Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
belirli seyler var bende internetten görmüstüm belirli sureleri yazip zemzemde silinmesini bekleyip iciyorsun falan ben kendim yapiyorum güvenmiyorum artik hicbir hocaya cok sey gördüm malesef
yok canım oyle bıldıklerınden degıl şıh dedıklerındenmıs para almıyor gercekten allah rızası ıcın..anneme de getır bır okutayım demıs ben farklı bır memlektte oldugudman annemde bayramda getırırım demıs napayım eşimde hıc onaylamıyor dıyorum ya hen tıbben hem dinen ne duyuyorsam vesıle olur belkı dıye yapıyorum rahım filmi cektırmek şansı artırır dedıler onu cektırdım cektırdıgım ay eskiler göbek cektırmesı derler yine uc gun gıttım onu da yaptırdımama hala hamıle kalamadım

bende ne duyuyorsam belki vesiledir diye yapmaya calisiyorum canim ama daha olmadi malesef
o zaman senin dedigin dogru birisine benziyor insallah birinden biri vesile olur canim

Kızlar merhaba 31 Temmuz Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı 2 Ağustos Cuma günü aşılama oldu. Cumartesi dinlendik bu arada ovulasyon testlerini her gün yaptım ve yumurtam çatlamadı bugün test yaptım sonunda yumurtam çatlamış yani iğneden 4 gün sonra çatlamış önümüzdeki 3 günü değerlendireceğiz inşallah

hayirli olsun canim tedavin.
asilama olunca doktor spermleri yerlestirmiyormu rahime ? sonra tekrar normal yoldandami degerlendirilmesi gerekiyor

hayirli olsun canim tedavin.
asilama olunca doktor spermleri yerlestirmiyormu rahime ? sonra tekrar normal yoldandami degerlendirilmesi gerekiyor
Aşılama olduğu gün doktorspermleri yerleştiriyor aşılamadan sonraki 3 gün değerlendirin diyor ama benim yumurtam aşılama olduğu gün (Cuma) çatlamamış ki bugün çatlamış (Pazar) Yani 2 gün sonra çatlıyor bol bol değerlendirme yapmak lazım

tamam canim degerlendirin insallah olur bu defa

Slm canim neyaptin. Ben bugece hic uyumadim doktordan ciktim. 3yumurta var 15ml 12ml 9ml... 12ml biraz şekilsiz 9ml carsambaya yetismez 15ml den umudum var. Ignemde 2gun yetecek kadar kaldi. Insallah carsambaya 15ml büyür

Slm canim neyaptin. Ben bugece hic uyumadim doktordan ciktim. 3yumurta var 15ml 12ml 9ml... 12ml biraz şekilsiz 9ml carsambaya yetismez 15ml den umudum var. Ignemde 2gun yetecek kadar kaldi. Insallah carsambaya 15ml büyür
Canım bence hiç üzülme gayet güzel. Bu son hap kullanışım da 17ve 9 olarak kaldı son kontrolde.iğneyi de çatlatma için 3 gün sonra vuruldum.ben de bişey yok bugün 9. Günüm olmadı herhalde yine

kızlar ya bu klomen ve catlatma ıgnesı şımdı olmasa bıle yıllar sonra bızde kist yapıyomusben bu ay tutmazsa kendılıgıne bırakmaya karar verdım kasım’a kadar bu seferde tedavıyı yarıda bırakmıs olmam demı artık kullanmak ıstemıyorum ınsallah tutmusturda gerek kalmaz

Canım bence hiç üzülme gayet güzel. Bu son hap kullanışım da 17ve 9 olarak kaldı son kontrolde.iğneyi de çatlatma için 3 gün sonra vuruldum.ben de bişey yok bugün 9. Günüm olmadı herhalde yine

Canim 9.gün cok erken umutsuzlanma hemen. Cumaya kadar netlesir. Insallah bayram şekerin gelmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…