- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.281
Oyy canim cok yukleme oldu tabi ya:s benmde gobegm iptal artik cok aciyo zor yuruyorm egilemiyorm. Kalcadan ignede yerleri hep kaliyo ya arada hissttiriyo kendiniTek seferde 1 şırıngayla 3 tane igneyi yapti canim ama kalçamin sol tarafi iptal oturup kalkarken aciyor...
Aynen oyle oluyo canim ama cok etkili die duydum hep hemde esinin degerlerinin duzelmesinede destk olur bu 3 aylik suredebiz hep saciyoruz ekigneler cikiyo habire 500 yok 150 :) catlatma ignesi olcm bugece 2 tane yapiliyolms tupbebekte 2 ifne aldm:) yetrki olsn herseye deger tabiki kuzum
Ami kuzum. Zahmetli acikcasi sonu guzel olsn yetrrki. Bugn son kontrolm vardi 19 mm olms son igneleri vardi bugun yarin bostayim sukur:) buyuduler suan icimde iste carsmba toplanacak. Anestezili amelythanede yapiliyo vajina ultrasn aletine igneli bi uc tkaip tek tek girerek igneyle yumrtalri topluyorlarms 15 20 dk suren bi islemmis goze aldm herseyi bakalim ins cabuk toparlarimŞifa olsun canim insallah .. yumurtalar toplandimiki yani kaç yumurta büyüklügü falan belli oldumu.ben tup bebekte yumurtalar gelisip aliniyor dis ortamdada dolleniyor saniyodum.senden yumurtalati nasil alacaklar
Birde onlar buyudukce baski oluyo demsti hemsireler suan saat basi wc gidiyorm ama normalde sik gidiyordm idrara sure 1 saate indi suan:)Şifa olsun canim insallah .. yumurtalar toplandimiki yani kaç yumurta büyüklügü falan belli oldumu.ben tup bebekte yumurtalar gelisip aliniyor dis ortamdada dolleniyor saniyodum.senden yumurtalati nasil alacaklar
Ya korkuyorum açıkçası kist falan mı oldu diye ondan aslında tedirginliğim bakalımCanim ben doktora sordum daha once benimde az az oluyordu.doktor benim reglimde ben sadece 3 ped kullaniyorum.ama hastalarima anlatamiyorum cok kanama olunca daha iyi dusüncesi cok yanlis dedi.bende cok kanamam olunca mutlu oluyorum ama dogru degilmis
Aaah keşke canımGuzel haberlrr alirsn inss canim
Ayy rabbim yardımcın olsun emeklerinin karşılığını alırsın umarımAmi kuzum. Zahmetli acikcasi sonu guzel olsn yetrrki. Bugn son kontrolm vardi 19 mm olms son igneleri vardi bugun yarin bostayim sukur:) buyuduler suan icimde iste carsmba toplanacak. Anestezili amelythanede yapiliyo vajina ultrasn aletine igneli bi uc tkaip tek tek girerek igneyle yumrtalri topluyorlarms 15 20 dk suren bi islemmis goze aldm herseyi bakalim ins cabuk toparlarim
Ami kuzum. Zahmetli acikcasi sonu guzel olsn yetrrki. Bugn son kontrolm vardi 19 mm olms son igneleri vardi bugun yarin bostayim sukur:) buyuduler suan icimde iste carsmba toplanacak. Anestezili amelythanede yapiliyo vajina ultrasn aletine igneli bi uc tkaip tek tek girerek igneyle yumrtalri topluyorlarms 15 20 dk suren bi islemmis goze aldm herseyi bakalim ins cabuk toparlarim
Ya korkuyorum açıkçası kist falan mı oldu diye ondan aslında tedirginliğim bakalım
Kızlar çatlatma iğnemin 8. Günü beta değerim 10.4
Adetime 7 gün var .
Kötü bi şey yoktur canım içini ferah tut sen. Belki de yerleşme falan yaşamışsındır. Ama en kötüyü düşünecek olursak minik kistlerin olabilir, onu da adet sökülünce ataraın canım belki ilaç verir doktorunKızlar adetin 3. Gunu yarın doktora gidecem ve kanamam nerdeyse hiç olmuyor desem olmuyor bana dua edin kötü birşey çıkmasın
Kızlar merhaba yeniyim bende sitede banada ganolf sonrası yarın catlatma ignesi vurulacak 14. Günüm ve 3 yumurtam var nasıl sizce ?
Ah kuzum işte gözümüz hiçbir şey görmüyo yeter ki olsun ya. Dualarım seninleAynen oyle oluyo canim ama cok etkili die duydum hep hemde esinin degerlerinin duzelmesinede destk olur bu 3 aylik suredebiz hep saciyoruz ekigneler cikiyo habire 500 yok 150 :) catlatma ignesi olcm bugece 2 tane yapiliyolms tupbebekte 2 ifne aldm:) yetrki olsn herseye deger tabiki kuzum
Test yapmicam dedim ama yine yaptım silik çizgi yine çıktı Bugün iğnenin 13.günü Umarım değerimi yükselir ve pozitif olur 1.38 olan değer nasıl yükselir onu da bilmiyorum oysaki kendimi cok hazirlamistim bu ay hamilelige
Benim bitti canım. 6 gün sürüyo zaten, 6.gün bitti benimA AloeeVeraa adetin bitti mi canım benim 8.gun halen devam ediyor
Benim bitti canım. 6 gün sürüyo zaten, 6.gün bitti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?