- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.481
evet ama ama işte İnan suan ne yazacağımı bile bilmiyorum..devami gelmezse yarin sabah tekrar test yap bence canim. tedaviden sonra adet olmak bile cok iyi. allah korusun bide kist olsa birde aylarca onunla ugrasiyorsun
aminhayirlisi olsun canim(
ilk defa tecrübe ettim çünkü tecrübe etmediğim bi bu kalmıştı..canim yumurtladan sonraki süre herkezde farkli oluyor 11-18 gün normal sayiliyordu galiba
Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorumBen hiç 14. Günde bile hasta olmadım o yüzden 12 ye şaşırdım. Belki de gelmez, bu şekilde öğrenen de çok oldu. Tabi hakkı da hayırlısı olsun. Bişey de diyemiyor insan
dinlen canim birsey yapma sükret dua et zikirler yap insan öyle biraz daha kolay sabredebiliyorevet ama ama işte İnan suan ne yazacağımı bile bilmiyorum..
amin
ilk defa tecrübe ettim çünkü tecrübe etmediğim bi bu kalmıştı..
Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorum
Seni şu an bizden başka da kimse anlayamaz, aylarca mücadele veriyoruz. Her seferinde benzer heyecanlar, tamam bu sefer daha iyi başladım. Bilmiyorum ben de çok üzüldümevet ama ama işte İnan suan ne yazacağımı bile bilmiyorum..
amin
ilk defa tecrübe ettim çünkü tecrübe etmediğim bi bu kalmıştı..
Bende şaşkınım evde ovu yapıyodum tam 14. Gün adet oluyodum ben suan olanlara anlam veremiyorum ya insanlar tek ilişki ile hamile kalıyo ya isyan etmiyorum
canim cizgi baya karismis baslarda ama sonrasinda görünüyor. igneden sonraki kacinci gün oluyor veya igne yapmadinmi ?Kızlar bu testte gebelik varmı sizce 2 saat içinde çift çizgi oldu adete daha 3 gün varEki Görüntüle 2297000
Hayır iğne yapmadmcanim cizgi baya karismis baslarda ama sonrasinda görünüyor. igneden sonraki kacinci gün oluyor veya igne yapmadinmi ?
o zaman iyi görünüyor canim. istersen bir kan ver 2 gün sonra tekrar ver.Hayır iğne yapmadm
bu gebelik testlerinen 1 damla fazla damatsan böyle bozuluyor cizgiler yamuk cikiyor canim yetmeyecek saniyorum ben her defasinda ama yetiyorHayır iğne yapmadm
Sizce gebelik varmıbu gebelik testlerinen 1 damla fazla damatsan böyle bozuluyor cizgiler yamuk cikiyor canim yetmeyecek saniyorum ben her defasinda ama yetiyor
nezaman hamile kalacaz bız ya anneme adet oldugumu soyledım kadın üzüntüsünden kendını sokaga atmıs gezıyor kayınvalıdeme de soyledım adet oldum gene dıye beklemesın dıye..salak gıbı ınsanları de ümitlendırıyorum yok ıgneyı şugun oldum yok şugun adet beklıyorum dıye boşuna beklemesınler dıye bıde anlatıyorum sonrsbu gebelik testlerinen 1 damla fazla damatsan böyle bozuluyor cizgiler yamuk cikiyor canim yetmeyecek saniyorum ben her defasinda ama yetiyor
canim ikinci cizgi görünüyor olabilir iyi görünüyor. yarin sabah tekrar yap veya kan ver. bence var gibiSizce gebelik varmı
üzme kendini canim. en iyisi kimseye söyleme. olunca 4. ayda filan söyle bence. sürekli böyle cok stres oluyor. ben 1-2 yakin arkadasim ve annem ve esim disinda kimse bilmiyor. arkadaslarda öyle sormuyorlar rahatsiz etmiyorlar birsey olsa söylerim ben diye bekliyorlar herhalde. bazen biraz kilo aliyorum karnimdan bir defa sormustu ugrasiyorum diyordun hamilemisin yoksa diye. yok yag diyorum bende :)) zor gercektennezaman hamile kalacaz bız ya anneme adet oldugumu soyledım kadın üzüntüsünden kendını sokaga atmıs gezıyor kayınvalıdeme de soyledım adet oldum gene dıye beklemesın dıye..salak gıbı ınsanları de ümitlendırıyorum yok ıgneyı şugun oldum yok şugun adet beklıyorum dıye boşuna beklemesınler dıye bıde anlatıyorum sonrsyıne bayram gelıyor yine soracaklar varmı bısey dıye??benım yine içim kan aglarken dusunmuyoruz hayırlısı nasıp deyıp gececem nasıl bir sınav bu allahım ya anlamıyorum
Canım benim senin adına inan çok sevindim, ne kadar güzel büyümüşler bak :)
ay masallah canim cok sevindim senin adina. cok güzel olusmuslar :)) ne güzel doktorun kendisi cagirmis catlamadiysa tekrar igne yapmak icin ben kendim geleyim bakilsin diyorum ona ragmen gerek yok diyorlar. ay bu defa olsun allahim ya
Yok canim o cagirmadi ben israr ettim. Mecbur kaldi.
olsun sonucta istedigin olacak ya iyi yine insallah olur bu defa :))
aynen öyle canim hayirlisi olsun insallah birdaha kayip yasamaNasip canim 3 kimyasaldan sonra kendimi şartlandirmiyorum. Sonra yıkım oluyor.3 4 yumurtayla hicbir problem yokken gebelik elde edemeyen arkadaslarimiz var. Nasip olmadan olmuyor.
Günü hatta saati şaşmaz adetimin maşallah ama işte olmuyo olmuyo biraz bekle test Alsanda hemen yapma ilaç yanıltabilir belki dayanmak çok zor bilirim ama sabır :) ne kadar imkansız denenlerin bile kendiliğinden oluyo Bebişleri bizimde olacak inşallah en 2 yılı geçti bekliyorum zor işlerBirlikte aşılma yaptırmıştık ya ondan sonra ben de adet düzeni kalmadı en son 76 gün bekledim ilaçlar iğneler öyle oldum. Doktorumu değiştirdim, bu gittiğim bizim konuyla daha ilgili. O da famera başladı . Senin durumun da klomenle olmaz, kilo aldırır aksine almamn lazım, pco çok dirençli zaten dedi. Bekliyorum bakalım, sonrasında rahim filmi çekicek ondan sonra aşılama dedi. Tüp bebek yaz için çok düşündüm ama kaldıramaycağımı fark ettim. Evleneli 11 ay oldu ben daha 3. Yü deneyebildim adet düzensizliğim hat safhaya çıktığı için. Test bir yanım deli gibi yap diyor, diğer yanım bembeyaz görmekten bıktı :) bugün test alabilirsem yapıcam. Vardır bizim de bir zamanımız elbet, sen de çok da bir düzen sıkıntısı yoktu diye hayırlıyorum olur bence kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?