- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.441
hakkinda hayirlisi olsun canim allah nasip ettiyse vermistir daha vakti degilse fazla bekletmez insallahKeşke öyle olsa benim genelde adete 3-4 gün kala kahverengi lekeler gelir ve beni uyarır adete hazırlan diye. Ben de öyle bişey sanıyorum bilmiyorumAllah’tan umut kesilmez dua ediyorum arada ağlıyorum öyle işte
insallah canim insallah bize 14 gün sonra güzel haber verirsinCanım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için aldım iğneyi bu akşam yaptırıcam inşallah güzel sonuçlanır
canim benimde bir ara yumurtalar büyümüyordu. sonra burdaki okudugum kürler vardi. birtanesini deneyeyim ne olacak kaybedecek birsey yok nasilsa bitkisel etki bile etmez belki diye düsündüm. bos beklemektense cörekotu kürünü denedim ve yumurta cok cabuk büyüdü. birdahakine istersen dene sende insallah vesile olurKızlar maalesef ben geçen gittim kontrole büyümemiş yeteri kadar tedavi bu ay iptal.
Ağustosta direk iğneli tedavi ye geçilick
canim igneli tedavi nasil oluyor tam ? hangi igne nasil kullanilacak haplardan farki ne ? doktorun sana anlattimi ?Kızlar maalesef ben geçen gittim kontrole büyümemiş yeteri kadar tedavi bu ay iptal.
bende bu tedaviyi düsünüyorum doktora sormustum ama olmaz demistide merak ettimKızlar maalesef ben geçen gittim kontrole büyümemiş yeteri kadar tedavi bu ay iptal.
Kur nasıl deneyebilirim bende hayit yapmayı düşünüyorumcanim benimde bir ara yumurtalar büyümüyordu. sonra burdaki okudugum kürler vardi. birtanesini deneyeyim ne olacak kaybedecek birsey yok nasilsa bitkisel etki bile etmez belki diye düsündüm. bos beklemektense cörekotu kürünü denedim ve yumurta cok cabuk büyüdü. birdahakine istersen dene sende insallah vesile olur
canim igneli tedavi nasil oluyor tam ? hangi igne nasil kullanilacak haplardan farki ne ? doktorun sana anlattimi ?
İlk asilama genelde hap li oluyor olmazsa iğne ye geçiliyor o daha ağır bildiğim kadarıyla.bende bu tedaviyi düsünüyorum doktora sormustum ama olmaz demistide merak ettim
hmm tesekkür ederim canim baya karisikmis benim son gittigim doktor artik böyle haplarla olmayinca asilama yapabiliriz birdahakine diye söylemisti. sorunda benim esimi doktora hastaneye götüremezsin nasil ikna edicem bilmiyorum keske doktor eve gelseKur nasıl deneyebilirim bende hayit yapmayı düşünüyorum
İlk asilama genelde hap li oluyor olmazsa iğne ye geçiliyor o daha ağır bildiğim kadarıyla.
Başta doktor bana da gerek yok iğne ye demişti ama baktı ki buyumuyo şimdi iptal etti önümüzdeki adet direk iğneyle. Hap alınan zamanlarda iğne vuruluyorsn farkı bu.
canim bu kür hakkinda birsürü birsey yaziyor heryerde ben biraz kafama göre karistirdim. cekilmis cörekotu, toz tarcin, ari poleni birde gercek süzme bal bunlarin hepsini macun olabilecek kivamda karistirdim hepsinden esit sekilde koymaya calistim polenden biraz daha az koydum cörek otunu biraz daha fazla koymaya calistim öyle oldu. ben yumurta yetismesecek diye korktugum icin biraz fazla yedim daha cabuk olsun diye ve cok fazla hizli büyüdü ve kist oldu. her sabah ve aksam ac karnina yemistim. sana tavsiyem bence bir cay kasigi yada en fazla bir tatli kasigi ye sabah ve aksamlari ac karnina. tadi cok güzel hosuma gitmisti benim. bir zaman sonra yemek gelmedi icimden o zamanda artik yumurta hazirmis ondan istememis herhalde vücudum diye düsünüyorum. birde her 2 günde bir doktora muayeneye git bence yumurta büyüklügüne baktirmak icin kacirma sonra catlatma zamanini. ben birde arada sabahlari ac karnina hayit suyu icmistim cay seklinde yapmistim icine bir kasilda bal koydum seker yerine öyle icmistim ama onun tadi cok kötüydü cok zor ictim zaten sadece 2-4 defa icmistim sabahlari ac karnina o da.Kur nasıl deneyebilirim bende hayit yapmayı düşünüyorum
İlk asilama genelde hap li oluyor olmazsa iğne ye geçiliyor o daha ağır bildiğim kadarıyla.
Başta doktor bana da gerek yok iğne ye demişti ama baktı ki buyumuyo şimdi iptal etti önümüzdeki adet direk iğneyle. Hap alınan zamanlarda iğne vuruluyorsn farkı bu.
bu kürleri yemeden önce en az 2 saat birsey yememis olmaya dikkat ettim ve yedikten sonra sabah en erken yarim saat sonrasinda kahvalti yaptim aksamlarida yemedim yemek kürden sonraKur nasıl deneyebilirim bende hayit yapmayı düşünüyorum
Canım o macunda kapıda ödeme başladı netten almaya uğraşma bilgin olsunbirsey daha hatirladim simdi bu macunu yazinca. bir arkadasim tavsiye etmisti bana bunuda ama ben denemedim. onunda arkadasi o macunla hamile kalmis.
clife diye bi yerden internetten siparis veriliyormus balli bitkisel karisik macunmus. fiyatida idare eder ilaclara verdigimize göre daha ucuz bence. bir dükkanda satilsaydi alip deneyecektim ama internetten siparis vermesini beceremiyorum arkadasada söylemedim kaldi öyle. simdi bayramdan sonraki denedigimizdede olmazsa sonraki deneme icin belki siparis verdirtirim bu macundan. tecrübesi olan denemis olan varsa dinlemek isterim merak etmistim bunu. icinde bizim burada kullandigimiz bitkilerin hepsinin karisimi ve daha fazlasi vardi galiba yaziyordu icindekiler sitede.
cok tesekkür ederim canim. daha kolaylasmis. telefonla siparis veririm birdahakine insallah gerek kalmaz. sen denedinmi veya cevrenden birisi ? tecrübeni paylasirmisin ?Canım o macunda kapıda ödeme başladı netten almaya uğraşma bilgin olsun
Valla ben takip ediyorum o ürünü benim çözdüğüm kadarı ile pko ve erken menapoz daha etkili nasip rabbim vesile kılıyorcok tesekkür ederim canim. daha kolaylasmis. telefonla siparis veririm birdahakine insallah gerek kalmaz. sen denedinmi veya cevrenden birisi ? tecrübeni paylasirmisin ?
sagol canimValla ben takip ediyorum o ürünü benim çözdüğüm kadarı ile pko ve erken menapoz daha etkili nasip rabbim vesile kılıyor
evet canim hem ovulasyon testi hem gebelik testi uzun süre yüksek cikiyor 13. güne kadar olabilir belki dahada fazla bünyeye göreKızlar ben şimdi ovitrelle yaptırdım ya ovülasyon testine artık gerek yok dimi sanırım artık hep pik gibi çıkacak
Tamam canım daha yapmıyım o zamanevet canim hem ovulasyon testi hem gebelik testi uzun süre yüksek cikiyor 13. güne kadar olabilir belki dahada fazla bünyeye göre
12. günden itibaren tekrar baslayabilirsin yapmasa elinde testler varsa 12-13-14 ve sonrasi devam et önce siliklesip sonrada insallah tekrar koyulasir. bosa test harcamak istemezsen ve sabredebilirsen 14. gün ve sonrasinda yapabilirsin ama o zamana kadarda artik kan verebilirsin 2 ser gün araylaTamam canım daha yapmıyım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?