- 4 Haziran 2012
- 899
- 684
- 303
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.321
Amin hepimizin . Zaten bi süre ara vermem gerek kilo yapıyor , psikoloji bozuyor bu ilaçlarüzüldüm canim yainsallah bir mucize olur hic ilacsız kendiliginden gelir bebegin sana birdahakine
amin canim. doktorlarin cogu söylüyor ciftler ara verince yada tam vazgectiklerinde kendiliginden oluyor diye. kafa rahat oluyor ya o zaman nasilsa olmayacak düsüncesiyle takmayinca oluyor insallah olur artikAmin hepimizin . Zaten bi süre ara vermem gerek kilo yapıyor , psikoloji bozuyor bu ilaçlar
kilo yaptigini okumustum bazi yerlerde cok sükür bende öyle bir problem olmadi. ama belkide bir defa deneyim ardindan 3-4 ay ara verip sonra tekrar denedigimiz icindirAmin hepimizin . Zaten bi süre ara vermem gerek kilo yapıyor , psikoloji bozuyor bu ilaçlar
Gelişir canım az kalmış zaten istenilen boyutainşallah güzel olur hepimiz için. Ben de zaman azaldıkça heyecanlanmaya başladım
Belkide ins canımMerhaba uzun zamandır takip edip ilk kez yazanlardanımsayısız klomen femara ovitrelle denedim hep iğne etkisi kasık bel göğüs ağrısı belirtilerim oldu, hiç tutmadı ama ilk defa bu ay iğnesiz kendiliğinden çatlattık ve aynı belirtiler yine var. Şimdi acaba o belirtiler iğneden değil femaradan mıydı yoksa bu sefer tuttu onu mu hissediyorum kafam çok karıştı
o eskılerden bir de ben varım.:)evet canim yalniz degilmisim seninle ayni zamanda denk gelmisti bir defa birlikte beklemistik :) sen simdi kacinci gündesin ? bilemiyorumki canim bende hem klomen hem femara var femarayla daha cabuk olustu yumurta hangisini kullanayim bilmiyorum
merhaba, catlatma ignesinin etkilerine benziyorsa ve yumurta catladiktan sonra 1 hafta falan gectiyde olmus olabilir insallah :)Merhaba uzun zamandır takip edip ilk kez yazanlardanımsayısız klomen femara ovitrelle denedim hep iğne etkisi kasık bel göğüs ağrısı belirtilerim oldu, hiç tutmadı ama ilk defa bu ay iğnesiz kendiliğinden çatlattık ve aynı belirtiler yine var. Şimdi acaba o belirtiler iğneden değil femaradan mıydı yoksa bu sefer tuttu onu mu hissediyorum kafam çok karıştı
kac gün oldu ? ne zaman test yapacaksin canim ?Merhaba uzun zamandır takip edip ilk kez yazanlardanımsayısız klomen femara ovitrelle denedim hep iğne etkisi kasık bel göğüs ağrısı belirtilerim oldu, hiç tutmadı ama ilk defa bu ay iğnesiz kendiliğinden çatlattık ve aynı belirtiler yine var. Şimdi acaba o belirtiler iğneden değil femaradan mıydı yoksa bu sefer tuttu onu mu hissediyorum kafam çok karıştı
evet basladiktan kisa bir süre sonra sende gelmistin canimo eskılerden bir de ben varım.:)
Ah canım benim hep de böyle zamanları bir sıkıntı sorun çıkar ama sen olabildiğince sakin kal, üzme kendini. İnşallah sabah güzel haberle dönersin. Boşa stres yapmışım büyümüş diye. Benim de büyürken inan hiç ağrım sızım olmadıInsallah sonu iyi olur canim.bende cok stresliyim bugün son dizaj gonalf vurulup yarin kontrole gidicem ama ovulasyon testlerim cok cok silik ve kasiklarimda agri yok. Önceki aylarda yumurtam gelisince kasik agrim olurdu. 2gündüz ailevi sıkıntılar oldu cok sinirlendim üzüldüm .
Ah canım benim hep de böyle zamanları bir sıkıntı sorun çıkar ama sen olabildiğince sakin kal, üzme kendini. İnşallah sabah güzel haberle dönersin. Boşa stres yapmışım büyümüş diye. Benim de büyürken inan hiç ağrım sızım olmadı
Aslında daha dört gün oldu ama yerleşme ağrısı olabilir diye düşündümmerhaba, catlatma ignesinin etkilerine benziyorsa ve yumurta catladiktan sonra 1 hafta falan gectiyde olmus olabilir insallah :)
Bat normalde 9u canım ama kendiliğinden çatlamasını beklediğimiz için geç çatladı doktor bayram sonunu beklememi söyledikac gün oldu ? ne zaman test yapacaksin canim ?
Bende aynı şekilAslında daha dört gün oldu ama yerleşme ağrısı olabilir diye düşündümçünkü yumurtam soldaydı ve dün bikaç saat boyunca sol kasığımda aşırı bi batma ve baskı oldu
Nasıl beklicez bakalımBende aynı şekilayın 1 inde çatlatma iğnesi oldum üzerinden bir hafta geçti. Dün bugun sol kasığım ağrıdı baskı oldu adet olck gbi hissiyt yarattı bide ara ara cızzz cızz sızlama gbi bişi oluyo. Bat20
İnşallah olur canımNasıl beklicez bakalım
bat da belli değil bayram sonuna kadar ucu açık her an olabilirim çok sinir bozucu
Her ay yaşıyorum aslında ama bu sefer bi tek taraflı olması bide iğne vurulmamış olmam umutlandırdı beni
14. Güne etkisi kalmaz canım yapabilirsin benceİnşallah olur canımİğneden 14 gün sonra test yapmayı dusunuyorum ama emın olamıuorım etkisi geçermi geçmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?