Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yine oglumu acile götürdük antibiyotikler ishal kusma yapti ateslendi oyüzden birden yok oldum.simdi evdeyiz şükür... bu arada benim oglan 9 da yatar 6 da uyanir ben asker gibiyim.sabahlari iştimaya kaldiriyor bizi...dün doktor erken uyumaya calis dedi çok stresliyimya kafada kurup duruyorum ama ne mümkün 12 den önce uyuyamam
Oğlun şimdi nasıl canım çok geçmiş olsun.
Küçükler öyle oluyo ya sabah erkenden uyanıyolar :) aslında 10 gibi falan uyusa biraz daha geç uyanır belki

Iyi şükür kuzum gidicenmi bidaha doktora sen tedavi için devammı yoksa
Bu ay hiçbir şey yapmıyorum kuzum. Sadece aslan pençesi çayı içiyorum günde bi kez, bi de inofolic combiye devam. Şimdi eşimin iyileşme süreci olduğu için ben boşuna hormon almıycam vücuduma. Ama diğer ay tahlillerime bi baktırırım tekrar

Oğlun şimdi nasıl canım çok geçmiş olsun.
Küçükler öyle oluyo ya sabah erkenden uyanıyolar :) aslında 10 gibi falan uyusa biraz daha geç uyanır belki

Sagolasin canim serum iyi geldi...valla gece 12 de de yatirdim yine 6 da ayakta :KK43:...iyi olsunsa raziyım ama özeniyorum inanki 10 a 11 e kadar yatan kadinlara

Bu ay hiçbir şey yapmıyorum kuzum. Sadece aslan pençesi çayı içiyorum günde bi kez, bi de inofolic combiye devam. Şimdi eşimin iyileşme süreci olduğu için ben boşuna hormon almıycam vücuduma. Ama diğer ay tahlillerime bi baktırırım tekrar

En guzeli akilli arkadasim gorürsün bak 3 ay olmadan gelicek bebisin

Sagolasin canim serum iyi geldi...valla gece 12 de de yatirdim yine 6 da ayakta :KK43:...iyi olsunsa raziyım ama özeniyorum inanki 10 a 11 e kadar yatan kadinlara
Aman iyi olsun, hiç hasta olmasın çocuklar.
Çok uyumak da iyi olmaz zaten kuzum ya, 7 buçuk 8 civarı uyanmak en iyisi, insan dinç oluyo

En guzeli akilli arkadasim gorürsün bak 3 ay olmadan gelicek bebisin
Ay nerde o günler canım benim ya, keşke öyle bi mucize olsa... bakalım dünden beri yine başladık eşime kürlere, inşallah faydası olur da çabucak iyileşir

ben benimlisini pahali saniyordum sizinkisi daha yüksekmis. insallah evlatlarimiz olurda dahada fazlasini yapmaya raziyiz zaten :KK43:
Amiin canım, Allah artık hepimize bütün isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin. Her şeyi gözden çıkarıyo işte bu yolda insan, malesef maliyetli bi süreç

Merhaba Hanımlar, az önce doktordan geldim klomen kullanmıştım ama bu ay yumurtam gelişmemiş. :KK42: geçen ay bir yumurtam oluşmuştu ama tutmamıştı. şimdi ise yok. Cuma günü gideceğim tekrar. neden böyle oluyor ki? geçen ay yumurtam oluşup aynı tedaviyle bu ay neden olmuyor. ben 2 tane olur diye beklemiştim şans artar demiştim, çok üzüldümm. Hanımlar bunun bitkisel bir tedavisi var mı??

Tunaydin sevgili anneler ve anne adaylari.
Doktordan geldim az once. Bugun reglimin 2. Gunu.
Gecen ay sadece klomen kullanmistim. Bugun doktorum klomenin yaninda menegon 75 verdi. Yarin ikisine de basliyorum
5 gun tek doz karindan vurulacagim.
Hayirli olur insallah bakalim bu ay
Takipteyim

Merhaba Hanımlar, az önce doktordan geldim klomen kullanmıştım ama bu ay yumurtam gelişmemiş. :KK42: geçen ay bir yumurtam oluşmuştu ama tutmamıştı. şimdi ise yok. Cuma günü gideceğim tekrar. neden böyle oluyor ki? geçen ay yumurtam oluşup aynı tedaviyle bu ay neden olmuyor. ben 2 tane olur diye beklemiştim şans artar demiştim, çok üzüldümm. Hanımlar bunun bitkisel bir tedavisi var mı??
Canm klomen pek ise yaramıyor ben 3 ay kullandım olmadı şimdi femara kullandım bu 2. Ayim geçen ay 3 yumurtaam oluştu ama nasip olmadi

Canm klomen pek ise yaramıyor ben 3 ay kullandım olmadı şimdi femara kullandım bu 2. Ayim geçen ay 3 yumurtaam oluştu ama nasip olmadi

bilemiyorum klomen ile hamile kalan da çok ama tabi her bünye aynı değil.. bu süreç çok yıpratıcı hanımlar.. Cuma günü gideceğim tekrar ama büyüyeceğini sanmıyorum. büyümeyince de kist oluyor sanırım

Gecmiş olsun canim kaç mm de kaldi yumurtan ve reglinin kacinci günü

C
bilemiyorum klomen ile hamile kalan da çok ama tabi her bünye aynı değil.. bu süreç çok yıpratıcı hanımlar.. Cuma günü gideceğim tekrar ama büyüyeceğini sanmıyorum. büyümeyince de kist oluyor sanırım
Camim.benimde klomenle bir yumurtam olustu ama olmadi.
Bugun doktora gittim klomen + menegon igne verdi igneyi 5 gun vurulacagim.
Igne daha etkili diye verdi sanirim doktor.
Evet surec gercekten yipratici ama yapacak birsey yok malesef

Benmde hiç buyumemisti evet yipratici ama pess etmemek lazm

Back
X