- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #28.741
evet bakalim birkac gün daha bekleyelim.Canım senin durumun değişik o yüzden yorum yapamıyorum inan. Ben fameraya 4. Gün başlamıştım. Adet olmadım iğne ile birlikte 16. Günüm. Dün yaptığım test negatifti, bişey olsaydı çıkardı, hayırlısı artık
Aynen bir kaç güne olurum diye düşünüyorum, güzel ağrım sızım var baya. Bel, karın her an oldum gibi ağrıyor. 4. Gün olacaksa başla tabi, sonra kontrole gidersin. Her seferinde de vücut aynı tepkiyi vermiyor insana inşallah bu sefer de güzel gitsin herşey yolunda.evet bakalim birkac gün daha bekleyelim.
malesef benim durumum cok karisik ama yinede cok sükür yumurta gelisti ve catladi simdiye kadar insallah tamamlanirda bu defa.
benimde galiba tahmini 4. gün olacak yarin almaya baslayayim diyorum femaraya. bunlarin hepsi zaten vesile ben elimden geldigi kadar birseyler yapmaya calisacagim gerisi allahin takdiri
Hayırlısı olsun inşallah canımyok canim daha hic. ilk baslarda nasilsa genciz diye önemsemedik ara ara denedik olursa olur olmazsa olmaz hesabi hic takmiyordumda. en son gecen yil agustos eylülde esimle konustuk beni ikna etti pek pek ugrasmiyordum sonra olmayinca üzüldüm ondan sonra bende cok istedim deniyoruz iste 1 yil olacak cok yogun deniyoruz hayirlisi olsun
amin canim insallah bakalim artik nasil olacak bu defa. ilk hapi aldim sabah.Aynen bir kaç güne olurum diye düşünüyorum, güzel ağrım sızım var baya. Bel, karın her an oldum gibi ağrıyor. 4. Gün olacaksa başla tabi, sonra kontrole gidersin. Her seferinde de vücut aynı tepkiyi vermiyor insana inşallah bu sefer de güzel gitsin herşey yolunda.
o daha igne etkisi olabilir canim daha hassas oldugu icin normal testte igne etkisi gecse bile erken gebelik testinde gösterir daha igne etkisini. bekleme süresinde yariya gelmissin canim az kalmisHayırlısı olsun inşallah canım
Benimde iğne sonrası 7.güne gircem erken test lerden yaptım çok silik galiba igne etkisi
Aynen cuma yada cumartesi yapcam canım erken olandan tam 1 hafta var zaten adete geçen ay tam 14.günü oldum adeto daha igne etkisi olabilir canim daha hassas oldugu icin normal testte igne etkisi gecse bile erken gebelik testinde gösterir daha igne etkisini. bekleme süresinde yariya gelmissin canim az kalmis
yaptigin testin fotografini buradada paylas canim :) insallah güzel haberler verirsin bize.Aynen cuma yada cumartesi yapcam canım erken olandan tam 1 hafta var zaten adete geçen ay tam 14.günü oldum adet
kendinde degisiklik hissediyormusun ?Aynen cuma yada cumartesi yapcam canım erken olandan tam 1 hafta var zaten adete geçen ay tam 14.günü oldum adet
Tabiki paylaşırım canimyaptigin testin fotografini buradada paylas canim :) insallah güzel haberler verirsin bize.
Aslına bakarsan hayır sadece beyaz akıntı başka bisey yokkendinde degisiklik hissediyormusun ?
heycanlaniyorum bende allahim insallah senden bari yüksek deger ciksinTabiki paylaşırım canim
daha erken zaten ama beyaz akintida iyi diyor kimisi. hayirlisi artik insallah belirtidirAslına bakarsan hayır sadece beyaz akıntı başka bisey yok
kasikda agri da gebelik belirtisi olabilir. adetten yaklasik 1 hafta falan önce olunca yerlesme belirtisi olabiliyor senin zamanlamada tutuyor. iyi görünüyor simdilik insallah adet olmazsin bebegin seninledirVe kasiklarimda ağrı var eğer bu agri artarsa adet olcam kesin çünkü geçen ay 12 ve 13 gün çok ağrıdı 14unde adet oldum
heycanlaniyorum bende allahim insallah senden bari yüksek deger ciksin
daha erken zaten ama beyaz akintida iyi diyor kimisi. hayirlisi artik insallah belirtidir
Çok saol kuzum inşallah seninde olur hayırlısıyla inşalalh hepimizim olsunkasikda agri da gebelik belirtisi olabilir. adetten yaklasik 1 hafta falan önce olunca yerlesme belirtisi olabiliyor senin zamanlamada tutuyor. iyi görünüyor simdilik insallah adet olmazsin bebegin seninledir
canim ovulasyon testine belli olmaz, normal gebelik testi yada en iyisi kan vermek ama daha erken. 1-2 gün daha bekleyip gebelik testi yap bence sonraki günlerde yapmaya devam et koyulasmasina göre bakarsin. önce siliklesebilir bu olmadigi anlamina gelmez.İyi bayramlar kızlar
Benim çatlama üzerinden 10 gün geçti dört beş gündür sürekli ama sürekli sarı kremsi akıntım var umutlanıyorum derken ovu testi yapıyorum ama hiç koyulaşmıyor olsa koyulaşır mıydı ki bu zamana yoksa erken mi sizce
amin canim insallah.Çok saol kuzum inşallah seninde olur hayırlısıyla inşalalh hepimizim olsun
İğne vurulmadım canım çatlama için o yüzden silikleşme olmaz heralde direk varsa çıkarcanim ovulasyon testine belli olmaz, normal gebelik testi yada en iyisi kan vermek ama daha erken. 1-2 gün daha bekleyip gebelik testi yap bence sonraki günlerde yapmaya devam et koyulasmasina göre bakarsin. önce siliklesebilir bu olmadigi anlamina gelmez.
ben kendimden söyleyebilecegim kimyasal oldugunda sadece tek seferlik sari kremsi akinti olmustu. iyiye isaret olabilir. kendinde belirtilere dikkat etmeye calis varmi diye koku yada tad almada. cok zor beklemesi ama aklima baska birsey gelmiyor suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?