- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.721
insallah canim hayirlisi olsun artikGünaydin canim hayirli bayramlar. Yokya bu da ise yaramadi galiba galiba ovitrelleye direnc kazandim. Regli olunca iyibir araştirma hastanesine gidicem.
inşallah bıdahakı bayramamıza hepımız bebişlerımızle oluruz bu bayramda üzgünümhepinizin bayrami mübarek olsun kizlarr ❤❤❤❤❤
amin canim. olsun birdahaki denemeye insallah. ovulasyon kiti ne bilmiyorum bayramdan sonraki günlerde gelir insallahinşallah bıdahakı bayramamıza hepımız bebişlerımızle oluruz bu bayramda üzgünümbelkı hamile olup hayal kurmustum ama reglinin 4.gününü yaşıyorum napayım kısmet..2ay ara verdım ovulasyon kiti kullanacam klomen ve çatlatma iğnesi fayda etmedi belkı ovulasyon kiti işe yarar ınstagramda bir gebenın günlüğü’nden siparıs verecektim onun testlerını bayagı tavsıye edıyolar ama stokları tükenmıs bayramdan sonra dıyoda kimbılır nezaman inşallah ben geç kalmam yoksa mecburen eczaneden alacam
Canım belki akıntın olmadan çatlamıştır olamaz mı? Yani iyi yönünden bakmayı deneyelim. Benim 2/3 gündür deli gibi belim karnım ağrıyor çok fena sökülemedim ama, regliyi bekliyorumIyi bayramlar kizlar, yokmu güzel haberler...benim moralim yerlerde 2.catlatmada işe yaramadi benim yumurtalar çöp oldu. Cumartesi vuruldum igneyi ne akintim oldu ne kasik agrisi. Seneye tüp bebek denicem.
Canım belki akıntın olmadan çatlamıştır olamaz mı? Yani iyi yönünden bakmayı deneyelim. Benim 2/3 gündür deli gibi belim karnım ağrıyor çok fena sökülemedim ama, regliyi bekliyorum
Canım belki akıntın olmadan çatlamıştır olamaz mı? Yani iyi yönünden bakmayı deneyelim. Benim 2/3 gündür deli gibi belim karnım ağrıyor çok fena sökülemedim ama, regliyi bekliyorum
Sen de haklısın kendini daha iyi tanırsın,Ilk ignedende sonra akintim agrim olmadi dedim.ultrasonla bakalim ozaman dedi catlamamis.demekki catlamasi icin en azindan akinti şart canim. Tabiki rabbim bilir o ol der olur.artik beklicez.acikcasi doktor gün asiri iliski dedi ama biraktim böyle olunca.
Sen de haklısın kendini daha iyi tanırsın,
Pozitif düşünelim diye her şeyden birşey çıkarmaya çalışıyorum işte, sen yine de bırakma, geç çatlar belki. Bebekler sürprizi sever :)
Evet bel alt karın öyleymiş de bugün iğne vurulduğum 16. Günüm en son dün sabah test yaptım, kuruma çizgisi bile olmadı. Aşılma olduğumda da 18. Gün olmuştum beklerim bir kaç gün dahaKuzum yogun bel agrisi gebelik belirtisi bugun ignenin kacinci günündesin. Olmazsa sabah bir test yap
Ben de çok sıkıldım, kendi haline bırakayım dedim aylarca hasta olmadım, bilmiyorum cidden ne yapmam gerektiğiniDogru canim ne biliyim valla sıkıldım birde bu gonalf cok şisirdi beni mafetti ruh halim bozuldu resmen.
Iyi bayramlar kizlar, yokmu güzel haberler...benim moralim yerlerde 2.catlatmada işe yaramadi benim yumurtalar çöp oldu. Cumartesi vuruldum igneyi ne akintim oldu ne kasik agrisi. Seneye tüp bebek denicem.
Canım senin durumun değişik o yüzden yorum yapamıyorum inan. Ben fameraya 4. Gün başlamıştım. Adet olmadım iğne ile birlikte 16. Günüm. Dün yaptığım test negatifti, bişey olsaydı çıkardı, hayırlısı artıkwonder woman canim daha erken giremedim adet oldunmu durumun nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?