- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.681
sonra baska birisine anlatmistim bana bir laboratuvar önerdi oraya git ben doktor yakiniyim falan de dedi bana indirim yapin dememi söyledi o zaman özel hastanede 180 liraya yaptiklari tahlili orada 30 liraya falan yapiyorlarmis daha denemedim bu defasinda tahlil gerekirse öyle yapacagim hastanede yaptirmam dahaBen simdiye kadar 7kere catlama ignesi oldum hic bakilmadi
devletteki doktorlar bakmiyor canim bendede özelde bir doktor bakmisti bunlari anlatmisti ordan aklimda kaldi o e2 nin öyle olmasi gereken degerleri.
ama normalde yumurta 17 mm falan olunca igne veriyorlar catlatmak icin zaten 1-2 güne olmasi gerektigi gibi oluyor bende bi taraftan düsündüm acaba özel hastane ya sirf para kazanmak icinmi yapiyorlar diye cok pahali tahliller cünkü
hayirlisi olsun canim o zaman. bende cok merak ettim ne oldugunu bakalim belli olur insallah birkac güne. insallah mucize olurValla kuzum 0 belirti akıntı falan yok, yemek dersen pek yiyesim gelmiyor, bolca sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor hatta uyutmuyor o neden çözemedim gebelikle ilgili olduğunu da sanmıyorum. Halsizlik var gibi ama genel de halsisizimdir ben :) benim iğneden sonra da ağrım sızım olmadı. 2 gündür de regli ağrım başladı alt karın da
insallah gelmistir canim bende öyle okumustum ama bendeykende öyle olmustu ama malesef hicbirsey yoktuCanim alt karin agrisi ve bacaga vuran agri gebelik belirtisi. Bence geldi senin minnoş.
o da iyiymis bende onlara bakmiyorlar sadece e2 ye bakilmisti iste igne icin birde amh hormonuna bakilmisti bir defa. ben özellikle adetin 3. günü gitmistim hep hangi hormonlara bakilmasi gerekiyorsa bakilsin diye ama bakmadilar malesef.Bende özele gidiyorum. Sadece reglinin 2 veya 3.günü bakiliyor. Birde reglinin 21.günü progestron bakiyor
canim sen kac yildir ugrasiyorsun ? ben ilk geldigimde sen bastan itibaren vardinBende özele gidiyorum. Sadece reglinin 2 veya 3.günü bakiliyor. Birde reglinin 21.günü progestron bakiyor
Tek tek yazmissın allah razı olsun canımyani degerlerinin hepsi normal görünüyor. yumurtlamaya yaklastiginda degismeli e2 baya yükselmeli lh da yumurta catlayacagi zaman yükselmeli yada igne yapilmali ondan sonra ölcmüstü doktor bende ona bakarak yumurta catlamis demisti
canim kusura bakma hepsini bir yazsam okumak zor olurdu hem karisirdi ondan tek tek yazdim. sendende allah razi olsunTek tek yazmissın allah razı olsun canım
Ay ağzından bal damlıyor, inşallah canım dediğin gibidir. Rabbim hepimizin yüzüne baksınCanim alt karin agrisi ve bacaga vuran agri gebelik belirtisi. Bence geldi senin minnoş.
İnşallah canım, iyisiyle kötüsüyle paylaşırım benhayirlisi olsun canim o zaman. bende cok merak ettim ne oldugunu bakalim belli olur insallah birkac güne. insallah mucize olur
Cok guzel anlatmissin valla tekrar tesekkur ederim iyiki varsinız❤canim kusura bakma hepsini bir yazsam okumak zor olurdu hem karisirdi ondan tek tek yazdim. sendende allah razi olsun ❤❤
bazilarini aklimda kalandan normal degerleride bakarak yazmaya calistim oldugu kadar. arastira arastira artik...
Insallah rabbim gonlunuzun muradını versinİnşallah canım, iyisiyle kötüsüyle paylaşırım ben
AminInsallah rabbim gonlunuzun muradını versin
tamam canimİnşallah canım, iyisiyle kötüsüyle paylaşırım ben
rica ederim canim bende cok mutlu oluyorum burda yardimci oluyor herkez birbirine allah razi olsun herkezdenCok guzel anlatmissin valla tekrar tesekkur ederim iyiki varsinız❤
aminnnnAminHepimizin inşallah yüzüne baksın
Ay ağzından bal damlıyor, inşallah canım dediğin gibidir. Rabbim hepimizin yüzüne baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?