- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.381
bende 2 tane olmustu 13 ve 15 ti. yine tutmadi
Benim ilkinde 31mm 2.sinde 20mm 3.sunde 13mm gecemedik hep1 tane oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalim artik bu ay da bos gecio. diger ay doktor nasil tedavi uygulayacakBenim ilkinde 31mm 2.sinde 20mm 3.sunde 13mm gecemedik hep1 tane oldu
bakalim artik bu ay da bos gecio. diger ay doktor nasil tedavi uygulayacak
ah iste hep,bunlarin cevaplarini merak ettim. hic bilgilendirmedi doktorO boyut küçük ama çatlaması için 18 20 arası olması lazım
3. yila girdik cnm. bebegim hic yokSen kac yillik evlisin canim ve baska cocuk var mi
Sagolasn tatlim hepimize insHakkin8zsa hayırlısı canım
hayırlı haberlerle insallah. :) bol şans.
sen doktoruna sor canım ama Ikı gün sonra olabilir yazıyor internetdeki sitelerde. bende bu ay olmazsa rahimfilmi çektirecem.
3. yila girdik cnm. bebegim hic yok
Anladım canım. İnşallah sağlıklı bi bebiş gelsin artık1 yıl oldu ama bi dis gebelik gecirdim o da iğneden kaynaklı 6 aydır tekrar deneme işte
ben devletin karsilamasi icin ne yaomam gerek3 yillik evliysen ve cocuk yoksa devlet igneyle tedavinin buyük bölumunu ozel hastaneye gitsende karsiliyor mesela genelde en az 3 kutu kullaniliyor tanesi 510tl den 1530yapiyor ama sartlar uygunsa kutusu 100tl den 300tl ye geliyor .benim 1 tane cocugum oldugundan karsilamiyor o yuzden kararsizim ilj asilamada tutma ihtimali cok dusukmus 2 kez asilama tup bebege denk geliyor nerdeyse
Yok kuzum yerinde hareketli de farklı bi şey. Onlar malesef ilerlemiyo yani işe yaramıyo sadece canlılar kendi yerlerinde. Bu ileri hareketlinin aşamaları var hızlı ileri hareketli, yavaş ileri hareketli. Bunlar ileri hareket ettiği için bunların toplamı baz alınıyo zaten hareketlilikte2cesit haraketli var yerinde hareketli ve ileri haraketli diye.belki yerinde haraketli dedigi yavaş olandir
Onemli bi kalem oldugu icin isaretlemstir tatlimKizlar bizim sonucta bu doktor bazilarinin yanina isaret koymus acaba neden.iyice paranoya oldumEki Görüntüle 2200065
Dogru soluyo 3 yil olduysa bi ksmini karsiliyorms. Benm 3 yil olmadgi icin bosa bklemedm naslsa karsilamicak. Rapor olmasi gerekiyor ama detylarini blmiyorm kuzum sgk yok bnde ozel var. Birde her eczanedn alma 500 denen kutuyu 300 e aldm hangi igneyi aldysk indrm yaptilar hastsnelern anlasmali eczaneleri oluyo onlara gidersn yonlendirirler. Catlatma ignesi 90 tl ya bugn 70 e aldm misalben devletin karsilamasi icin ne yaomam gerek
ben devletin karsilamasi icin ne yaomam gerek
3 yil dolu dolu bitmesimi gerekioDogru soluyo 3 yil olduysa bi ksmini karsiliyorms. Benm 3 yil olmadgi icin bosa bklemedm naslsa karsilamicak. Rapor olmasi gerekiyor ama detylarini blmiyorm kuzum sgk yok bnde ozel var. Birde her eczanedn alma 500 denen kutuyu 300 e aldm hangi igneyi aldysk indrm yaptilar hastsnelern anlasmali eczaneleri oluyo onlara gidersn yonlendirirler. Catlatma ignesi 90 tl ya bugn 70 e aldm misal![]()
hmm benim daha 2 bitti 3 e girdik.cnm3 yil tam bitmesi gerekiyor zaten dojtorum yönlendirir ozel hastaneyede gitsen bir rapor veriyorlar ozaman eczane indirimli veriyor.
Evt canim. Bisuru maddesi var. Bu 3 yil icnde hic gebelik olusmamis olcak ve bska cocugun olmicak. Yas da 23 40 arasi olacak. Allah korusim dielm asilamada olmadi w kere tutmicak asilamada ozaman tupbebek sansi taniyolar sigorta icin3 yil dolu dolu bitmesimi gerekio
hmm benim daha 2 bitti 3 e girdik.cnm
Ozaman bkleme istersn denersn asilamayi cnmhmm benim daha 2 bitti 3 e girdik.cnm
Oda nekadar sacma kuzum ya. Cok var ilk cocuktn sora cocigu olmayn insan. Ilknde problem olmayabilr yani. Hem cok cocuk istiyorlar hmde kapsam disi:))Bende faydalanamiyorum oglum oldugu icin napalim.gelsinde bebiş imkanlari zorlicaz