Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim esimde bi sorun yok bende catlama sorunum var evet asilama olucak gecen hafta 7gun boyunca iliski olmadi bilmiyorduk cuma ve bugun olucak insallah gelisir catlatma ignesini sana soylicez dediler

canim esimde bi sorun yok bende catlama sorunum var evet asilama olucak gecen hafta 7gun boyunca iliski olmadi bilmiyorduk cuma ve bugun olucak insallah gelisir catlatma ignesini sana soylicez dediler

Canim bu geceyi muhakkak degerlendir. cünkü asilama oncesi 2 3 gün cinsel perhiz veriyorlar icerde sperm olsun eger erken catlarsa.

sagol kuzum.
Kasiklarim agriyor alt karnim agriyor sanki heran regli olacakmis gibi. ilk defa bu ay hissettim insallah çatlarda yine kist olmaz.
Keske daha once kullansaydim hayit hapini.
Canım bu hapı regli düzenli olsun diye kullanda çok bekarlardan. Okuduğum kadarıyla çatlamasına da fayda ediyor:) sen yazarsın buraya iğneyle denedim olmadı, hayıt hapıyla oldu diye

Canım bu hapı regli düzenli olsun diye kullanda çok bekarlardan. Okuduğum kadarıyla çatlamasına da fayda ediyor:) sen yazarsın buraya iğneyle denedim olmadı, hayıt hapıyla oldu diye

Insallah olsunda canim yere göğe yazarim.

İyi akşmlar kızlar, bende 15 Martta çatlatma oldum. 24 saat sonra aşılama yapıldı.iğneden 10 gün sonra bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İğnenin etkisi midir yoksa değil midir bilemedim.

Kızlar bunlar bu ayki ovülasyon testlerim adetim bittikten 3gün sonra başladım ayın 11 12si pik gibi gelmişti bana değerlendirdik ama yapmayı bırakmadım bugün bi yaptım resmenn iki çizgide kopkoyu rengi hemde hiç görmediğim renk kırmızıda bat 29unda anlayamadım resimlere bi bakarmısınız

Eklentiler

• DAA0CCEA-36DA-454A-A56F-5299DDCD8D66.webp
    25 KB · Görüntüleme: 37
  • 469FD452-B618-47D2-A65A-5B45F50DA2C3.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 46929053-74D6-4AE4-887D-20E491DEA497.webp
    25 KB · Görüntüleme: 38

Canim bence 12.günde catlamis ve döllenmis olsa bugun dollenmeden sonraki 12.gün bence gebelik var canim. Bence 1tanede gebelik testi yap. Insallah vardir.

Benimki 2 gunde catlamisti canim hadi insallah busefer olur.

Gebelik olabilir canm zaten dusukten sonra daha cabuk kaliniyor insallh oyledir saglikla gelsin

Canim benim, insallah bu ay hepimizin yüzü güler...bende arafta kaldim gidip catlatma ignesi istesemmi diye ama vazgectim gecen ay igneyle bile catlamadi. bu ay serbest biraktim olursa olur diye. belki kendiliginden catlar. Bugün yarin ve sonraki günü degerlendiririm sonra 1 2 kerede gün asırı denerim. nedense bu hayit hapindan umudum var. Daha yeni kullanmaya başladim. bu ay olmasada birsonraki aylardan umutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…