- 22 Ekim 2018
- 293
- 325
- 18
- 38
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.881
Canım inşaallah transferin tutar rabbim yardımcın olsunEvet canim hap catlatma igneleri ve asilama olmadi amin inss. 14. Gunden once test yapma derim belirti olabilir sik azicik daha disini guzel haberler alirsn ins
benimde 37. :) Olsun bununda zamanı vardır.Benimde işte yaş 31 direk bizde korunmayı bıraktık 2 kere denedik sonra klomen bu aydan geçti de bakalım hayırlısı
ay kız sesli güldüm yazmadan edemedim.ay evet cnm. benimkide yapti onu. iyiki cicuk dogurck yerlerin yok dedim. yoksa gercekten yaoamazdin dedim : )
benim bilgim yok canim ama netten hesaplama yapıp 10 gün kadar olan aralığı, yumurtlama öncesini ve sonrasini degerlendir mutlaka. :*Kızlar günaydın herkese :)
Uzun zamandır giremiyorum siteye nasılsınız?ben bu ay kullanmadım klomen + otrıvelle.Salı günü akşamı yumurtlama akıntım oldu dünde devam etti.Bu akıntıdan 2 gün sonra mı yumurta çatlamış oluyor bilginiz varmı?
artış varmış ama. iğne etkisinden olurmuymuş öyle. sen keyfine bak kuzum hayırlısı.Kizlar gunaydin bugun gittim doktor erken yapmissin testi adetin gecikmeden niye yaptin igne etkisidir felan dedi bugun 16.gunum 2 gun once 51.91 di sonuc simdi 106.3 hala igne etkisi degildir dimi devlet hastahanesiya cins cins konustu moralimi bozdu
bende sana getirirdim. inşallah gelininden görürsün. :*Kayinvalidene helal olsun.cok sanslisin.hamileligim cok agir gecmesine ragmen bana 1 tabak corba verenim olmadi.
bende hep hamislik olmasın diom ama ultrasonda görürdü zair.Kizlar dijtoru aradim bugün soktürücü ignenin 4.günü normalde 3 gün icinde olmam gerekiyordu.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesi regl nin 50.günü nerdeyse 2.regl gelmis oluyor 1 ay fazladan cöp oldu
benimde bu ay çatlama işe yaramazsa aşılama olacak sanırım. öyle yapayım olmazsa ya pazar günü yapıcam kesin.Evet canim hap catlatma igneleri ve asilama olmadi amin inss. 14. Gunden once test yapma derim belirti olabilir sik azicik daha disini guzel haberler alirsn ins
En son ne zaman yaptrdin kan kuzum kaç
Sanmıyorum ya e sürekli artıyor neden artıyor o zaman bence iğne etkisi geçmiştir
ay napqyim cnm kahrette beni. rahatligi oldurck beni aksama kadar calisiyrm zaten bjde onun laflari deli ediobenimde 37. :) Olsun bununda zamanı vardır.
ay kız sesli güldüm yazmadan edemedim.
benim bilgim yok canim ama netten hesaplama yapıp 10 gün kadar olan aralığı, yumurtlama öncesini ve sonrasini degerlendir mutlaka. :*
artış varmış ama. iğne etkisinden olurmuymuş öyle. sen keyfine bak kuzum hayırlısı.
bende sana getirirdim. inşallah gelininden görürsün. :*
bende hep hamislik olmasın diom ama ultrasonda görürdü zair.
Balim artış mukemmel sen takma doktoru devlettekiler harbiden cins ya sen takma kafana bebeğin çok iyi büyüyor annesiBu sabah yaptirdim 106.3
2 gun once 51.91 di
Kız daha ne olacaktı :) iğnenin etkisi olsa zamanla azalması gerekirken niye artsın ki bu değer hiiiiiç bozma moralini canımBu sabah yaptirdim 106.3
2 gun once 51.91 di
Off evet ya allah sana sabir versn ikinci donem gelms nerdeyse. Bisi dicem tatlim hamile olmadigin kesin dimi senin
Yok kuzum ya 2 kat artmış, artarsa iğne etkisi olmaz ki. Maşallah hep böyle devam etsin. Artık sıra kese görmeye, bebiş görmeye, kalp atışı duymaya :)Kizlar gunaydin bugun gittim doktor erken yapmissin testi adetin gecikmeden niye yaptin igne etkisidir felan dedi bugun 16.gunum 2 gun once 51.91 di sonuc simdi 106.3 hala igne etkisi degildir dimi devlet hastahanesiya cins cins konustu moralimi bozdu
Oku canım meryem suresini bol bol. Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler ver bize, gelsin ikizler inşallahhHepimzden kuzum amin. Bugunde evdeym ya meryem suresini okiym bikac diyorm. Degl canim bugun aricakmis embriyologlar bakalim:) evet iki tane dusunuyorm genelde ole oluyoms cnku iksii birden tutmayadabiliyo 1 kaliyo sansim artsn die 2 dusunuyorm olursa da zatn istedgm bisi olur:)
Niye böyle oldu ki senin kuzum çok uzadı süre. Ben hala hamile olabilir misin diye düşünüyorum ama yakında beta bakılmıştı sanırım. İnşallah artık bşr an önce gelsin de tedavine başlaKizlar dijtoru aradim bugün soktürücü ignenin 4.günü normalde 3 gün icinde olmam gerekiyordu.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesi regl nin 50.günü nerdeyse 2.regl gelmis oluyor 1 ay fazladan cöp oldu
Yakin oturuyoruz sagolsn. Kendi annem calisiyor. Ay ne zormus seninkide canim gercekten cok guclusun sende masallah
benimde 37. :) Olsun bununda zamanı vardır.
ay kız sesli güldüm yazmadan edemedim.
benim bilgim yok canim ama netten hesaplama yapıp 10 gün kadar olan aralığı, yumurtlama öncesini ve sonrasini degerlendir mutlaka. :*
artış varmış ama. iğne etkisinden olurmuymuş öyle. sen keyfine bak kuzum hayırlısı.
bende sana getirirdim. inşallah gelininden görürsün. :*
bende hep hamislik olmasın diom ama ultrasonda görürdü zair.
Sakın doktorları kafaya takma canım hele devlettekileri. Çünkü onlar kese kalp atışı falan görmeden öyle kandaki beta hcg ile hamileliğe inamıyolar bi türlü. Benim kaybettiğim bebeğimde adet günü evde pozitifi gördüm ertesi gün 1 gün gecikmeyle devlete gittim kan sonucum 290 çıktı. O zaman zaten hemen doğal yolla hamile kalmıştım. Doktor muayene etti rahim kalın ama bu aynı zamanda adet belirtisi dedi, kaç gün gecikme var dedi 1 gün dedim. Daha 1 gün gecikmeyle ve bu sonuçla kesin hamilelik var diyemeyiz dedi, artışa bakarız keseyi görürüz öyle konuşuruz senle dedi. Ben şok oldum16 gun oldu bende oyle dusunuyorum sinirlerimi bozdu hayirlisi kuzum ya
Niye böyle oldu ki senin kuzum çok uzadı süre. Ben hala hamile olabilir misin diye düşünüyorum ama yakında beta bakılmıştı sanırım. İnşallah artık bşr an önce gelsin de tedavine başla
regl olmadin dimi cnm,dahaDelircem inanki
Canım sen bu arada soğan suyu falan devam et bi şeyler içmeyeDelircem inanki
Canım sen bu arada soğan suyu falan devam et bi şeyler içmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?