- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.861
Günaydın canım :) yumurtlama akıntısının olduğu günden itibaren değerlendir sen, yumurtanın öyle belli bi çatlama günü yok her ay farklı zamanda çatlayabilir. En azından gün aşırı çalışmalara devamKızlar günaydın herkese :)
Uzun zamandır giremiyorum siteye nasılsınız?ben bu ay kullanmadım klomen + otrıvelle.Salı günü akşamı yumurtlama akıntım oldu dünde devam etti.Bu akıntıdan 2 gün sonra mı yumurta çatlamış oluyor bilginiz varmı?
Ay Allah razı olsun senden kuzum benim, Allahın hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Transfer günün belli değil dimi canım? Bi de kaç yumurta transfer ettiriceksin, olmuşken ikiz olsun :)Bikacgune iyilesicem ins. Amin kuzum sagolasn hepimize gelecek dualarimda burdakilerode sizleride aniyorum hrp
kızlar, iğne olalı 11.-12. günüm idrar testini nezaman yapsam acaba? nezaman belli oluyor?
Kizlar gunaydin bugun gittim doktor erken yapmissin testi adetin gecikmeden niye yaptin igne etkisidir felan dedi bugun 16.gunum 2 gun once 51.91 di sonuc simdi 106.3 hala igne etkisi degildir dimi devlet hastahanesiya cins cins konustu moralimi bozdu
yaa negüzel allahım bizede nasip etsin yaaaaaCnm 14.gunde yap 12.gunde idrar silikdi ama kanda negatif gordum 14.gun ikiside pozitiftipozitifti
Canm benm dusnmen yetr allah razi olsn. Bugun esim ise gtti kaynvaldm yanmda bakiyo sagolsn. Dua ediyorm size zor cnku bunlaro yasamadan kalin habersz inss
Kizlar gunaydin bugun gittim doktor erken yapmissin testi adetin gecikmeden niye yaptin igne etkisidir felan dedi bugun 16.gunum 2 gun once 51.91 di sonuc simdi 106.3 hala igne etkisi degildir dimi devlet hastahanesiya cins cins konustu moralimi bozdu
Hepimzden kuzum amin. Bugunde evdeym ya meryem suresini okiym bikac diyorm. Degl canim bugun aricakmis embriyologlar bakalim:) evet iki tane dusunuyorm genelde ole oluyoms cnku iksii birden tutmayadabiliyo 1 kaliyo sansim artsn die 2 dusunuyorm olursa da zatn istedgm bisi olur:)Ay Allah razı olsun senden kuzum benim, Allahın hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Transfer günün belli değil dimi canım? Bi de kaç yumurta transfer ettiriceksin, olmuşken ikiz olsun :)
Yok canim benm etki kalsada bukadar yuksek cikmaz deger moralini bozma bak 2 kat artarak gidiyo harika:)Kizlar gunaydin bugun gittim doktor erken yapmissin testi adetin gecikmeden niye yaptin igne etkisidir felan dedi bugun 16.gunum 2 gun once 51.91 di sonuc simdi 106.3 hala igne etkisi degildir dimi devlet hastahanesiya cins cins konustu moralimi bozdu
hayırlısı olsun inşallah. tüp bebek mi yaptırıyorsun? allah yardımcın olsun inşallahHepimzden kuzum amin. Bugunde evdeym ya meryem suresini okiym bikac diyorm. Degl canim bugun aricakmis embriyologlar bakalim:) evet iki tane dusunuyorm genelde ole oluyoms cnku iksii birden tutmayadabiliyo 1 kaliyo sansim artsn die 2 dusunuyorm olursa da zatn istedgm bisi olur:)
En son ne zaman yaptrdin kan kuzum kaçKizlar sagolun ya sonucu dört gozle bekledim igne etkisi dedikleri icin cok üzüldüm Allahim sizlerrde nasip etsin tez zamanda tek tek secmeden cvo yazayim dedum adet tarihim yarin cnm daha gecikme olmadi iğnenin 16.gunu ama
Yakin oturuyoruz sagolsn. Kendi annem calisiyor. Ay ne zormus seninkide canim gercekten cok guclusun sende masallahKayinvalidene helal olsun.cok sanslisin.hamileligim cok agir gecmesine ragmen bana 1 tabak corba verenim olmadi.
Evet canim hap catlatma igneleri ve asilama olmadi amin inss. 14. Gunden once test yapma derim belirti olabilir sik azicik daha disini guzel haberler alirsn inshayırlısı olsun inşallah. tüp bebek mi yaptırıyorsun? allah yardımcın olsun inşallah
Off evet ya allah sana sabir versn ikinci donem gelms nerdeyse. Bisi dicem tatlim hamile olmadigin kesin dimi seninKizlar dijtoru aradim bugün soktürücü ignenin 4.günü normalde 3 gün icinde olmam gerekiyordu.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.pazartesi regl nin 50.günü nerdeyse 2.regl gelmis oluyor 1 ay fazladan cöp oldu
Sanmıyorum ya e sürekli artıyor neden artıyor o zaman bence iğne etkisi geçmiştirCnm 14.gunde yap 12.gunde idrar silikdi ama kanda negatif gordum 14.gun ikiside pozitiftipozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?