- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.781
İnstagramdaki kız çatlamayı görünce testleri bıraktırıyor ama sen pko var istiyorsan devam et tabiBugün reglinin 19.günü canim. Ben reglinin bitiminden beri gün aşırı degerlendiriyordum.fenalik geldi. Yarin ve sonraki günüde degerlendiririm sonra gün aşıri birkac kere daha degerlendiririm birakirim.Elimde 6 tane daha test var onlarida kullanirim canim insallah çatlar.
Aşılama madurları :) gerçekten takip etmemek iyi geliyor. Stres yapmıyorsun. Hadi hayırlısıBende yapmadım canım aşılama bana yetti :) 1 hafta var adete ara vermek iyi geldi bi yandan
Hahah aynen öyle :) ne zaman adet insan yinede bekliyo malesefAşılama madurları :) gerçekten takip etmemek iyi geliyor. Stres yapmıyorsun. Hadi hayırlısı
Ben geç gördüm canım ama yumurtluyosunKizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
Canım hamilelik ihtimalini göz önünde bulundur bence ki inşallah öyledirKızlar bunlar bu ayki ovülasyon testlerim adetim bittikten 3gün sonra başladım ayın 11 12si pik gibi gelmişti bana değerlendirdik ama yapmayı bırakmadım bugün bi yaptım resmenn iki çizgide kopkoyu rengi hemde hiç görmediğim renk kırmızıda bat 29unda anlayamadım resimlere bi bakarmısınız
Canım sen nasıl bebişin nasıl ne kadarlık oldunuz :)Gebelik olabilir canm zaten dusukten sonra daha cabuk kaliniyor insallh oyledir saglikla gelsin
Canım hamilelik ihtimalini göz önünde bulundur bence ki inşallah öyledirçünkü ovulasyon dönemi dışında adete yakın bu kadar koyu çıkması pek mümkün değil, ikinci kez yumurtlamıyosundur herhalde
Ovulasyon testleri hcg ye karşı daha hassas oluyo, yani çok daha önceden keşfedebiliyo gebeliği. Gebelik testi için belki daha erkendir canım bekle bakalım bi kaç günEvet bulundurdum ve direkte aklıma o geldi yaptım Ama çıkmadı maalesef sabah tekrar yapıcam bat a 5gün kala böyle çıkması çok şaşırttı beni anlam veremedim
Valla sana nasıl kolay geliyorsa benceGecen ay yedim ise yaramadi acaba haslayip suyunumu icsem
Ay süper canımm geliyo yumoşKizlar bugun reglinin 19.günü bugünki ovulasyon testim buEki Görüntüle 2249850
tamam canim insallahh olucak bugun misafurim vardi geceyi degerlendiricemCanim bu geceyi muhakkak degerlendir. cünkü asilama oncesi 2 3 gün cinsel perhiz veriyorlar icerde sperm olsun eger erken catlarsa.
Bekliyor tabi, bi de sürekli temkinli davranmak gerekiyor:) benim 12 nisan olabilir 32 gün de olursam. Şaştığı için son zamanlarda hap iğne normal ilaçsız olamadım maalesef. İlk hedefim normale dönmek:)Hahah aynen öyle :) ne zaman adet insan yinede bekliyo malesef
Ben bile rahatladım kuzum senin adına seni düşünemiyorum :) inşallah 2 hafta sonrada gebelik haberin için yaşarız bu sevinci. Benim reglin 4. günüydü bugün canım doktora ara verdim aşılama hiç düşünmüyorum eğer yaza kadar olmazsa kendiliğinden (ki hiç umudum yok) yaza tüp bebek düşünüyorum. Bal tarçın çörekotuna devam ediyorum işte bide her ay yumurtlama gününe kadar aslan pençesi içiyorum hormonları düzenlesin diye. Ama doktora ara vermek çok iyi geldi psikolojik olarak çok rahatladımSagolasin kuzum valla hamile kalmis gibi sevindim . 6tane daha testim var kullanirim hepsini .sen ne durumdasin
İnstagramdaki kız çatlamayı görünce testleri bıraktırıyor ama sen pko var istiyorsan devam et tabi
Çocuk için ilişki durumu bende de çok fenalık getirdi zaten aşılamadan umudun yk ama yaptırıyorum doktor ve eşim bi kere dene illa dedi tutmazsa bir kere parasıyla tüp yaptıralım umudu ona bağladım valla
Ben bile rahatladım kuzum senin adına seni düşünemiyorum :) inşallah 2 hafta sonrada gebelik haberin için yaşarız bu sevinci. Benim reglin 4. günüydü bugün canım doktora ara verdim aşılama hiç düşünmüyorum eğer yaza kadar olmazsa kendiliğinden (ki hiç umudum yok) yaza tüp bebek düşünüyorum. Bal tarçın çörekotuna devam ediyorum işte bide her ay yumurtlama gününe kadar aslan pençesi içiyorum hormonları düzenlesin diye. Ama doktora ara vermek çok iyi geldi psikolojik olarak çok rahatladım
Ay süper canımm geliyo yumoş
Sonu da bebiş olur inşallah
Ben de regl oldum dün
Yarın doktora gidiyorum başlasın bakalım süreç
Ben geç gördüm canım ama yumurtluyosunbugünü ve yarını kaçırma derim, testi de yine bırakma en az 2-3 gün daha dene
Senn daha varmış benm Mart sonu evet hep kendimize yapıyoruz aslında bu yaz gelse bebişlerBekliyor tabi, bi de sürekli temkinli davranmak gerekiyor:) benim 12 nisan olabilir 32 gün de olursam. Şaştığı için son zamanlarda hap iğne normal ilaçsız olamadım maalesef. İlk hedefim normale dönmek:)
O kadar zaman var mıydı bizim aramızda, sanki daha yakın gibi gelmişti bana. Gerçi benim 32/35 arası döngüm. Ah keşke geliverseler ne güzel olur:) aslında benim gönlümden geçen haziran, temmuz gibiydi doğum sonrası izinle birlikte yaz tatilini kullanırım biraz büyür diye plan yapıodum kendime :) şimdi gülüyorum öyle planla olmuyormuş.Senn daha varmış benm Mart sonu evet hep kendimize yapıyoruz aslında bu yaz gelse bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?