- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.181
Belki bugünkü testte bi sorun vardır canım. Aslında kan verip garanti bi sonuç alsan daha iyiKızlar bugün testi tekrarladım, dün görünen çizgi bugün yok, bembeyaz, çok moralim bozuldı
orayı iyi diye duydum canımİstanbuldada zeynep kamil var ama orasıda nasıl bilmiyorumki hep farklı doktorlar giriyomuş muaneye çalşıyorum bide napcam bilmiyorum
İnşallah canım inşallah ama çok üzüldüm sıvı varsa ne olcak tüpümü alcaklarorayı iyi diye duydum canım
ben oğlumda önce özellerde vakit kaybettim
sonra devlete gittim ilk aşılamada gebe kaldım
bi dosyan oluyor içinde tüm bilgiler oluyor
farklı doktorlar değerlendiriyor
sonu iyi olsun da naaplım gidip geleceğiz
Uzulme canim siviyi varsa tupu almak zorundalar cunku hamile kalsan bile saglikli gebelik oluşmuyor dusukle sonuclanir,hemde onemli olan yumurtan olmasi ve embriyo olusup senin rahime tutunmasi ve tupun alinirsa hamile kalma sansin çok hic uzulme bak senin hamile kalma sansin cok,nerdeyse ben diyecegim ki benim tupum öyle olsaydi en azindan bebisim olurdu,benimki erken menopoz yumurta olmuyor endometriozis hastasiyim rahimde yapisiklik oluyor benim sivi spermi yakiyor ve hayitla liaclarla zor guc 5 yumurta oluyor ama kendi basina buyumuyor kalitesiz yumurtam var,herkesin imtihanı farkli,ama umidimi kaybetmiyecegim sakin sende kaybetme lutfen moralini yüksek tut inan moral cok onemli yumurta kalitesini bile etkiliyor,en iyi doktor bul,rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ve bol bol dua edelim meryem suresinide okuyun...İnşallah canım inşallah ama çok üzüldüm sıvı varsa ne olcak tüpümü alcaklarAllah ım yardım etsin bizlere
Bugun olduysan yarindan itibaren 3 gun araliksiz degerlendirmeniz lazim ve iki uc gun daha bur gun durup bir gun degerlendir,dr size soylemedimi..hayirli olsun tedavin ins sımsıkı tutunur bebisin..Kızlar bugün iğne oldum bu gece ilişki olması lazım dimi yoksa hemen yapmalımıyız
direk tüpü almazlar herhalde ya bilmiyorum canımİnşallah canım inşallah ama çok üzüldüm sıvı varsa ne olcak tüpümü alcaklarAllah ım yardım etsin bizlere
ay hadi canım hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar kan vermeye gidiyorum, nolur çok duaaa
canım iğneden 36-48 saat sonrasında yumurta çatlıyor.Kızlar bugün iğne oldum bu gece ilişki olması lazım dimi yoksa hemen yapmalımıyız
Hadi inşallah canımKızlar kan vermeye gidiyorum, nolur çok duaaa
BEnim bugun 10.gunum. Kontrole gitmedim hic. Sadece iki gun once progesterona bakaildi catlama olmus mu diye.Bende vuruldum bugün itibariyle Allahım çabalarımızı boşa çıkarma, 22lik olmuş yumurtalim inşallah tutar heyecanlı günler başladıİğneden sonra ne zaman kontrole gittiniz kızlar
Ben reglim gecikene kadar test yapmayacagim tabi senin kararin yine debata 4 gün kaldı kızlar sadece hafif bir bel ağrım varadet olucam diye korkuyorum.. yarın igne vurulalı 14.günüm hic test yapmasamda beklesem mi sizce?
senin ne kadar günün kaldı?Ben reglim gecikene kadar test yapmayacagim tabi senin kararin yine de
Normal döngüme göre 3 gun var. Ama igneden sonra 14. Gun olmasi gerekiyormus diye soyluyorlar. Oyleyse eger 5 gun.senin ne kadar günün kaldı?
kesinlikle asla kimse anlamaz birde eşim erkek doktora karşıUzulme canim siviyi varsa tupu almak zorundalar cunku hamile kalsan bile saglikli gebelik oluşmuyor dusukle sonuclanir,hemde onemli olan yumurtan olmasi ve embriyo olusup senin rahime tutunmasi ve tupun alinirsa hamile kalma sansin çok hic uzulme bak senin hamile kalma sansin cok,nerdeyse ben diyecegim ki benim tupum öyle olsaydi en azindan bebisim olurdu,benimki erken menopoz yumurta olmuyor endometriozis hastasiyim rahimde yapisiklik oluyor benim sivi spermi yakiyor ve hayitla liaclarla zor guc 5 yumurta oluyor ama kendi basina buyumuyor kalitesiz yumurtam var,herkesin imtihanı farkli,ama umidimi kaybetmiyecegim sakin sende kaybetme lutfen moralini yüksek tut inan moral cok onemli yumurta kalitesini bile etkiliyor,en iyi doktor bul,rabbim doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ve bol bol dua edelim meryem suresinide okuyun...
Burda birbirimize destek olalim bu sikintilari yasamayan asla anlamazlar...
Bak ben teseddurlu bayanim ama inan erkek doktor bayan doktordan iyi daha nazik ama tabiki bayan doktor da iyidir ama isi ehlinde doktorla karsilastirsin..canim bu bir imtihan ve herşeyin çaresi var elhamdülillah simdi daha tevvukkul dua ederek tedavine basla Allah yardimcin olsun...kendine.ne kadar stres az okadar hizla bebeğe yaklasirsin bunu unutma,ben bunu cok yasadim ve kedime stresle kalici hasarlar biraktim..kesinlikle asla kimse anlamaz birde eşim erkek doktora karşıçok dua ediyordum bir senedir hiç sorunumuz yok diye dolanıyodum ortalıkta bide aşılama denedim
Kızlar kan vermeye gidiyorum, nolur çok duaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?