- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.401
eczaci tanidik vr cnm. ondan uyguna alabilirim biraz dahaOzaman bkleme istersn denersn asilamayi cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eczaci tanidik vr cnm. ondan uyguna alabilirim biraz dahaOzaman bkleme istersn denersn asilamayi cnm![]()
Iyi bare canm bizimde uyguna gldi gelis fiyatindan verdklernden ordn biraz hespli oldu bare zatn saciyosun:))eczaci tanidik vr cnm. ondan uyguna alabilirim biraz daha
Yok kuzum yerinde hareketli de farklı bi şey. Onlar malesef ilerlemiyo yani işe yaramıyo sadece canlılar kendi yerlerinde. Bu ileri hareketlinin aşamaları var hızlı ileri hareketli, yavaş ileri hareketli. Bunlar ileri hareket ettiği için bunların toplamı baz alınıyo zaten hareketlilikte
Oda nekadar sacma kuzum ya. Cok var ilk cocuktn sora cocigu olmayn insan. Ilknde problem olmayabilr yani. Hem cok cocuk istiyorlar hmde kapsam disi:))
aynenncnm senin asilamamiIyi bare canm bizimde uyguna gldi gelis fiyatindan verdklernden ordn biraz hespli oldu bare zatn saciyosun:))
Evet yani haklisin gercekten. Tabi olsn da inssAynen her ay 700tl sigorta primi ödüyorum gelde gicik olma.Allahtan dogum parasi diye birsey var 5000 civari veriyor.gerekirse kredi cekip dogum parasiyla öderim.
tamam cnm sen kullndnmi hic
Asilama negatif oldu cnm tupbebek tedavisndeym bu ayaynenncnm senin asilamami
Bendede olmadi hep 1 oluyodu dra gore normaldi ama en son da kist olunca biraktik cnm bizde. Sen bu ay igneyle guzel sonc alirsinKullandım canım klomen ise yaramadi doktor sana yaramıyor diye iğne tedavisine gecti
ah iste hep,bunlarin cevaplarini merak ettim. hic bilgilendirmedi doktor
ah iste hep,bunlarin cevaplarini merak ettim. hic bilgilendirmedi doktor
Bendede olmadi hep 1 oluyodu dra gore normaldi ama en son da kist olunca biraktik cnm bizde. Sen bu ay igneyle guzel sonc alirsin![]()
Değerleriniz iyi canım küre gerek yok ama fazla mal göz çıkarmaz bol bol olsun devam et :)Doktor kür yapmana gerek yok dedi ama ben yinede keçiboynuzu e vitaminine muz a devam ediyim ne olur ne olmaz
Hassas bi vücudun varsa tepkime yapmıştır iğne canım ya da ilacı hızlı içeri verdiyse hava yapmıştır. Sorun yaratmaz, biraz bi kaç gün acı hissedersin. Devam ederse ve çok acıyosa sağlık ocağı ya da acile bi gösterirsin canımKizlar adet sokturücü yapilan igne yeri sisti cok aciyor ceviz büyüklügünde beze oldu oturamiyorum normal mi acaba
Kizlar adet sokturücü yapilan igne yeri sisti cok aciyor ceviz büyüklügünde beze oldu oturamiyorum normal mi acaba
ay ya.kiyamam cnmKizlar adet sokturücü yapilan igne yeri sisti cok aciyor ceviz büyüklügünde beze oldu oturamiyorum normal mi acaba
Ben buralardayım canım ama biraz tenhalaştı tabi buralar :)Sohbet edicek kimseler yok galiba![]()
Ben buralardayım canım ama biraz tenhalaştı tabi buralar :)