi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki oldu. Dünden beri çok aşırı kasık ağrılarım var. Sizde de böyle oldu mu? Ve hala devam ediyor
Günaydın :) valla ben de bat yok. İğne vurulduğum 12. Günüm. Aşılama yapılalı 10. Günüm. Belirti falan hissetmiyorum da artık, biraz ağrılarım var öylegünaydın canım
senin bat ne zamandı?
gebe kalınca benim de kuruluk olmuştu normalde akıntım hep olur
benim bir oğlum var canım 2014 doğumluHamilelik var mı sizde şimdi peki
hımm anladımGünaydın :) valla ben de bat yok. İğne vurulduğum 12. Günüm. Aşılama yapılalı 10. Günüm. Belirti falan hissetmiyorum da artık, biraz ağrılarım var öyle
Böyle duyunca da umutlanıyorum :) ilk aşılamanda mı tutmuştu? Çok ağrım oldu benim. Aşılamadan 7. Gün sonra kasık ve bacak ağrısı, alt karında regli sancısı şiddetliydi. 8. Gün biraz daha azaldı. Şimdi hafif hafif ağrılar var. Silik falan çizgi görürsem kana gideyim diye bekliyorum açıkcası.hımm anladım
4 gün daha sabredip kan verirsen belli olur sonuç
ben aşılamanın 16. gününde testte silik çizgi görmüş kan vermiştim
73 çıkmıştı sanırım
Yeni sürecin hayırlı olsun :)Selam kızlar nasılsınız
Ben klomen sürecindeyim henüz biraz da kilo vermeye çalışıyorum inşallah bu ay olur bebişimiz
Yaptım canım malesef olmadı hadi bakalım arada gir yaz bekliyorum seni :)selam canım. test yaptın mı,inşallah güzel haber veririsin. bekliyorum :) ben de 28 martta çatlatma iğnesi vuruldum yine.bekliyorum.
Teşekkür ederim ☺Yeni sürecin hayırlı olsun :)
bu çok iyi bişey moralini yüksek tut. ben de bu ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım benim de aşırı ağrım oldu çkasıklarım da ve karnımda.. çatladığı zaman ağrı olur dedi doktor o günü muhakkak değerlendir. bende şimdi hamileyim umarım sende kalırsın :)Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Pazartesi iğnemi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki oldu. Dünden beri çok aşırı kasık ağrılarım var. Sizde de böyle oldu mu? Ve hala devam ediyor
bende 13 gün test yapmıştım çıkmamıştı canım üzülmüştüm hatta. bencede bekle, ben adetime bir gün kala yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sonra gittim kan verdim 84,44 çıktı. umarım hepinizin güzel haberlerini alırız :)hımm anladım
4 gün daha sabredip kan verirsen belli olur sonuç
ben aşılamanın 16. gününde testte silik çizgi görmüş kan vermiştim
73 çıkmıştı sanırım
benim süreç biraz karışıkBöyle duyunca da umutlanıyorum :) ilk aşılamanda mı tutmuştu? Çok ağrım oldu benim. Aşılamadan 7. Gün sonra kasık ve bacak ağrısı, alt karında regli sancısı şiddetliydi. 8. Gün biraz daha azaldı. Şimdi hafif hafif ağrılar var. Silik falan çizgi görürsem kana gideyim diye bekliyorum açıkcası.
Merhaba canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun. inşallah ilk aydan sonuç alırsın. Yumurta çatlarken ilacında etkisiyle bikaçgün bayaa ağrı yapıyo canımMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Pazartesi iğnemi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki oldu. Dünden beri çok aşırı kasık ağrılarım var. Sizde de böyle oldu mu? Ve hala devam ediyor
Zaten herkesin farklı oluyormuş, bakalım az kaldı benim de belli olur, ben de kuruyum öyle ekstra bir akıntım yok. Haftasonuna belli olur herhalde, bekliyorum. Tabi bir de o durum var, yumurta çatlamamış da olabilirbenim süreç biraz karışık
ilk aşılamada oldu sayıyorum ben ama öncesinde 2 kez daha aşılama yapılmıştı birinde yumurtlamamışım.
ne kasık ağrısı ne meme ağrısı hiç bir belirti olmamıştı
bir tek kuruluk, bir de son 2 gün idrarım kokmuştu :)
inşallah canım yeni dönemin hayırlı olsun, inşallah her anlamda sonuçlarımızı alırız bu ay bende biyandan kilo vermeye çalışıyorum :)Selam kızlar nasılsınız
Ben klomen sürecindeyim henüz biraz da kilo vermeye çalışıyorum inşallah bu ay olur bebişimiz
Evet herkesin hemen önceden görünmeyebiliyormuş ama insan biran önce öğrenmek istiyor, sonra olmadı diye üzülüyor :) belirtilerin var mıydı?bende 13 gün test yapmıştım çıkmamıştı canım üzülmüştüm hatta. bencede bekle, ben adetime bir gün kala yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sonra gittim kan verdim 84,44 çıktı. umarım hepinizin güzel haberlerini alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?