- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #27.421
12 günde çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor mu emin misiniz?4 Temmuz’da aşılama oldu. Bat’ım 19 Temmuz doktor da zaten 2 hafta sonra kontrole gel demişti hamile olup olmadığım 19 Temmuz’dan önce belli olur mu?
Merhaba canım. Güzel bilgilendirmeler için inan çok teşekkür ederim.Mrb canim öncelikle tedavin hayirli olsun. Catlama ignesini etkisi 11 12 günde geciyor. Ben asilama oldugumda asilamanin 11.günü idrar testinde silik cizgi cikmisti .catlama ignesi asilamadan yaklasik 2gün önce yapildigindan ignenin 13.günü olmus oluyor.yani sen 4temmuzda asilama yaptirdiysan 15inde kanda kesin cikar. Doktorlarin 15gün demesinin nedeni bazilarinda kimyasal gebelik olup 1 2gün sonra düsüyor oyüzden garanti olsun diye 15gün sonra diyorlat.mesela benim asilamanin 11gününde kanda bile cikti sonra kimyasala dönüştü eger doktoru dinleyip 15gün sonra gitseydim kimyasal gebelik gecirdigimi anlamayacaktim.simdi ona göre testler yapildi ve ilac kullaniyorum.bence 15temmuzda kandan baktir
Merhaba canım. Güzel bilgilendirmeler için inan çok teşekkür ederim.İlk hamileliğim benim de kimyasal gebelikti 38 Hcg ile adet görerek düştü ama ona göre test falan yapılmadı özel hastanede mi tedavi oluyorsun?
Her bunye farklı belkı ama benım testım 12 gunde ıkıncı cızgı kayboldu12 günde çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor mu emin misiniz?4 Temmuz’da aşılama oldu. Bat’ım 19 Temmuz doktor da zaten 2 hafta sonra kontrole gel demişti hamile olup olmadığım 19 Temmuz’dan önce belli olur mu?
hayirli olsun canim. bünyeye göre degisiyor kimisi erken atiyor vücuttan kimisinin 13-14 gün sürüyor. daha erken bilmek istiyorsan hergün idrarda gebelik testi yapip bunlari birbiriyle karsilastirabilirsin eger silindikten sonra tekrar koyulasma oluyorsa olabilir olmuyorsada daha gec koyulasabilir. igneden sonraki 12- ve 14. gün de kan verebilirsin deger yükseldiysede olabilir ama yükselmediyse yinede yükselmeyecek anlamina gelmez. en garantisi yine adetinin gecmesini beklemek. öncesinde sansin olabilir belli eder kendini ama iste daha göstermeyebilirde erken oldugu icin. bazen insan kendinde belirtileri farkedebiliyor onlara dikkat etmeye calis hislerine dikkat et. bekleyebiliyorsan bekle canim diger yapabileceklerin cok stres yapiyor insana ve o da olumsuz etkiliyor. kafagini dagitmaya calis oldugu kadar düsünmemeye calis.12 günde çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor mu emin misiniz?4 Temmuz’da aşılama oldu. Bat’ım 19 Temmuz doktor da zaten 2 hafta sonra kontrole gel demişti hamile olup olmadığım 19 Temmuz’dan önce belli olur mu?
hayirli olsun canim. bünyeye göre degisiyor kimisi erken atiyor vücuttan kimisinin 13-14 gün sürüyor. daha erken bilmek istiyorsan hergün idrarda gebelik testi yapip bunlari birbiriyle karsilastirabilirsin eger silindikten sonra tekrar koyulasma oluyorsa olabilir olmuyorsada daha gec koyulasabilir. igneden sonraki 12- ve 14. gün de kan verebilirsin deger yükseldiysede olabilir ama yükselmediyse yinede yükselmeyecek anlamina gelmez. en garantisi yine adetinin gecmesini beklemek. öncesinde sansin olabilir belli eder kendini ama iste daha göstermeyebilirde erken oldugu icin. bazen insan kendinde belirtileri farkedebiliyor onlara dikkat etmeye calis hislerine dikkat et. bekleyebiliyorsan bekle canim diger yapabileceklerin cok stres yapiyor insana ve o da olumsuz etkiliyor. kafagini dagitmaya calis oldugu kadar düsünmemeye calis.
canim adete 1 hafta kala yerlesme kanamasi olabiliyormus kahverengi veya acik pembe rengi cocugu olan arkadaslar öyle söylemislerdi banaKızlar adetime 7 gün var ama minik minik kahverengi leke geldi sanırım adetim yaklaştı aşılama tutmadı diye düşünüyorumçok umutsuzum fikri olan var mı?
evet canim allah bizim icin olanin en iyisini bilir. hallonda hayirlisi olsun insallah tutmustur birazcik daha bekle insallah yerlesme kanamasidir.Aynen beklicem canım çok sağol tatlım
Test falan yaptırmıcam zaten çok az kahverengi leke geldi sanırım aşılama tutmadıher işte bir hayır vardır Allah böyle istiyordur diyorum umutla bekliyorum canım
canim sen bilirsin yinede ama bence yaptir. cünkü bu ilaclar kist yapabiliyor ama catlatma ignesi yaparsan catlama olasiligi daha yüksek ve birliktelik zamanini daha iyi ayarlayabilirsin. yan etkileri her bünyeye ve her igneye göre degisiyor ama genelde fazla kötü olmuyor yaptir benceHanımlar merhaba ben bu ay günde bir tane olmak üzere klomen kullandım normalde çatlama konusunda sıkıntı yaşamıyordum ama doktor çatlama iğnesi yaptırsan iyi olur dedi siz ne düşünüyorsunuz herkes yaptırıyo mu bu iğneyi
Kızlar adetime 7 gün var ama minik minik kahverengi leke geldi sanırım adetim yaklaştı aşılama tutmadı diye düşünüyorumçok umutsuzum fikri olan var mı?
igneyi yaptirdiktan sonra yaklasik 36. saatte catliyor yumurta biraz daha erken yada daha gec de olabilir canim bana sorarsan tecrübelerime dayanarak diyebilirim igneyi yaptirdiktan sonra 12-24-36 saat bu 3 defa olursa yüksek olur sansiniz. esinde sorun yoksa böyle olabilir. sperm az sa kalitesi iyi degilse 24 saat sonra bir defa ve en fazla 36 saat sonra tekrar olabilirBide bu iğneyi yaptırdıktan ne kadar sonra ilişki gerekiyo
Keşke öyle olsa benim genelde adete 3-4 gün kala kahverengi lekeler gelir ve beni uyarır adete hazırlan diye. Ben de öyle bişey sanıyorum bilmiyorumcanim adete 1 hafta kala yerlesme kanamasi olabiliyormus kahverengi veya acik pembe rengi cocugu olan arkadaslar öyle söylemislerdi bana
Amin canım inşallahevet canim allah bizim icin olanin en iyisini bilir. hallonda hayirlisi olsun insallah tutmustur birazcik daha bekle insallah yerlesme kanamasidir.
Arkadaşım Aşılamadan 1 hafta sonra regl oldu hatta adetine 10 gün falan vardı o yüzden endişeliyimCanim bence yerlesmedir.simdiden regli olmaz. Şuan tam tutunma zamani.bence olumlu birsey bu sevinmelisin
igneyi yaptirdiktan sonra yaklasik 36. saatte catliyor yumurta biraz daha erken yada daha gec de olabilir canim bana sorarsan tecrübelerime dayanarak diyebilirim igneyi yaptirdiktan sonra 12-24-36 saat bu 3 defa olursa yüksek olur sansiniz. esinde sorun yoksa böyle olabilir. sperm az sa kalitesi iyi degilse 24 saat sonra bir defa ve en fazla 36 saat sonra tekrar olabilir
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için aldım iğneyi bu akşam yaptırıcam inşallah güzel sonuçlanırcanim sen bilirsin yinede ama bence yaptir. cünkü bu ilaclar kist yapabiliyor ama catlatma ignesi yaparsan catlama olasiligi daha yüksek ve birliktelik zamanini daha iyi ayarlayabilirsin. yan etkileri her bünyeye ve her igneye göre degisiyor ama genelde fazla kötü olmuyor yaptir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?