Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim kizlar cok sagolun 16:30 da ozelegidicem doktora valla moralimi moral orasi cok sagolun darisi tez zamanda basiniza insallah
Insalalh kuzum inşalalh bosver devleti bende devlete gitmiyorum devlet hastanesine gittim doktor bana senin 3 tane varya ne yapacaksın 4. Cuyu dedi bana sanki o bakıyo ona ne ise artık doktor bey ben istiyorm diyorum git kizim senin bişeyin yok diye kovdu resmen bende ertesi gün özele gittim öğün bugün oozeldeyim yani 3 tane var diye doğurma hakkım bitti mi ne saçma birdaha annr olmaya hakkım yokmu ama

Evet hersey karsilikli tatlim tabii ki bu olay hem seni guclendirmis hemde sor gununde kim yaninda ogretmis

Ay pes canimcm 290 a var diememis:)) kafaya bak hani olumsuzada hazir ol mesaji verirsin de bu direkt moral bitirmek olms

Hey allahim kendisini ilgilendirmeyen ozel konularda neden yorum yapar ki insanoglu sen isini yap dimi:)

Hey allahim kendisini ilgilendirmeyen ozel konularda neden yorum yapar ki insanoglu sen isini yap dimi:)
Ay sorma sezeryan için gittiğimde bıçak parası alırken iyi şaka gbi valla devletteki doktorları anlamak.mumkun değil o yüzden isim olmaz 10.lira fazla veririm adam gibi muamele görürüm degilmi ama kuzum yahu 2016 da spiralimi çıkarmaya gittiğimde neden cikartiyosn doktor bey bebek istiyoruz dedim çıkarma.kizim yazık ne yaocaksinz çocuğu varya 3 tane demişti bana

kızlar 21. gün progesteron sonucum 14,5 çıkmış sevindim çünkü kist var diye umutsuzluğa kapılmıştım demek ki çatlamış yumurta

Ay pes canimcm 290 a var diememis:)) kafaya bak hani olumsuzada hazir ol mesaji verirsin de bu direkt moral bitirmek olms
Evet kuzum ya değer çok düşük de değildi ama işte illaki keseyi görmeyi bekliyolar, hatta kalp atışı falan olunca ancak hamile olduğuna inanıyolar. O gün ne heyecanla girmiştik odasına, hüsranla çıktık sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…