- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.761
İnşallah yarar canım bekleyişin son olur :)Bende sabahtan beri arastiriyorum canim havuc disinda birsey yazmiyor artik nasibimde varsa olur.2 3 ayda catlama ignesi bile fayda etmedi belki havuc ise yarar.
İnşallah yarar canım bekleyişin son olur :)
canim esimde bi sorun yok bende catlama sorunum var evet asilama olucak gecen hafta 7gun boyunca iliski olmadi bilmiyorduk cuma ve bugun olucak insallah gelisir catlatma ignesini sana soylicez dedilerCanim icinde bulundugun durumu bilmedigim icin (yani senin ve esinin durumunu) genelde olgunlastiktan sonra yumurtalar icin catlatma ignesi yapiyorlar ve iliski takvimi veriyorlar. eger iliskiyle degilde Asilama olacaksa gun veriyorlar. Ama dojtorun asilama yapacak olsa tedaviye baslarken soylerdi. Ben senin yerinde olsam gun asiri iliskiyle kendimi garantiye alirdim. Gonal f cok iyi ve etkili bir ilac insallah hayirli sonuclar alirsin.
canim esimde bi sorun yok bende catlama sorunum var evet asilama olucak gecen hafta 7gun boyunca iliski olmadi bilmiyorduk cuma ve bugun olucak insallah gelisir catlatma ignesini sana soylicez dediler
Canım bu hapı regli düzenli olsun diye kullanda çok bekarlardan. Okuduğum kadarıyla çatlamasına da fayda ediyor:) sen yazarsın buraya iğneyle denedim olmadı, hayıt hapıyla oldu diyesagol kuzum.
Kasiklarim agriyor alt karnim agriyor sanki heran regli olacakmis gibi. ilk defa bu ay hissettim insallah çatlarda yine kist olmaz.
Keske daha once kullansaydim hayit hapini.
Canım bu hapı regli düzenli olsun diye kullanda çok bekarlardan. Okuduğum kadarıyla çatlamasına da fayda ediyor:) sen yazarsın buraya iğneyle denedim olmadı, hayıt hapıyla oldu diye
Keşke öyle olsa o kadar isterim ki beklemek çok zor yorucuInsallah canim nisan ayiyla bizimde ilkbaharimiz gelir.
Keşke öyle olsa o kadar isterim ki beklemek çok zor yorucu
Senin nasıl gidiyor canım:) ben saldım bu ay hiç bişey yapmıyorumKeşke öyle olsa o kadar isterim ki beklemek çok zor yorucu
Kızlar bunlar bu ayki ovülasyon testlerim adetim bittikten 3gün sonra başladım ayın 11 12si pik gibi gelmişti bana değerlendirdik ama yapmayı bırakmadım bugün bi yaptım resmenn iki çizgide kopkoyu rengi hemde hiç görmediğim renk kırmızıda bat 29unda anlayamadım resimlere bi bakarmısınız
Ohhh gözün aydın kuzum sonunda pik hadi çalışmalara başlayın hemen testede devam et benceKizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Ohhh gözün aydın kuzum sonunda pik hadi çalışmalara başlayın hemen testede devam et bence
Bende yapmadım canım aşılama bana yetti :) 1 hafta var adete ara vermek iyi geldi bi yandanSenin nasıl gidiyor canım:) ben saldım bu ay hiç bişey yapmıyorum
Masallah yumurtlama canm degerlendir insallah 3 gunKizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Benimki 2 gunde catlamisti canim hadi insallah busefer olur.Bugün reglinin 19.günü canim. Ben reglinin bitiminden beri gün aşırı degerlendiriyordum.fenalik geldi. Yarin ve sonraki günüde degerlendiririm sonra gün aşıri birkac kere daha degerlendiririm birakirim.Elimde 6 tane daha test var onlarida kullanirim canim insallah çatlar.
Gebelik olabilir canm zaten dusukten sonra daha cabuk kaliniyor insallh oyledir saglikla gelsinKızlar bunlar bu ayki ovülasyon testlerim adetim bittikten 3gün sonra başladım ayın 11 12si pik gibi gelmişti bana değerlendirdik ama yapmayı bırakmadım bugün bi yaptım resmenn iki çizgide kopkoyu rengi hemde hiç görmediğim renk kırmızıda bat 29unda anlayamadım resimlere bi bakarmısınız
Masallah yumurtlama canm degerlendir insallah 3 gun
Tatlım pik bu, bugünden itibaren 3,4 gün hergün, daha sonra gün aşırı değerlendirin, geçen ay benim tam böyleydi, aynı gün Dr a gittim, 21,5 mm Bi yumurtam vardı, çatlatma iğnesi istemiştim, inş hayırlısıyla rabbim bu ay güldürsün yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?