Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Pazartesi iğnemi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki oldu. Dünden beri çok aşırı kasık ağrılarım var. Sizde de böyle oldu mu? Ve hala devam ediyor

iğnenin etkisi canım bazı arkadaşlarda oldu
bende de hafif hafif olmuştu 5 gün kadar

Bende de igneden sonra 3 gün agrı olustu yumurtalar çatladıgı için agrı yapıyr

Günaydın :) valla ben de bat yok. İğne vurulduğum 12. Günüm. Aşılama yapılalı 10. Günüm. Belirti falan hissetmiyorum da artık, biraz ağrılarım var öyle
hımm anladım
4 gün daha sabredip kan verirsen belli olur sonuç
ben aşılamanın 16. gününde testte silik çizgi görmüş kan vermiştim
73 çıkmıştı sanırım

hımm anladım
73 çıkmıştı sanırım
Böyle duyunca da umutlanıyorum :) ilk aşılamanda mı tutmuştu? Çok ağrım oldu benim. Aşılamadan 7. Gün sonra kasık ve bacak ağrısı, alt karında regli sancısı şiddetliydi. 8. Gün biraz daha azaldı. Şimdi hafif hafif ağrılar var. Silik falan çizgi görürsem kana gideyim diye bekliyorum açıkcası.

bu çok iyi bişey moralini yüksek tut. ben de bu ay çatlatma iğnesiyle hamile kaldım benim de aşırı ağrım oldu çkasıklarım da ve karnımda.. çatladığı zaman ağrı olur dedi doktor o günü muhakkak değerlendir. bende şimdi hamileyim umarım sende kalırsın :)

hımm anladım
73 çıkmıştı sanırım
bende 13 gün test yapmıştım çıkmamıştı canım üzülmüştüm hatta. bencede bekle, ben adetime bir gün kala yaptım ikinci çizgi silik çıktı. sonra gittim kan verdim 84,44 çıktı. umarım hepinizin güzel haberlerini alırız :)

benim süreç biraz karışık
ilk aşılamada oldu sayıyorum ben ama öncesinde 2 kez daha aşılama yapılmıştı birinde yumurtlamamışım.
ne kasık ağrısı ne meme ağrısı hiç bir belirti olmamıştı
bir tek kuruluk, bir de son 2 gün idrarım kokmuştu :)

Merhaba canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun. inşallah ilk aydan sonuç alırsın. Yumurta çatlarken ilacında etkisiyle bikaçgün bayaa ağrı yapıyo canım

Zaten herkesin farklı oluyormuş, bakalım az kaldı benim de belli olur, ben de kuruyum öyle ekstra bir akıntım yok. Haftasonuna belli olur herhalde, bekliyorum. Tabi bir de o durum var, yumurta çatlamamış da olabilir

Evet herkesin hemen önceden görünmeyebiliyormuş ama insan biran önce öğrenmek istiyor, sonra olmadı diye üzülüyor :) belirtilerin var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…