- 23 Eylül 2018
- 42
- 45
- 8
- 35
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #22.721
Canım havuç suyu tüket çatlar inşallah iyi geliyor çatlamaya diye biliyorumŞimdi doktordan geliyorum. Kasık ağrılarım için gittim. Sağdaki 17 mm yumurta çatlamış soldaki 20 mmlik çatlamamış. Bu nasıl oluyor ya. Küçük çatlıyor büyük çatlamıyor
Onu bilmiyorum kuzum internetten bir bak İbrahim saraçoğlunun yumurta çatlatıcı kürüne onu yapamam dersen normal suyunu iç oda olmadı ye gitsin havuç havuçtur sonuçta :)Havuçu yesek fatdası olur mu acaba
Hoş geldin canım. Sende ya da eşinde ciddi bir sıkıntı yoksa inşallah en kısa sürede gelir meleğin. Regl döneminde misin herhangi bişey kullanıyomusun bitkiselmerhabalar aranızda yeniyim çatlatma iğnesi oldum ilk ay geçti boş çıktı ikinci kez yeniden klomen ve iğne olucam kaçıncı seferde olur ki çok geriliyorum
ayy insşallah evet bi ilaç var agnucaston onu kullanıyorum bitkiselmiş hayıt otu varmış içeriğinde ama kürleri doktorum önermediHoş geldin canım. Sende ya da eşinde ciddi bir sıkıntı yoksa inşallah en kısa sürede gelir meleğin. Regl döneminde misin herhangi bişey kullanıyomusun bitkisel
İgne etkisi test ne demek cnmm???Kızlar dün benim iğneden sonra 9. Günümdü ama inanılmaz regli sancısı yaşadım bütün gün yattım o kadar ağrıdı özellikle sol kasık da batma ve bacağıma doğru çekilme hissi yaşadım, uyurken de uyutmadı. Bugün dünkü kadar şiddetli değil ama hala solda ağrı ve bacağa vurma hissi var? Var mı başına gelen, ne dersiniz. İğne etkisi test yaptım kalmamış
Ben ve buradaki arkadaşlarımızın çoğu bal tarçın çörekotu kürünü kullandık canım sağlıklı ve kaliteli yumurtlamayı destekliyor. Reglin 2. Günü başlanıyor bir araştır istersen kafana yatarsa kullanırsın. Eşinede keçi boynuzu özü falan yedirebilirsin.ayy insşallah evet bi ilaç var agnucaston onu kullanıyorum bitkiselmiş hayıt otu varmış içeriğinde ama kürleri doktorum önermedi
Ya evet doktorum çok iyi çokta sempatik biri 10 dk hastalıklardan 10 dk havadan sudan konusur heleki kızımla gidersem onunla bayagı muhabbete koyulurlar insanı çok rahatlatıyor 30 km gidiyoruz eve uzak öyke olmasa gitnezdik zaten hamile kalayım kalmamyayım benim dr sizsiniz desim kendisineBöyle insanı rahatlatan bir yapıda olması da güzel doktorunun.. bir sıkıntınız yokmuş inşallah da bu ay sonuca ulaşırsın canım
İşte dr da söyledi gerilme kafandan at kaygı yapma dedi regl olmam saglıklı yumurtamın çatladıgını gösteriyomuş..Çok güzel bir gelişme bu, gününde regli olabilmek :) biraz stresten uzak kaldım mı tamamdır
Benim komşum 16 mm de çatlatma iğnesi vermiştideneyelim demiş ikiz oldu aynı dr gitti benimle hatta bana dediki bi vurdum iğneyi 2 bebek tuttu diye gülüşürüz bazenCanım havuç suyu tüket çatlar inşallah iyi geliyor çatlamaya diye biliyorum
Bende katılıyorum buna benim bile yazasım gelmiyor tuhaf geliyor keşke eski haline donseGünaydın kızlar :) forum değiştendiğinden bu yana kimseler gelmiyor, eskiden okumaya yetişemezdim. Şimdi bakıyorum ne var diye, hiç birşey yok.
Canm hemen köyü çıkmaz zamanla koyulaşır yapmaya devam etOvulasyon testi yaptım aşılamadan 10 gün sonra, tutsaydı daha koyu çıkardı diye düşündüm, olmadı galiba
Canım ben gebelik için deniyorum da diğerinden daha çabuk sonuç veriyor diye:) bakalım yarın yine denerimCanm hemen köyü çıkmaz zamanla koyulaşır yapmaya devam et
Şöyle çatlatma iğnesi yaptığın da göğüs da hassasiyet, bel karın ağrısı, uyku hali yapabiliyor ve karıştırıyoruz ister istemez erken gebelik belirtileri ileİgne etkisi test ne demek cnmm???
ilk defa kullandıysan yapar canım ben gecey ay magolnustum bu ay daha bisey yok sukurMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Pazartesi iğnemi oldum. 36 saat sonra ilk ilişki oldu. Dünden beri çok aşırı kasık ağrılarım var. Sizde de böyle oldu mu? Ve hala devam ediyor
İkinci yaptırışım. İlkinde hamile kalmıştım hemde ikizlere ama sonu kötü oldu. 4.5 ay oldu ikinci kez yaptırdım. Kasık ağrılarım çok fazla mahvediyor beni. İlkinde bu kadar olmamıştıilk defa kullandıysan yapar canım ben gecey ay magolnustum bu ay daha bisey yok sukur
Biliyorum gebelik için olduğunu canm hayırlısıyla gelir mucizen insallahCanım ben gebelik için deniyorum da diğerinden daha çabuk sonuç veriyor diye:) bakalım yarın yine denerim
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sabah gebelik testi yaptım. İğnenin 13. Günü, aşılamanın da 11. Kocaman bir bembeyaz başka birşey yok. Olsaydı çıkardı zaten kendimi kandırmaya da gerek yok. Kısmette yokmuş. Bir sürede denemiycem, doktora da gitmiycem, kendim de takip etmiycem, hatta korunmayı bile düşünüyorum o derece çıksın bebek fikri aklımdan istiyorum. @Mavili hatunBiliyorum gebelik için olduğunu canm hayırlısıyla gelir mucizen insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?