Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydin kizlar yumurtam catlatma ignesine ragmen çatlamamis.doktor 1 tane daha ovitrelle yazdi.
Çok ilginç gerçekten nasıl çatlamamış, dirençli demek ki tek iğne yetmemiş 2. İşe yarar inşallah benim de bugün test yaptım iğneden olmuş dün :) daha önce hiç kalmamıştı bu zamana kandırdı beni, kısmette yokmuş bu ayda

Evet her süreç ayrı stres, beni test kandırmış bugünki bembeyaz çıktı, kısmet artık diyorum

Valla canim bende sapittim ne yapacagimi.

Haklısın, buna doktorun bir çözüm bulması lazım. Bana da bu ay için ara demişti, sonra herhalde rahim filmi çekilir.

Canim daha regli olmadin sonucta test icin erken olmus olabilir. Eger olmadiysada rahim filmi sonrasi gebelik kolaylasiyormus

Kızlar bu arada çok merak ettigim soruyu dojtora sordum. Mesela benim olgun yumurtaamin yaninda bir tanede 15mm lik yumurta vardi .catlama ignesinden sonra bu yumurta gelisurmi diye sordum. Doktor gelissede gelismesede o yumurta işe yaramaz kendini imha eder dedi.

sagol canim bizide bilgilendirdin. yinede hicbirseye belli olmaz allahin nasip etmesi yeter olacaksa her sekil olur zaten yine

canim anca girebildim simdi gördüm insallah simdi ikinci igneyle catlar. günleri degerlendirmeye devam et insallah catlasin simdi

Bugun 12 de vuruldum ama ne akinti ne agri yok hic vurulmamis gibiyim. Neyapacagimi şasirdim. Önümüzdeki ay baska doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…