- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.841
Anladım kuzum yakında biter diye düşünüyorum bulantıların.Iyim sukur canm bulantilarim var cok fazla degil ama agzimin hic tadi yok ama herseye raziyim yeterki saglikla gelsin. bebiste bilmiyorum daha gitmedim senden bir hafta gerideyiz canm.bat gunlerimiz ayniydi fakat benm yumurtlamm biraz gec olmustu.sen nasilsin
Yaa halbuki yan etkilerine baktım hemen ama yazmıyor.. neyse zatrn ben de ondandıt diye tahmin etmiştim sağol canımmPrıgestanın en belirgin özelliği baş dönmesi be uyku hali canım
Şu ara iki tanıdığım birinin çocuğu 1 yaşına girmeden diğeri de 2 kazayla hamile kaldı, bi tarif etseler nasıl oluyo :) şaka gibi valla uğraşınca olmuo galiba. Baktırırsın olmazsa bir doktoraValla canim silinmezse napicam doktora kosarim herhalde. Pik olmasa dert .oluncada silinmese dert. Millet cat cut hamile kaliyor
O ilaçlar neler neler yapıo insana inanma, sonra üzülüyor insanOlabilir canım doğrudur ben de inanmadım ama iştw yine de size bi sorayım dedim erkenden heveslenmeyim bari
Şu ara iki tanıdığım birinin çocuğu 1 yaşına girmeden diğeri de 2 kazayla hamile kaldı, bi tarif etseler nasıl oluyo :) şaka gibi valla uğraşınca olmuo galiba. Baktırırsın olmazsa bir doktora
Bana da öyle geldi ama çok da anlamıyorum, bu 2. Deneyişim diğerim de pik olmadı zaten hasta da olmadım. Testle devam edeyim en iyisi :)Çok silik değil yumurtlama yaklaşıyor demek canım bi gün arayla devam bu ay
Öyle gerçektwn de yaa bu ara o kadar çok ilaç içiyorum kii bi o bi o bi o derken vücudun böyle tepki vermesi çok normalO ilaçlar neler neler yapıo insana inanma, sonra üzülüyor insan
Bana da öyle geldi ama çok da anlamıyorum, bu 2. Deneyişim diğerim de pik olmadı zaten hasta da olmadım. Testle devam edeyim en iyisi :)
Tabi bir sürü hormon alıyoruz, kilo yaptı bende deÖyle gerçektwn de yaa bu ara o kadar çok ilaç içiyorum kii bi o bi o bi o derken vücudun böyle tepki vermesi çok normal
Canım bende bugün öğleden sonra içmedim bişey canı da istiyor insanın:) 32 gün olarak hesapladığım da 12 nisan senin ne zamanBat nezamandi canim.
Canım bende bugün öğleden sonra içmedim bişey canı da istiyor insanın:) 32 gün olarak hesapladığım da 12 nisan senin ne zaman
ÇatladıktAn sonra 14 gün deniyor. Sen 28 güne göre mi hesaplıyorsun. Benim hiç 28 olmaz çatlatma iğnesi ile bile 30/32 oldu6nisan ama benim yumurtlama 4 5 gün gec oldu dahada catlamadi etkilermi acaba bilemedim.
Insallah nisanin ilk haftasi gidicez canm sen nezamn gidiceksinAnladım kuzum yakında biter diye düşünüyorum bulantıların.
Ben iyiyim çok şükür 2 haftadır hiç bulantım kalmadı iştahsızlık vardı biraz, o da geçti 1 haftadır falan güzel yiyorum. Allahtan daha kilo almadım hiç. Yeter ki sağlıkla gelsin bebişler her şeye razıyız
Doktora ne zaman gidiceksin canım
Ben de nasipse 4 nisanda devlete ikili tarama için gidicem, 5 inde de özele kendi doktoruma gidicem canımInsallah nisanin ilk haftasi gidicez canm sen nezamn gidiceksin
ÇatladıktAn sonra 14 gün deniyor. Sen 28 güne göre mi hesaplıyorsun. Benim hiç 28 olmaz çatlatma iğnesi ile bile 30/32 oldu
Senin ki de çatlamadığına göre 35 i bulacak gibi geldi bana. Yani o tarihe göre geliyor ovulasyon döneminBenim 30gunde canim. Bugun reglinin 20.günü
Senin ki de çatlamadığına göre 35 i bulacak gibi geldi bana. Yani o tarihe göre geliyor ovulasyon dönemin
Kullandım tecrübeyle sabit hatta doktoru aradım dedim bu ilaç bana yaramadı herslde oda normal yan etkisi o demişti canımYaa halbuki yan etkilerine baktım hemen ama yazmıyor.. neyse zatrn ben de ondandıt diye tahmin etmiştim sağol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?