Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Filmi cekolmedinmi canm

Yok canim bugun regl nin 42.günu hala regl olamadim.bugun doktora gittim esimin ve benim tahliller temuz cikti. 3tane progestran igne vuruldum adet sökturucu olarak 3 gun sobra regl olucaksin dedi regl bitimindede röntgen cekilecek

Soyliycem aynen sizin durum ne
Canım bizim bebiş 6 aydır gelmiyo malesef. Geçen srne ekimde ilk ayda hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi de meğer asıl sorun eşimdeymiş, sperm sayımız ve hareketimiz pek iyi değildi. Varikosel çıktı, o etkiliyo spermleri dedi doktor, 10 gün önce ameliyat oldu eşim. Yaklaşık 3 aya toparlayıp çoğalıyomuş spermler, şimdilik böyle devam ediyoruz bekliyoruz bakalım nasip

Benim eşimde olmuş ameliyat evlenmeden önce ama sorun olmaz heralde insallah sende kısa zamanda kavuşursun bebişine:)

Hakkin8zsa hayırlısı canım
hayırlı haberlerle insallah. :) bol şans.

Hadi bakalim calismalara devam.ben bu ay napicagimi bilmiyorum rahim filmi sonrasi antibiyotik kullanmayinca korunmaya gerek yok diyorlar ama bana antibiyotik kullandiricak forumlarda ara verilecegi yaziyor.
sen doktoruna sor canım ama Ikı gün sonra olabilir yazıyor internetdeki sitelerde. bende bu ay olmazsa rahimfilmi çektirecem.

Benim eşimde olmuş ameliyat evlenmeden önce ama sorun olmaz heralde insallah sende kısa zamanda kavuşursun bebişine:)
Şimdi değerleri nasıl canım hiç baktırdınız mı? Amiiin canım benim inşallah hepimiz bir an önce kavuşalım bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…