- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.201
kesinlikle asla kimse anlamaz birde eşim erkek doktora karşıçok dua ediyordum bir senedir hiç sorunumuz yok diye dolanıyodum ortalıkta bide aşılama denedim
yok canım ya regl gelmedi 42. günüm bugün
sabah gebelik testi yaptım negatif çıkınca tarlusal başladım bugün
bazen benim de siyah siyah oluyor canım özellikle regl başlarken ve biterken
İgnenin kacinci gunundesin ? Hayirli olsunnKızlarrrrr, bhcg sonucum, 11,51
Kızlarrrrr, bhcg sonucum, 11,51
16.günİgnenin kacinci gunundesin ? Hayirli olsunn
Cuma tekrar bhcg bakılacak, düzenli artıyomu diye, coraspine devam dedi, bide progestan devam edilcekPozitif canim doktor ne dedi. Ayy masallah kat kat artar insallah
Cuma tekrar bhcg bakılacak, düzenli artıyomu diye, coraspine devam dedi, bide progestan devam edilcek
Cumaya katkat artar insallah canimm.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İlk yaptığınız testte 2. Çizgi hemen oluşmuş muydu?16.gün
Hayırlı olsun kuzum inşallah artarak devam ederCuma tekrar bhcg bakılacak, düzenli artıyomu diye, coraspine devam dedi, bide progestan devam edilcek
Dün yok gibi Bi çizgi çıkmıştı, bugün oda ç ık madı, bende kan verdimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. İlk yaptığınız testte 2. Çizgi hemen oluşmuş muydu?
Ben de 12. Günde 1 saat sonra farkettim 2. Çizgiyi. Bugün 14. Gün yaptım negatif çıktı çok üzüldüm. Bende de bi ihtimal var mı sizceDün yok gibi Bi çizgi çıkmıştı, bugün oda ç ık madı, bende kan verdim
Sonucun noldu canim ins hamilesindir..Kızlar kan vermeye gidiyorum, nolur çok duaaa
Ay burda yazmışsın hayirli olsun ins kat kat artar degerlerin :)Kızlarrrrr, bhcg sonucum, 11,51
O da aklımda da doktor birşey demedi, bakalım yaza kadar bıraktım gitmiycem doktora. Ovulasyonla takip et istersenKesinlikle Onuda yaptır bi ara ben bu ay hiç bişey yapmıyorum canım oluruna bıraktım
Ben geçen bir kadınla tanıştım 17. Yılda oldu mucize gibi dedi, hamile şuan ve asla beklemediği bir zaman da, dilerim sen de yaşarsın. Hepimiz de yaşarız. Ben kontrol amaçlı gitmiştim panik oldum, öyle tedavi süreci başladı. Biraz oluruna bırakıcam kısmet artıkOoo taze evliymisin olur bebisin canim sen yine onlemini al,ilaclardan cok dogal bitkilerin faydasi cok oluyor inan ben denedim kullandim,yanina vitaminler takviye ilaci al misal prowomen gibi,balik yag gibi,adetin ucuncu gunu yapmadim ben inciri ama baslanabilir,ben 15 yillik evliyim hic cocuk yok 2 asilama 3 tup bebek,4 cuye tedaviye basladim okadar hormon igneyi yedim yumurta toplanacakti iki yumurta kalinca iptal ettik riskdeymisim,catlatma ignesi vuruldum normal yoldan denedik,simdi sonucu bekliyorum tukendim yoruldum ins yuzum yuzumuz guler..
İnanır mısın sürekli okuldan izin alıp gidiyorum ve herkes hamileymişim de gizliyormuşum gibi davranıyor, işten sürekli izin alınca açıklama yapmak durumunda kalıyorsun o da yoruyor, anlıyorum seni.Rabbim yardım etsin hepimize inşallahAMin inşaAllah. Yıpratmakla olmuyormuş bunu anladım. Daha çok insanların demoralize etmesi üzüyor beni de. Ama artık takmamaya çalışıorum. Sende öyle yap. TevekkelALLAH. Dediğin gibi ne olmazlar oldu. Kun Fe Yekun. Ol derse Olur.
Canım kat kat artak inşallah gözün aydın, sana bakmak için girdim:) çok sevindim senin adınaKızlarrrrr, bhcg sonucum, 11,51
Edicem canım ama bu ay hiç bişey istemedim yapmakO da aklımda da doktor birşey demedi, bakalım yaza kadar bıraktım gitmiycem doktora. Ovulasyonla takip et istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?