Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesinlikle asla kimse anlamaz birde eşim erkek doktora karşı çok dua ediyordum bir senedir hiç sorunumuz yok diye dolanıyodum ortalıkta bide aşılama denedim

Canim Allahtan umut kesilmez cok cok kötü durumda olup bebegini kucagina alanlar var. Banada infertilite teşhisi konmustu gözlerimde aglamaktan yas kalmamisti. evlendigim ay hamile kaldim.simdi 2.icin ugrasiyorum .

yok canım ya regl gelmedi 42. günüm bugün
sabah gebelik testi yaptım negatif çıkınca tarlusal başladım bugün
bazen benim de siyah siyah oluyor canım özellikle regl başlarken ve biterken

Baya olmus canim sende benim gibisin. Bende ilac kullanmadan regli olamiyorum.catlatma ignesi oldugumdan zamaninda geldi bu ay ama önümüzdeki ay ne olacak bilmiyorum. En büyük korkum regli olamamak

Ben geçen bir kadınla tanıştım 17. Yılda oldu mucize gibi dedi, hamile şuan ve asla beklemediği bir zaman da, dilerim sen de yaşarsın. Hepimiz de yaşarız. Ben kontrol amaçlı gitmiştim panik oldum, öyle tedavi süreci başladı. Biraz oluruna bırakıcam kısmet artık

İnanır mısın sürekli okuldan izin alıp gidiyorum ve herkes hamileymişim de gizliyormuşum gibi davranıyor, işten sürekli izin alınca açıklama yapmak durumunda kalıyorsun o da yoruyor, anlıyorum seni.Rabbim yardım etsin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…