- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.301
Evet çok erken ama göğüslerim bile acımıyor benim, sadece belim ağrıyor, his işte yanılırım umarım
canim kist yapiyormu tam bir bilgim yok o konuda ama doktorlar 6 ay yani 6 defa klomen veriyorlar eger olmuyorsa ara veriyorlarmis cok uzun kullaninca yumurtaliklara zarar veriyormus. ben arka arkaya kullanamadim araya hep 2-4 ay zaman girdi ama yinede klomen femara falan kullanmayi düsünüyorum 2 defa klomen kullandim 1 defa femara simdi yine femara kullanacagim hayirlisi olsun artikkızlar ya bu klomen ve catlatma ıgnesı şımdı olmasa bıle yıllar sonra bızde kist yapıyomusben bu ay tutmazsa kendılıgıne bırakmaya karar verdım kasım’a kadar bu seferde tedavıyı yarıda bırakmıs olmam demı artık kullanmak ıstemıyorum ınsallah tutmusturda gerek kalmaz
canim kasima kadar olur insallah ve bütün ilaclari kullanmaya gerek kalmaz birakirsinkızlar ya bu klomen ve catlatma ıgnesı şımdı olmasa bıle yıllar sonra bızde kist yapıyomusben bu ay tutmazsa kendılıgıne bırakmaya karar verdım kasım’a kadar bu seferde tedavıyı yarıda bırakmıs olmam demı artık kullanmak ıstemıyorum ınsallah tutmusturda gerek kalmaz
canim ilk seferinde banada öyle gelmisti hic belirti yok gibiydi ama varmis aslinda insan farkedemiyor insallah tutmustur seninEvet çok erken ama göğüslerim bile acımıyor benim, sadece belim ağrıyor, his işte yanılırım umarım
Hamile olan bir çok arkadaşım bizim gibi gün de beklemedikleri için hiç anlamamışlar, biz arayarak işi zorlaştırıyoruz.inşallah bu sefer tutunmuştur hayırlısıyla, canım ben de bir de enfeksiyon başladı sanırım kaşıntı e hafif yanma, sarı akıntı çok şiddetli değil ama varBelirtilere takimla canim.ancak 7_11gün arasi yerlesiyor..insallah yanilirsin
Hamile olan bir çok arkadaşım bizim gibi gün de beklemedikleri için hiç anlamamışlar, biz arayarak işi zorlaştırıyoruz.inşallah bu sefer tutunmuştur hayırlısıyla, canım ben de bir de enfeksiyon başladı sanırım kaşıntı e hafif yanma, sarı akıntı çok şiddetli değil ama var
Geçen hafta daha sakindim, zaman yaklaştıkça tarifsiz bir korku denebilir yaşadığıma inşallah ben anlayamıyorumcanim ilk seferinde banada öyle gelmisti hic belirti yok gibiydi ama varmis aslinda insan farkedemiyor insallah tutmustur senin
Sürekli su içiyorum, başla canım belli olmaz bence de. Bana doktor en son perşembe baktı pazar sabah iğne dedi. Ama cumartesi günü deli gbi akıntım oldu yumurtlama akıntım sanırım, sonra da olmadı hiç öyle. Bi de bu doktor 36 saat demedi. İğneden önceki gün, iğne günü ve ertesi 2 gün toplam da 4 gün ilişki dedi. Aklında olsunBol bol su ic canim. Bende yarin gün asırı iliskiye baslicam neolur ne olmaz diye
Ben burdan duymuştum. Mecitefendi markasini soylemisler. Internetten alinabilir.canım bu çakşır suyunu cok duydum hangısı ıyı hangısını tavsıye edersın
Sürekli su içiyorum, başla canım belli olmaz bence de. Bana doktor en son perşembe baktı pazar sabah iğne dedi. Ama cumartesi günü deli gbi akıntım oldu yumurtlama akıntım sanırım, sonra da olmadı hiç öyle. Bi de bu doktor 36 saat demedi. İğneden önceki gün, iğne günü ve ertesi 2 gün toplam da 4 gün ilişki dedi. Aklında olsun
bugun göğüslerim şişti ve ınanılmaz kasıklarım agrıyo umarım regl öncesı sendrom degıldırrCanim eger carsambaya gelisirse banada catlama ignesi verir.oyuzden salı sabah çarsamba aksam persembe ve cumartesi aksami degerlendiricem.
Gelişir canım az kalmış zaten istenilen boyutaCanim eger carsambaya gelisirse banada catlama ignesi verir.oyuzden salı sabah çarsamba aksam persembe ve cumartesi aksami degerlendiricem.
evet canim zaman yaklastikca öyle oluyor. allah nasip ettiyse insallah seninledir bebeginGeçen hafta daha sakindim, zaman yaklaştıkça tarifsiz bir korku denebilir yaşadığıma inşallah ben anlayamıyorum
Bir de o kadar söz verdim kendime bu sefer stres yapmıycam diye de. Olmuyormuşevet canim zaman yaklastikca öyle oluyor. allah nasip ettiyse insallah seninledir bebegin
Benim dr 3 defa ardı ardına bunu denicez dedi benim 2. Bu bu ayda yok gibi bende heryerde 6 kere oluyor diye okudum 3 kere dedi banacanim kist yapiyormu tam bir bilgim yok o konuda ama doktorlar 6 ay yani 6 defa klomen veriyorlar eger olmuyorsa ara veriyorlarmis cok uzun kullaninca yumurtaliklara zarar veriyormus. ben arka arkaya kullanamadim araya hep 2-4 ay zaman girdi ama yinede klomen femara falan kullanmayi düsünüyorum 2 defa klomen kullandim 1 defa femara simdi yine femara kullanacagim hayirlisi olsun artik
olsun yine öncekilere göre en azindan daha az stres yapiyorsundur bu da bir gelisme :)Bir de o kadar söz verdim kendime bu sefer stres yapmıycam diye de. Olmuyormuştest de almadım
belki 3 defa ardi ardina olunca ara verip tekrar 3 defa veriyorlardir. insallah simdi olmustur yada en gec birdahakine olurda gerek kalmaz birdaha canimBenim dr 3 defa ardı ardına bunu denicez dedi benim 2. Bu bu ayda yok gibi bende heryerde 6 kere oluyor diye okudum 3 kere dedi bana
üzüldüm canim ya1 yılda 6 kez aralıkla kullandım . İğnenin 12. Günü kan sonucum 2 nin altıydı.bu ayda tutmadı yani ..bugün yarın gelir.15.gün bitti bugun
Aminnn canım insallahbelki 3 defa ardi ardina olunca ara verip tekrar 3 defa veriyorlardir. insallah simdi olmustur yada en gec birdahakine olurda gerek kalmaz birdaha canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?