- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.901
zor oluo ins gelir bgnlerdeYok canim nerdeyse 2.ay geldi
Anladım canım inşallah daha fazla bi şeye gerek kalmadan gelir yaIciyordum aslinda dun biraktim.bu ilac aşirı kanama yapiyirmus beraberinde bir sey kullanilmasin yaziyir diye biraktim
artış gayet olumlu daha ne olsun iki kat işte sıkma canınıBu sabah yaptirdim 106.3
2 gun once 51.91 di
Insalalh kuzum inşalalh bosver devleti bende devlete gitmiyorum devlet hastanesine gittim doktor bana senin 3 tane varya ne yapacaksın 4. Cuyu dedi bana sanki o bakıyo ona ne ise artık doktor bey ben istiyorm diyorum git kizim senin bişeyin yok diye kovdu resmen bende ertesi gün özele gittim öğün bugün oozeldeyim yani 3 tane var diye doğurma hakkım bitti mi ne saçma birdaha annr olmaya hakkım yokmu amaTeşekkür ederim kizlar cok sagolun 16:30 da ozelegidicem doktora valla moralimi moral orasi cok sagolun darisi tez zamanda basiniza insallah
Evet hersey karsilikli tatlim tabii ki bu olay hem seni guclendirmis hemde sor gununde kim yaninda ogretmisCanim benim annem bana uzakti ve oda çalisiyordu.o üzülmesin diye burda bana cok iyi bakiyorlar derdim.hamilelikte benim apandistim tuttu oyuzden ayakta duramadim son aylarda.ozamanlar cok uzülüyordum agliyordum .ama bu sayede güçlendim katilastim herkese hakettigi gibi davraniyorum..eşimde lokantadan yemek getirdi sagolsun.çok çok iyi oldu inanki çünkü kimse bana yaşlaninca bakarsin diyemiyor.ne kadar ekmek o kadar köfte ...
Ay pes canimcm 290 a var diememis:)) kafaya bak hani olumsuzada hazir ol mesaji verirsin de bu direkt moral bitirmek olmsSakın doktorları kafaya takma canım hele devlettekileri. Çünkü onlar kese kalp atışı falan görmeden öyle kandaki beta hcg ile hamileliğe inamıyolar bi türlü. Benim kaybettiğim bebeğimde adet günü evde pozitifi gördüm ertesi gün 1 gün gecikmeyle devlete gittim kan sonucum 290 çıktı. O zaman zaten hemen doğal yolla hamile kalmıştım. Doktor muayene etti rahim kalın ama bu aynı zamanda adet belirtisi dedi, kaç gün gecikme var dedi 1 gün dedim. Daha 1 gün gecikmeyle ve bu sonuçla kesin hamilelik var diyemeyiz dedi, artışa bakarız keseyi görürüz öyle konuşuruz senle dedi. Ben şok oldum
Hey allahim kendisini ilgilendirmeyen ozel konularda neden yorum yapar ki insanoglu sen isini yap dimi:)Insalalh kuzum inşalalh bosver devleti bende devlete gitmiyorum devlet hastanesine gittim doktor bana senin 3 tane varya ne yapacaksın 4. Cuyu dedi bana sanki o bakıyo ona ne ise artık doktor bey ben istiyorm diyorum git kizim senin bişeyin yok diye kovdu resmen bende ertesi gün özele gittim öğün bugün oozeldeyim yani 3 tane var diye doğurma hakkım bitti mi ne saçma birdaha annr olmaya hakkım yokmu ama
Ay sorma sezeryan için gittiğimde bıçak parası alırken iyi şaka gbi valla devletteki doktorları anlamak.mumkun değil o yüzden isim olmaz 10.lira fazla veririm adam gibi muamele görürüm degilmi ama kuzum yahu 2016 da spiralimi çıkarmaya gittiğimde neden cikartiyosn doktor bey bebek istiyoruz dedim çıkarma.kizim yazık ne yaocaksinz çocuğu varya 3 tane demişti banaHey allahim kendisini ilgilendirmeyen ozel konularda neden yorum yapar ki insanoglu sen isini yap dimi:)
Amin kuzummm bize de haber et :)Teşekkür ederim kizlar cok sagolun 16:30 da ozelegidicem doktora valla moralimi moral orasi cok sagolun darisi tez zamanda basiniza insallah
Okumadm canim. Ama yumrtlama doneme gogus hassasiyeti oluyo onu okumustum:)
Gözünaydın canımmm güzel haberlerinde yakında inşşşkızlar 21. gün progesteron sonucum 14,5 çıkmış sevindim çünkü kist var diye umutsuzluğa kapılmıştım demek ki çatlamış yumurta
Evet kuzum ya değer çok düşük de değildi ama işte illaki keseyi görmeyi bekliyolar, hatta kalp atışı falan olunca ancak hamile olduğuna inanıyolar. O gün ne heyecanla girmiştik odasına, hüsranla çıktık sonraAy pes canimcm 290 a var diememis:)) kafaya bak hani olumsuzada hazir ol mesaji verirsin de bu direkt moral bitirmek olms
inşallah canım hepimizin güzel haberlerini nasip etsin allahGözünaydın canımmm güzel haberlerinde yakında inşşş
kızlar 21. gün progesteron sonucum 14,5 çıkmış sevindim çünkü kist var diye umutsuzluğa kapılmıştım demek ki çatlamış yumurta
Kaçıncı gündesin ver bence sağlık ocağı sanmam hormon yok benim aile hekimliğinde ama tam da bilemem canmBende baktirsam mi acaba sağlık ocağında istesem doktor bakarmi kendi doktoruma soylemeden
Kaçıncı gündesin ver bence sağlık ocağı sanmam hormon yok benim aile hekimliğinde ama tam da bilemem canm
Amin kuzummm bize de haber et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?