Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım :) yumurtlama akıntısının olduğu günden itibaren değerlendir sen, yumurtanın öyle belli bi çatlama günü yok her ay farklı zamanda çatlayabilir. En azından gün aşırı çalışmalara devam

Bikacgune iyilesicem ins. Amin kuzum sagolasn hepimize gelecek dualarimda burdakilerode sizleride aniyorum hrp
Ay Allah razı olsun senden kuzum benim, Allahın hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Transfer günün belli değil dimi canım? Bi de kaç yumurta transfer ettiriceksin, olmuşken ikiz olsun :)

iğne etkisi kalmazki 16 gün boyunca bence sallamışlar.10 günde en fazla 12 günde etkisi geçer diyorlar. hayırlısı olsun canım bence tutmuş. reglin nezaman?

Canm benm dusnmen yetr allah razi olsn. Bugun esim ise gtti kaynvaldm yanmda bakiyo sagolsn. Dua ediyorm size zor cnku bunlaro yasamadan kalin habersz inss

Kayinvalidene helal olsun.cok sanslisin.hamileligim cok agir gecmesine ragmen bana 1 tabak corba verenim olmadi.

Yok canim kafayi yemiş onlar.2 ye katlanmiş daha ne olsun igne etkisi olsa giderek azalirdi cogalmazdi

Hepimzden kuzum amin. Bugunde evdeym ya meryem suresini okiym bikac diyorm. Degl canim bugun aricakmis embriyologlar bakalim:) evet iki tane dusunuyorm genelde ole oluyoms cnku iksii birden tutmayadabiliyo 1 kaliyo sansim artsn die 2 dusunuyorm olursa da zatn istedgm bisi olur:)

Yok canim benm etki kalsada bukadar yuksek cikmaz deger moralini bozma bak 2 kat artarak gidiyo harika:)

hayırlısı olsun inşallah. tüp bebek mi yaptırıyorsun? allah yardımcın olsun inşallah

Kizlar sagolun ya sonucu dört gozle bekledim igne etkisi dedikleri icin cok üzüldüm Allahim sizlerrde nasip etsin tez zamanda tek tek secmeden cvo yazayim dedum adet tarihim yarin cnm daha gecikme olmadi iğnenin 16.gunu ama
En son ne zaman yaptrdin kan kuzum kaç

yaa kızlar benim 12.günüm. son iki üç gündür sürekli tuvaletim geliyor. normalmi yaaa ilacın etkisi kalmamıştır sanırım bende. 10 dkk bir yarım saatte bir tuvalete çıkıyorum delircem

Kizlar dijtoru aradim bugün soktürücü ignenin 4.günü normalde 3 gün icinde olmam gerekiyordu.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesi regl nin 50.günü nerdeyse 2.regl gelmis oluyor 1 ay fazladan cöp oldu

Kizlar dijtoru aradim bugün soktürücü ignenin 4.günü normalde 3 gün icinde olmam gerekiyordu.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesi regl nin 50.günü nerdeyse 2.regl gelmis oluyor 1 ay fazladan cöp oldu
Off evet ya allah sana sabir versn ikinci donem gelms nerdeyse. Bisi dicem tatlim hamile olmadigin kesin dimi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…