Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben simdiye kadar 7kere catlama ignesi oldum hic bakilmadi
sonra baska birisine anlatmistim bana bir laboratuvar önerdi oraya git ben doktor yakiniyim falan de dedi bana indirim yapin dememi söyledi o zaman özel hastanede 180 liraya yaptiklari tahlili orada 30 liraya falan yapiyorlarmis daha denemedim bu defasinda tahlil gerekirse öyle yapacagim hastanede yaptirmam daha

Bende özele gidiyorum. Sadece reglinin 2 veya 3.günü bakiliyor. Birde reglinin 21.günü progestron bakiyor

hayirlisi olsun canim o zaman. bende cok merak ettim ne oldugunu bakalim belli olur insallah birkac güne. insallah mucize olur

Bende özele gidiyorum. Sadece reglinin 2 veya 3.günü bakiliyor. Birde reglinin 21.günü progestron bakiyor
o da iyiymis bende onlara bakmiyorlar sadece e2 ye bakilmisti iste igne icin birde amh hormonuna bakilmisti bir defa. ben özellikle adetin 3. günü gitmistim hep hangi hormonlara bakilmasi gerekiyorsa bakilsin diye ama bakmadilar malesef.

canim genelde yumurta 17-22 arasi oldumu igne veriliyor o ara en iyisiymis catlatma ignesinin hormona bakilmasina gerek olmayabilir

sadece lh hormonuna bakabilir doktor yumurta catlamismi gercekten diye

canim kusura bakma hepsini bir yazsam okumak zor olurdu hem karisirdi ondan tek tek yazdim. sendende allah razi olsun ❤❤
bazilarini aklimda kalandan normal degerleride bakarak yazmaya calistim oldugu kadar. arastira arastira artik...
Cok guzel anlatmissin valla tekrar tesekkur ederim iyiki varsinız❤

bende en cok stres en basta oluyor. yumurta büyüyecekmi catlatma ignesini yaptiktan sonra birliktelik zamanini ayarlayabilecekmiyiz bunlar cok stres oluyor bana. herseyi olmasi gerektigi gibi yaptiktan sonra rahatliyorum sanki. sadece beklemek kaliyor o da heycanli oluyor :))

Ay ağzından bal damlıyor, inşallah canım dediğin gibidir. Rabbim hepimizin yüzüne baksın

Insallah canim saglikla gelsin bebis. Benimde sabahtan randevum var yumurtalar catlamismi diye bakilacak. Sabah biraz akinti geldi.insallah en azindan 1 tanesi catlamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…