- 23 Mart 2013
- 557
- 69
- 118
- 44
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.621
Merhaba yumurtlama bu arkadaşım hayıtlı olsun bugün itibariyle 4 günü değerlendirinKızlar bakabilir misiniz pik olmuş mu A AloeeVeraa @Umutumut82 ve diğer kızlar
Eki Görüntüle 2241764
Tamam canım sağolCanim pik olmus bence .sen bugünü kacirma.yarin testi tekrarla bazen koyulasma devam ediyor.
Hakkında hayırlısı olsun :)
Tamamdır canım çok sağolMerhaba yumurtlama bu arkadaşım hayıtlı olsun bugün itibariyle 4 günü değerlendirin
Bugün 12. Güne girdim artık. Akıntı yada göğüs hassasiyeti yk. Brz alt karında batmalar var ama anlık vurup gidyo. Başka hçbi belirti yk. Tutmadı gbi geliyocanım benimde 11. günüm göğüslerim çok şişti ve ağrıyor beyaz akinti gaz şendere var mi
Günaydın :) cuma günü tam 12 gün oluyor. Geçen hafta daha kolay grçmişti. Bu da geçer elbeteHiç belli olmaz belki miniğin ben burdayım der
inşallah hayırlı haberleri alırsın. aynıyım bende 12. günündeyim ama göğüs sisim gitti söndüler sadece ucu inanılmaz derecede sızlıyor elim sanki yara anlamadim onun dışında adet sancisi 2 günden beri çekiyorum ama olmadım hala sizce bu göğüslerinin ucu niye bukadar sızlıyorBugün 12. Güne girdim artık. Akıntı yada göğüs hassasiyeti yk. Brz alt karında batmalar var ama anlık vurup gidyo. Başka hçbi belirti yk. Tutmadı gbi geliyo
canım belirti olamadan hamile kalan çok benimde belirtilerim kayboldu sadece regl sancisi ve gogus ucu acısından başka bir belirti yok ikimizinde günü aynıymış inşallah pozitifi ikimizde görürüz canım benimBugün 12. Güne girdim artık. Akıntı yada göğüs hassasiyeti yk. Brz alt karında batmalar var ama anlık vurup gidyo. Başka hçbi belirti yk. Tutmadı gbi geliyo
Bu sabah kalkarken göğüslerimde hassasiyet farkttm. Alt karın ağrısı yine hafifce vurup gidyo. Öyle bacaklara yada bele vuran Bi ağrı değil. Regl belirtilerine daha çok benzyo ama hayırlısı bakalım. 20gün önce doktora gittiğm dönemde pko yüzünden suratımı işgal eden sivlceler söndü izleri bile küçüldü. Normalde regle yakın 1-2 de olsa çıkardı. 3-4gündr ateş kontrolü de ypyrm. Bnm ateşim genelde 34.5-34.7 arasıdır. Geçen ay da kontrol ettğmden bllyrm. Son regle 2gün kala 34.4tü. Bugün 35.6yı gördüm. Ondan önceki gün 35.00 daha önce 34.6 falandı. İğneyle göre 7mart kendi döngüme göre 15mart civarı regl günüm. Test içn hngi tarhte geckmş olcm ona karar vermeye çaliyrm. Yumurta kiste dönşmş olablr regli gecktireblr bu da Bi ihtmlcanım belirti olamadan hamile kalan çok benimde belirtilerim kayboldu sadece regl sancisi ve gogus ucu acısından başka bir belirti yok ikimizinde günü aynıymış inşallah pozitifi ikimizde görürüz canım benim
12. Günden itibaren test yapılabilir aslında, genel de bebişler regli sancısı ile geliyorlar, inşallah gelmişlerdir.canım belirti olamadan hamile kalan çok benimde belirtilerim kayboldu sadece regl sancisi ve gogus ucu acısından başka bir belirti yok ikimizinde günü aynıymış inşallah pozitifi ikimizde görürüz canım benim
Benim de kuruluk vardı canım bata 3-4 gün kala kuruluk başlamıştı hatta adet olcam diye düşünmüştüm. Benim en büyük belirtim uyku oldu ama öyle böyle bi uyku değil. Ben uykuyu pek sevmem, battan 1 hafta önce falan başladı bu gözlerimi açık tutamıyodum hasta gibiydim. Sonra kasıklarımda ara ara batma ve şişkinlik hissi vardı, arada da belim de hafif ağrı vardı canım. Hepsi aslında adet olmaya işaret gibiydi. Başka da bi belirti olmadı bende, mesela akıntı ve göğüs ağrısı bat geçtikten sonra başladı bendeA AloeeVeraa canım senin belirtilerin nelerdi? Neler hissetmiştin kendine de, mesela bende ekstra bir akıntı yok, kuru sayılırım. Adetime de 6 gün var değişiklik olmazsa
Bende folio kullanıyordum. İnsülin direncim sınırda çıktı. Şeker ilacına gerek yok dedi. İnofolic kombi kullan dedi. Şekerin bununla düzene girer dedi. İçinde şekerle ilgili bişe varmışKızlar bi şey merak ediyorum doktor bana inofolic önerdi folio kullanıyordum çok fark ediyor mu ki folic asit değerleri aynı diye biliyorum ama pkoda mı öneriyorlar yoksa inofolic ?? bi de kilo vermemi kolaylaştısın glifor ekledi siz kullandınız mı?
Bu sabah kalkarken göğüslerimde hassasiyet farkttm. Alt karın ağrısı yine hafifce vurup gidyo. Öyle bacaklara yada bele vuran Bi ağrı değil. Regl belirtilerine daha çok benzyo ama hayırlısı bakalım. 20gün önce doktora gittiğm dönemde pko yüzünden suratımı işgal eden sivlceler söndü izleri bile küçüldü. Normalde regle yakın 1-2 de olsa çıkardı. 3-4gündr ateş kontrolü de ypyrm. Bnm ateşim genelde 34.5-34.7 arasıdır. Geçen ay da kontrol ettğmden bllyrm. Son regle 2gün kala 34.4tü. Bugün 35.6yı gördüm. Ondan önceki gün 35.00 daha önce 34.6 falandı. İğneyle göre 7mart kendi döngüme göre 15mart civarı regl günüm. Test içn hngi tarhte geckmş olcm ona karar vermeye çaliyrm. Yumurta kiste dönşmş olablr regli gecktireblr bu da Bi ihtml
inşallah öyle olur bekleyelim görelim12. Günden itibaren test yapılabilir aslında, genel de bebişler regli sancısı ile geliyorlar, inşallah gelmişlerdir.
Hadi inşallah bende regl oldum gece tam 14. Günde önüme bakmaya devamGünaydın :) cuma günü tam 12 gün oluyor. Geçen hafta daha kolay grçmişti. Bu da geçer elbete
Klomen ve çatlatma iğnesi regl de gecikme yaparak hamile gibi hissetmene sebep oluyor ve sonrası da büyük yıkım oluyor iğne kullananların büyük çoğunluğunda 1.20 çıkıyor kan testi ve maalesef artış olmuyor. İlk denemense denemeye devam et tatlım ümidini kaybetme biliyorum çok zor yol meşakatli insan yoruluyor hemen olaun istiyor falan ama ümidini kaybetmeden tedavine devam illa ki olacak. 2.-3. Deneme de hamile kalanlarda oldukça fazlaKızlar dün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı değerim yani negatif. Bugün normal adet günüm ve adet falan olmadım. Doktorumu aradım ,geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir mi hala adetim gelmedi dedim ama çatlatma iğnesi yumurtayı 36 saat sonra catlattigi için öyle bir şey olamaz ,hamile olsaydın çıkardı. Biraz bekle muhtemelen adet olursun bir kaç güne dedi. Zaten dün kan testinden sonra o kadar ağladım o kadar yıprandim ki o üzüntüyle adetim kesin sökülür dedim . Yani şu kan testi yaptırıp negatifi gören arkadaşlar geç döllenme olabilir mi diye umutlanmasin bence ki benim gibi ağlayıp üzülmenizi istemem asla. Klomen kiste dönüştü bence . İnşallah bir an önce adet olurum. Kendinize iyi bakın kızlar.
Pik yapmış canım pik gördüğün gün ve çatladığını gördüğün güne kadar ara vermeksizin devam et tqvsiyem peşine 4 gün eklemendirKızlar bakabilir misiniz pik olmuş mu A AloeeVeraa @Umutumut82 ve diğer kızlar
Eki Görüntüle 2241764
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?