- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.341
Filmi cekolmedinmi canm
Benim 3.ayda gelusmedi yumurtalar diger aylardada zar zor 1 tane oldu.oyüzden igneyimi denesem yani tutmazsa 2.ay igneye devam edemem ayyyy kafam allak bullak rahim filmi temiz ciksinda insallah
Sonu hayirli olsun insallahSonuna geldik bakalim:) sabah iğne olucam catlatma
Bende klomenle bir yumurta oldu tutmadi yarin ignelere geçecegim insalllah 2 3 tane olur. Canim sen hangi igneyi kullandin dozu nasildiKlomen bende de 1 tane oluyordu ama iğne 2 3 ihtimal daha yuksek
Bende klomenle bir yumurta oldu tutmadi yarin ignelere geçecegim insalllah 2 3 tane olur. Canim sen hangi igneyi kullandin dozu nasildi
Canım bizim bebiş 6 aydır gelmiyo malesef. Geçen srne ekimde ilk ayda hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi de meğer asıl sorun eşimdeymiş, sperm sayımız ve hareketimiz pek iyi değildi. Varikosel çıktı, o etkiliyo spermleri dedi doktor, 10 gün önce ameliyat oldu eşim. Yaklaşık 3 aya toparlayıp çoğalıyomuş spermler, şimdilik böyle devam ediyoruz bekliyoruz bakalım nasipSoyliycem aynen sizin durum ne
Bence gayet yeterlikizlar esimin spermt esti nasilEki Görüntüle 2200061
Insallah bu ay basarili olur canim.Gonalf kullanıyorum 50 ile basladim sonra 75 yaptı doktor 12 gun kullandık toplam ikinci iğne denemem benim bu ilkinde catlamadi yumurtalar
Bence eşinin değerleri gayet iyi canım. Hamileliğe engel bi durum görünmüyo. Tabi doktorunuz daha iyi açıklama yapmıştır ama sayı, hız, morfoloji hepsi normal değerlerdekizlar esimin spermt esti nasilEki Görüntüle 2200061
ah kuzum onda iyide bende pcos olmasa. asilama tutar herhalde bu,degerlerleBence eşinin değerleri gayet iyi canım. Hamileliğe engel bi durum görünmüyo. Tabi doktorunuz daha iyi açıklama yapmıştır ama sayı, hız, morfoloji hepsi normal değerlerde
ins cnm tutar bebis bir an onceBence gayet yeterli
Canım bizim bebiş 6 aydır gelmiyo malesef. Geçen srne ekimde ilk ayda hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi de meğer asıl sorun eşimdeymiş, sperm sayımız ve hareketimiz pek iyi değildi. Varikosel çıktı, o etkiliyo spermleri dedi doktor, 10 gün önce ameliyat oldu eşim. Yaklaşık 3 aya toparlayıp çoğalıyomuş spermler, şimdilik böyle devam ediyoruz bekliyoruz bakalım nasip
Hakkin8zsa hayırlısı canımAmi kuzum. Zahmetli acikcasi sonu guzel olsn yetrrki. Bugn son kontrolm vardi 19 mm olms son igneleri vardi bugun yarin bostayim sukur:) buyuduler suan icimde iste carsmba toplanacak. Anestezili amelythanede yapiliyo vajina ultrasn aletine igneli bi uc tkaip tek tek girerek igneyle yumrtalri topluyorlarms 15 20 dk suren bi islemmis goze aldm herseyi bakalim ins cabuk toparlarim
sen doktoruna sor canım ama Ikı gün sonra olabilir yazıyor internetdeki sitelerde. bende bu ay olmazsa rahimfilmi çektirecem.Hadi bakalim calismalara devam.ben bu ay napicagimi bilmiyorum rahim filmi sonrasi antibiyotik kullanmayinca korunmaya gerek yok diyorlar ama bana antibiyotik kullandiricak forumlarda ara verilecegi yaziyor.
ah kuzum onda iyide bende pcos olmasa. asilama tutar herhalde bu,degerlerle
bende en son pco dedi. sonra da kistlerin gitmis dedi. bende ne oldugunu bilmikrum. pconun ozelliklerini tasimiorm. cok zayofim. adetlerim duznlicanim Senindemi degerlerin ayni benimki gibi bendede pko var
kizlar esimin spermt esti nasilEki Görüntüle 2200061
ben anlamiorm cnm testlerden. niye tutmuo anlamadim klomen ve igne tedavisindeIleri haraketli onemliymis galiba.sizin degerde %50 cok iyi
Şimdi değerleri nasıl canım hiç baktırdınız mı? Amiiin canım benim inşallah hepimiz bir an önce kavuşalım bebişlerimizeBenim eşimde olmuş ameliyat evlenmeden önce ama sorun olmaz heralde insallah sende kısa zamanda kavuşursun bebişine:)
ben anlamiorm cnm testlerden. niye tutmuo anlamadim klomen ve igne tedavisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?