Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim sen önce kendin iyi ol inan nasip de varsa kendiliğinden gelir inşallah. Valla benim çok karışık ilaçlar iyce dengemi bozdu, tarlusalla bile adet olamaz oldum, 75 gün oldu sanırım, 5 gün önce de adet söktürsün diye progestan vuruldum 3 tane aynı anda. Her doktor ayrı birşeyler söylüyor. Karnım kasıklarım o kadar ağrıyor ki, düzenli adet olmayı özledim

Canim bebde o igneden ayni anda 3 tane vuruldum 10gün sonra reglim geldi.yesilcay cok güzel söktürüyor. Sana söyle söyliyim canim .ben nezaman 2.bebege karar verdim regli düzenim altüst oldu.sonra bu hastaliga yakalaninca dogal olarak bebek fikri kafamdan silindi ve aylardir günü gününe regli oluyorum. Ben artik kendi haline biraktim nasipten ötesi olmuyor. Kilo vermeye calisiyorum. 1.5 ay yattigim icin ve serumlar yüzünden 85kg ya cikmistim.simdi 79kg yum 70kg ya inmek istiyorum.

Yaaa o kadar sürüyor mu yine hasta olmak. Biz biraz kendimiz de bozduk düşüne düşüne, ee ilaçlar zaten malum kilo stres. Yine güzel kilo vermişsin canım. İnşallah daha da iyi olur toparlarsın, sonra zaten kendiliğinden olur inanıyorum ben.

Merhaba kizlar nasilsiniz? Benim bat 19temmuz ben ama sabr edemiyorum femara ile 3yumurtam buyudu ve 3de igneyle catladi. 1temmuz igne oldum 6temmuz 3de catlamisdi. Ben bugun test yaptim silik cizgi cikti. Hamilelik ola bilirmi? Yoksa daha erkenmi yapmak icin?

12 günde iğnenın etkısı atılıyor vucuttan

Insallah canim hepimize nasip olur

Canim igne günunden sonra 11.günde bile igne etkisi cikabiliyor.tabi bu hamile olmadigin anlamina da gelmiyor. pazar Pazartesi bence en saglikli sonucu alabilirsin.

Ben regl oldum kızlar, iğnenin tam 15.gününde ama nedense hiç üzülmedim. Allah'tan iyisini bilemem ya. Yeni ay yeni umut olacağına inanıyorum. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız.

canim daha erken kesin sonuc almak icin. igneden sonraki 10. gün bugün daha igne etkisinden olabilir 13. güne kadar devam edebiliyor silik cizgi igneden

12 günde iğnenın etkısı atılıyor vucuttan
12 günde çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor mu emin misiniz? 4 Temmuz’da aşılama oldu. Bat’ım 19 Temmuz doktor da zaten 2 hafta sonra kontrole gel demişti hamile olup olmadığım 19 Temmuz’dan önce belli olur mu?

Ben regl oldum kızlar, iğnenin tam 15.gününde ama nedense hiç üzülmedim. Allah'tan iyisini bilemem ya. Yeni ay yeni umut olacağına inanıyorum. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız.
Ne güzel pozitif bir insansın Allah tez zamanda en hayırlı şekilde size ve bize nasip etsin

Peki adet tarihin ne zamandı canım erken mi oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…