Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3. yila girdik cnm. bebegim hic yok

3 yillik evliysen ve cocuk yoksa devlet igneyle tedavinin buyük bölumunu ozel hastaneye gitsende karsiliyor mesela genelde en az 3 kutu kullaniliyor tanesi 510tl den 1530yapiyor ama sartlar uygunsa kutusu 100tl den 300tl ye geliyor .benim 1 tane cocugum oldugundan karsilamiyor o yuzden kararsizim ilj asilamada tutma ihtimali cok dusukmus 2 kez asilama tup bebege denk geliyor nerdeyse

3 yillik evliysen ve cocuk yoksa devlet igneyle tedavinin buyük bölumunu ozel hastaneye gitsende karsiliyor mesela genelde en az 3 kutu kullaniliyor tanesi 510tl den 1530yapiyor ama sartlar uygunsa kutusu 100tl den 300tl ye geliyor .benim 1 tane cocugum oldugundan karsilamiyor o yuzden kararsizim ilj asilamada tutma ihtimali cok dusukmus 2 kez asilama tup bebege denk geliyor nerdeyse
ben devletin karsilamasi icin ne yaomam gerek

2cesit haraketli var yerinde hareketli ve ileri haraketli diye.belki yerinde haraketli dedigi yavaş olandir
Yok kuzum yerinde hareketli de farklı bi şey. Onlar malesef ilerlemiyo yani işe yaramıyo sadece canlılar kendi yerlerinde. Bu ileri hareketlinin aşamaları var hızlı ileri hareketli, yavaş ileri hareketli. Bunlar ileri hareket ettiği için bunların toplamı baz alınıyo zaten hareketlilikte

ben devletin karsilamasi icin ne yaomam gerek
Dogru soluyo 3 yil olduysa bi ksmini karsiliyorms. Benm 3 yil olmadgi icin bosa bklemedm naslsa karsilamicak. Rapor olmasi gerekiyor ama detylarini blmiyorm kuzum sgk yok bnde ozel var. Birde her eczanedn alma 500 denen kutuyu 300 e aldm hangi igneyi aldysk indrm yaptilar hastsnelern anlasmali eczaneleri oluyo onlara gidersn yonlendirirler. Catlatma ignesi 90 tl ya bugn 70 e aldm misal;)

Dogru soluyo 3 yil olduysa bi ksmini karsiliyorms. Benm 3 yil olmadgi icin bosa bklemedm naslsa karsilamicak. Rapor olmasi gerekiyor ama detylarini blmiyorm kuzum sgk yok bnde ozel var. Birde her eczanedn alma 500 denen kutuyu 300 e aldm hangi igneyi aldysk indrm yaptilar hastsnelern anlasmali eczaneleri oluyo onlara gidersn yonlendirirler. Catlatma ignesi 90 tl ya bugn 70 e aldm misal:KK66:
3 yil dolu dolu bitmesimi gerekio

Back
X