- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #23.861
Test yine belirliyor günü aklında soru işareti kalmıyor dene bakalım canım zararı yok nasılsaBana da öyle geldi ama çok da anlamıyorum, bu 2. Deneyişim diğerim de pik olmadı zaten hasta da olmadım. Testle devam edeyim en iyisi :)
18 de fln çatlatma iğnesi veriliyor canım genelde doktoruna göre değişebilir tabikizlar asilama icin istenilen yumos buyuklugu ne kadar ovitrelle vurulmadim 14ml solda sagda 8bucuk var
anladim canim doktor bugunde vurul yarin gel dedi bi gunde 18olamicak ne yapicaklar bilmiyorum stres oluyorum birazcik18 de fln çatlatma iğnesi veriliyor canım genelde doktoruna göre değişebilir tabi
Doğrudur canım sağolasınbakalımm zaten daha çok erkendi böyle bir belirti içinKullandım tecrübeyle sabit hatta doktoru aradım dedim bu ilaç bana yaramadı herslde oda normal yan etkisi o demişti canım
Merhaba ameliyatınızı hangı sehır hangı doktora olmustunuzAy canım benim ya ağzından bal damlıyo valla Allah razı olsun moral verdiğin için.
Varikosel konusu değişik biraz ya burda da forumlarda okuyorum ameliyattan 2 ay sonra hamile kalanlar da çok 1 sene geçip hala hamile kalamayanlarda... üroloji doktorumuz ameliyattan sonra 6 ay içinde %75 inde hamilelik elde ediliyo dedi. Bakalım bize ne zaman kısmet olucak...
Merhaba. Ben izmirdeyim canım devlet hastanesinde ameliyat oldu eşim, doktorumuzun iyi olduğunu duyduk bi kaç yerden ve konuşması da bize ümit vermişti o yüzden pek düşünmeden vakit kaybetmeden ameliyat olduk. Çok şükür ki tam 3 ay sonrasında da güzel haberi aldıkMerhaba ameliyatınızı hangı sehır hangı doktora olmustunuz
Sen yine çatlamaya göre hesapla canım. İnşallah hiç gelmezde pozitif olur :)Yani 11nisan oluyor
Test evet belirliyor ama ben geriliyorum koyulaşmayı görmeyince, ilk deneyişim de 52 gün hasta olamamıştım o dönem de zaten böyle koyulaşıyor gibi olup silinmişti hiç pik olmamıştı. İnşallah bu sefer normal gider, normal hasta olurumTest yine belirliyor günü aklında soru işareti kalmıyor dene bakalım canım zararı yok nasılsa
Ben de iyiyiim
canım ben bu ay aşılama olmazsa yazın tüp düşünüyordum fakat iş yerinde terfi için 2019 a kadar beni planladıklarını söylediler bu durumda ertelendi o yüzden ovulasyon bile almadım bu ay kendi kendine deneyecem 3 5 ay umutlar seneye artık:) sen napıyosun neler yaptın bu arada benı hatırladığın için saolKızlar nasilsinz varmi gelisme canim @Umutumut82 sen nasilsin kuzum bebeğin nasıl hamile nasıl gidiyor A AloeeVeraa tatlım sen nasilsin merak ettim senide Y yaprakali
18mm-22mm arası canımkizlar asilama icin istenilen yumos buyuklugu ne kadar ovitrelle vurulmadim 14ml solda sagda 8bucuk var
Yeni tedavin hayırlı olsun, güzel sonuçlansın inşallahgünaydın kızlar
dün ilk doz iğnemi yaptım
vatana millete hayırlı olsun
canim bugun gittim 17ml olmis persembe asilama yapcaz insallah18mm-22mm arası canım
perşembeye kadar da 18-22 arası olur zatencanim bugun gittim 17ml olmis persembe asilama yapcaz insallah
Stres yapmana gerek yok canım doktorlar çağırıyor sürekli olmazsa yine çağırıranladim canim doktor bugunde vurul yarin gel dedi bi gunde 18olamicak ne yapicaklar bilmiyorum stres oluyorum birazcik
Şnşallah canım düşünmek hiç iyi gelmiyor ama ister istemez hep aklımda benmTest evet belirliyor ama ben geriliyorum koyulaşmayı görmeyince, ilk deneyişim de 52 gün hasta olamamıştım o dönem de zaten böyle koyulaşıyor gibi olup silinmişti hiç pik olmamıştı. İnşallah bu sefer normal gider, normal hasta olurum
Çok şükür kendiliğinden oldu canım sadece bu ay ovulasyon testi alıp takip yapmıştım çok faydasını gördümCanm sen hamile kalmissin ne güzel dogalmi hamile kaldin yoksa baska yontrmlemi
Kolay gelsin canım sen kendine dikkat et yinede insallah çalışmak sana iyi gelecek öyle hissediyorumInsan kaynaklari uzmaniyim canim. Ama huyum geregi kimseden iş isteyemem. Stajerler var aslinda ama yinede ben kosturuyorum. Hamileykende 9.ayda izne cikamamistim. patir patir inip cikardim merdivenleri millet korkardi bu kadin merdivende doguracak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?