- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.301
Benimde 7.gun bitiyordu bugün 8.gun halen devam ediyorBenim bitti canım. 6 gün sürüyo zaten, 6.gün bitti benim
Ah kuzum işte gözümüz hiçbir şey görmüyo yeter ki olsun ya. Dualarım seninle
13.günde ignenin etkisi kalmamistir diye dusunuyorum.yarin kan testini tekrarla bence icin rahat etsin
mrb canim hosgeldin.Gonal f in kalem olanini siringa olanini mi kullandin.3 yumurta cok iyi.bu aksami muhakkak degerlendir cunkü yarin doktorun muhtemelen yarini bos birakip ertesi gunü iliski onericek ama bazilarinin erkenden catlayabiliyormus o yüzden icerde ne kadar sperm örnegi olursa okadar iyi olur...
Merhaba canım hoş geldin. İğneli tedaviyi hiç bilmiyorum ama 3 yumurta ihtimali arttırmak için gayet iyi. İnşallah güzel sonuç alırsınKızlar merhaba yeniyim bende sitede banada ganolf sonrası yarın catlatma ignesi vurulacak 14. Günüm ve 3 yumurtam var nasıl sizce ?
İnşallah yükselir değerin canım. Şimdilik muallakta bi değer. 12-13.gün artık net sonucu alırsınKızlar çatlatma iğnemin 8. Günü beta değerim 10.4
Adetime 7 gün var .
Kuzum ya 13.güne hala çizgi çıkıyosa ne biliyim bence hala çok umut verici bi durum. İnşallah artıyodur değerinTest yapmicam dedim ama yine yaptım silik çizgi yine çıktı Bugün iğnenin 13.günü Umarım değerimi yükselir ve pozitif olur 1.38 olan değer nasıl yükselir onu da bilmiyorum oysaki kendimi cok hazirlamistim bu ay hamilelige
Merhaba canım hoş geldin. İğneli tedaviyi hiç bilmiyorum ama 3 yumurta ihtimali arttırmak için gayet iyi. İnşallah güzel sonuç alırsın
Kuzum ya 13.güne hala çizgi çıkıyosa ne biliyim bence hala çok umut verici bi durum. İnşallah artıyodur değerin
Alıcam canım e vitaminini. Eşime söyledim doktora sorup da mı alsak diyo. Şimdi doktorun yazmadığı bi şey diye içi rahat etmiyomuş, olmazsa doktora da bi gider konuşuruz. Ne güzel bütün kürleri içiyo gık demiyo, ilacı doktor vermedi diye korkuyo.Canim bence ovulasyon testiyle takip et doktor esin icin 3 ay demiş ama herkesin iyilesme toparlanma süreci farklidir dojtor maksimum süre vermistir ki sen kürlerde yapiyosun.sabahta ilk isin 200lük dogal e vitamini almak olsun.
Amin canimbenm inssAyy rabbim yardımcın olsun emeklerinin karşılığını alırsın umarım
Bazen uzayabiliyo canım, hormonlar etkileniyo ya o yüzden de olabilirBenimde 7.gun bitiyordu bugün 8.gun halen devam ediyor
Yok cok olsn diye ugrasiyolar canim 10 uzeri suan iyi diyo net rakam vermiyo heyecanliyim:)Canim tek yumurtami oluyor igneylede.benim klonenle zar zor 1 tane oluyordu igneyle daha cok yumurta gelisiyor diyorlar .rabbim tez zamanda kucagini doldursun
Ah kıyamam kuzım ya valla bu yol masraflı yol. Her şeyi gözden çıkardık ama artık bebişler gelse de daha fazla yıpranmasak keşkeAynen valla bugün dojtora gittim 70tl muayene 145tl sperm testi ilaç igne infolic combi 350tl yi buldu haftayada 850tl rahim filmi ilaci yine 70tl muayene Allah yardimcimiz olsun.kenarda eşimden gizli biraz param vardi onu harciyorum
Alıcam canım e vitaminini. Eşime söyledim doktora sorup da mı alsak diyo. Şimdi doktorun yazmadığı bi şey diye içi rahat etmiyomuş, olmazsa doktora da bi gider konuşuruz. Ne güzel bütün kürleri içiyo gık demiyo, ilacı doktor vermedi diye korkuyo.
Bu ay takip etmiyim diyorum canım ya şimdilik pek umudum yok ya bakalım akışına bırakalım. Zaten ameliyattan 15 gün sonra ilişkiye girebilirsiniz dedi doktor, bugün 10.günümüz. benim adetimin tam 12.günü ilişkiye girebilcez, yani tam ovulasyon dönemini yakalıycaz ucu ucuna, bakalım kısmet artık
Hayirli olsun canim. Dozun kacti. 3 guzel tabi ki:)Kızlar merhaba yeniyim bende sitede banada ganolf sonrası yarın catlatma ignesi vurulacak 14. Günüm ve 3 yumurtam var nasıl sizce ?
Yok cok olsn diye ugrasiyolar canim 10 uzeri suan iyi diyo net rakam vermiyo heyecanliyim:)
Iğne olandan kullandım yarın sabah çağırdı doktor
Igneylede 2 3 olur catlatma ignesyle zatn amac kaliteli olmasi. Tupte ne 2 4 u 15 20 oyle rakamlar:)) ben kendime sasrdm hep 1 oluyodu ya klomenle sukir tedaviye guzel yant verdi yumurtalar:)Muhtemelen tup bebek oldugundan yumurta sayisini arttiriyorlar.cunkü normalde 2 3 oluyormus hatta bir arkadasin 1 tane olmuş.bende kararsizim klonenlemi devam etsem yojsa igneyimi tercih etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?