Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi doktordan geliyorum. Kasık ağrılarım için gittim. Sağdaki 17 mm yumurta çatlamış soldaki 20 mmlik çatlamamış. Bu nasıl oluyor ya. Küçük çatlıyor büyük çatlamıyor

merhabalar aranızda yeniyim çatlatma iğnesi oldum ilk ay geçti boş çıktı ikinci kez yeniden klomen ve iğne olucam kaçıncı seferde olur ki çok geriliyorum

merhabalar aranızda yeniyim çatlatma iğnesi oldum ilk ay geçti boş çıktı ikinci kez yeniden klomen ve iğne olucam kaçıncı seferde olur ki çok geriliyorum
Hoş geldin canım. Sende ya da eşinde ciddi bir sıkıntı yoksa inşallah en kısa sürede gelir meleğin. Regl döneminde misin herhangi bişey kullanıyomusun bitkisel

Hoş geldin canım. Sende ya da eşinde ciddi bir sıkıntı yoksa inşallah en kısa sürede gelir meleğin. Regl döneminde misin herhangi bişey kullanıyomusun bitkisel
ayy insşallah evet bi ilaç var agnucaston onu kullanıyorum bitkiselmiş hayıt otu varmış içeriğinde ama kürleri doktorum önermedi

İgne etkisi test ne demek cnmm???

ayy insşallah evet bi ilaç var agnucaston onu kullanıyorum bitkiselmiş hayıt otu varmış içeriğinde ama kürleri doktorum önermedi
Ben ve buradaki arkadaşlarımızın çoğu bal tarçın çörekotu kürünü kullandık canım sağlıklı ve kaliteli yumurtlamayı destekliyor. Reglin 2. Günü başlanıyor bir araştır istersen kafana yatarsa kullanırsın. Eşinede keçi boynuzu özü falan yedirebilirsin.

Böyle insanı rahatlatan bir yapıda olması da güzel doktorunun.. bir sıkıntınız yokmuş inşallah da bu ay sonuca ulaşırsın canım
Ya evet doktorum çok iyi çokta sempatik biri 10 dk hastalıklardan 10 dk havadan sudan konusur heleki kızımla gidersem onunla bayagı muhabbete koyulurlar insanı çok rahatlatıyor 30 km gidiyoruz eve uzak öyke olmasa gitnezdik zaten hamile kalayım kalmamyayım benim dr sizsiniz desim kendisine
İlk aydan kimin tutmuşki devam edicek durmak yok vakit kaybetmek yok dedi..

Çok güzel bir gelişme bu, gününde regli olabilmek :) biraz stresten uzak kaldım mı tamamdır
İşte dr da söyledi gerilme kafandan at kaygı yapma dedi regl olmam saglıklı yumurtamın çatladıgını gösteriyomuş..

Canım havuç suyu tüket çatlar inşallah iyi geliyor çatlamaya diye biliyorum
Benim komşum 16 mm de çatlatma iğnesi vermiştideneyelim demiş ikiz oldu aynı dr gitti benimle hatta bana dediki bi vurdum iğneyi 2 bebek tuttu diye gülüşürüz bazen
Krşke değerlendirseydin çatladıysa

Bide çoğunız klomen kullanıyo ben famare kullanıyorum aslında meme kanser ilacı aslında ama yumırtlamayı saglıyo ve rahmi gebeliğe çok iyi hazırlıyomuş yumurtalıklara iyiymiş 5 gün içip bitiyo ilaç benim geçen ay 21.6 mm ile iğneyide ertesi gün yaptırdı galiba ertesi günede 2mm büyüse23 filanken çatlamıştır.
Dr larınız klomenle olmuyosa o ilacı sorsanız komşumunda klomenle olmadı femareyle gebe kaldı

ilk defa kullandıysan yapar canım ben gecey ay magolnustum bu ay daha bisey yok sukur

ilk defa kullandıysan yapar canım ben gecey ay magolnustum bu ay daha bisey yok sukur
İkinci yaptırışım. İlkinde hamile kalmıştım hemde ikizlere ama sonu kötü oldu. 4.5 ay oldu ikinci kez yaptırdım. Kasık ağrılarım çok fazla mahvediyor beni. İlkinde bu kadar olmamıştı

Biliyorum gebelik için olduğunu canm hayırlısıyla gelir mucizen insallah
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sabah gebelik testi yaptım. İğnenin 13. Günü, aşılamanın da 11. Kocaman bir bembeyaz başka birşey yok. Olsaydı çıkardı zaten kendimi kandırmaya da gerek yok. Kısmette yokmuş. Bir sürede denemiycem, doktora da gitmiycem, kendim de takip etmiycem, hatta korunmayı bile düşünüyorum o derece çıksın bebek fikri aklımdan istiyorum. @Mavili hatun Umutumut82

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…