- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #2.441
Ancak yazabiliyorum canım. Ben iyiyim eşim de iyi şükür, dün işe geri döndü artık :)Isim çoktu kuzum ya ondan. Nasilsin esin nasıl.oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ancak yazabiliyorum canım. Ben iyiyim eşim de iyi şükür, dün işe geri döndü artık :)Isim çoktu kuzum ya ondan. Nasilsin esin nasıl.oldu
Burda insan kendisiyle aynı derdi paylaşanlarla konuşunca rahatlıyo ve bir sürü şey öğreniyo. Faydalı bi yer canım :)Yeni katıldım bende hep okuyordum yorumları nasip oldu iste![]()
Oğlun şimdi nasıl canım çok geçmiş olsun.Kizlar yine oglumu acile götürdük antibiyotikler ishal kusma yapti ateslendi oyüzden birden yok oldum.simdi evdeyiz şükür... bu arada benim oglan 9 da yatar 6 da uyanir ben asker gibiyim.sabahlari iştimaya kaldiriyor bizi...dün doktor erken uyumaya calis dedi çok stresliyimya kafada kurup duruyorum ama ne mümkün 12 den önce uyuyamam
Ben iki kez ovitrelle kullandım 90 liraydı canımovitrel ve diger catlatma ignelerinin fiyatlarini merak ediyorum ben sizde fiyatlar nasildi ?
ben choriomon kullandim tanesi 53 lira gibi birseydi..
Iyi şükür kuzum gidicenmi bidaha doktora sen tedavi için devammı yoksaAncak yazabiliyorum canım. Ben iyiyim eşim de iyi şükür, dün işe geri döndü artık :)
Bu ay hiçbir şey yapmıyorum kuzum. Sadece aslan pençesi çayı içiyorum günde bi kez, bi de inofolic combiye devam. Şimdi eşimin iyileşme süreci olduğu için ben boşuna hormon almıycam vücuduma. Ama diğer ay tahlillerime bi baktırırım tekrarIyi şükür kuzum gidicenmi bidaha doktora sen tedavi için devammı yoksa
Oğlun şimdi nasıl canım çok geçmiş olsun.
Küçükler öyle oluyo ya sabah erkenden uyanıyolar :) aslında 10 gibi falan uyusa biraz daha geç uyanır belki
Bu ay hiçbir şey yapmıyorum kuzum. Sadece aslan pençesi çayı içiyorum günde bi kez, bi de inofolic combiye devam. Şimdi eşimin iyileşme süreci olduğu için ben boşuna hormon almıycam vücuduma. Ama diğer ay tahlillerime bi baktırırım tekrar
Aman iyi olsun, hiç hasta olmasın çocuklar.Sagolasin canim serum iyi geldi...valla gece 12 de de yatirdim yine 6 da ayakta...iyi olsunsa raziyım ama özeniyorum inanki 10 a 11 e kadar yatan kadinlara
Ay nerde o günler canım benim ya, keşke öyle bi mucize olsa... bakalım dünden beri yine başladık eşime kürlere, inşallah faydası olur da çabucak iyileşirEn guzeli akilli arkadasim gorürsün bak 3 ay olmadan gelicek bebisin
a.slm tesekkür ederim canimSelam canim ben ovitrel vurldm hep 90 tl fiyati. Suan hastanenin yonlendirdgi eczanedn aldk tum igneleri ovitrel 70 e verdiler. Digerlerini blmiyorm:) yurtdisndan geldgnden pahali fiytlar
ben benimlisini pahali saniyordum sizinkisi daha yüksekmis. insallah evlatlarimiz olurda dahada fazlasini yapmaya raziyiz zatenBen iki kez ovitrelle kullandım 90 liraydı canım
Amiin canım, Allah artık hepimize bütün isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin. Her şeyi gözden çıkarıyo işte bu yolda insan, malesef maliyetli bi süreçben benimlisini pahali saniyordum sizinkisi daha yüksekmis. insallah evlatlarimiz olurda dahada fazlasini yapmaya raziyiz zaten![]()
Canm klomen pek ise yaramıyor ben 3 ay kullandım olmadı şimdi femara kullandım bu 2. Ayim geçen ay 3 yumurtaam oluştu ama nasip olmadiMerhaba Hanımlar, az önce doktordan geldim klomen kullanmıştım ama bu ay yumurtam gelişmemiş.geçen ay bir yumurtam oluşmuştu ama tutmamıştı. şimdi ise yok. Cuma günü gideceğim tekrar. neden böyle oluyor ki? geçen ay yumurtam oluşup aynı tedaviyle bu ay neden olmuyor. ben 2 tane olur diye beklemiştim şans artar demiştim, çok üzüldümm. Hanımlar bunun bitkisel bir tedavisi var mı??
Canm klomen pek ise yaramıyor ben 3 ay kullandım olmadı şimdi femara kullandım bu 2. Ayim geçen ay 3 yumurtaam oluştu ama nasip olmadi
Merhaba Hanımlar, az önce doktordan geldim klomen kullanmıştım ama bu ay yumurtam gelişmemiş.geçen ay bir yumurtam oluşmuştu ama tutmamıştı. şimdi ise yok. Cuma günü gideceğim tekrar. neden böyle oluyor ki? geçen ay yumurtam oluşup aynı tedaviyle bu ay neden olmuyor. ben 2 tane olur diye beklemiştim şans artar demiştim, çok üzüldümm. Hanımlar bunun bitkisel bir tedavisi var mı??
Camim.benimde klomenle bir yumurtam olustu ama olmadi.bilemiyorum klomen ile hamile kalan da çok ama tabi her bünye aynı değil.. bu süreç çok yıpratıcı hanımlar.. Cuma günü gideceğim tekrar ama büyüyeceğini sanmıyorum. büyümeyince de kist oluyor sanırım
Benmde hiç buyumemisti evet yipratici ama pess etmemek lazmbilemiyorum klomen ile hamile kalan da çok ama tabi her bünye aynı değil.. bu süreç çok yıpratıcı hanımlar.. Cuma günü gideceğim tekrar ama büyüyeceğini sanmıyorum. büyümeyince de kist oluyor sanırım