Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün doktora gittim yumurtalar 1,5 mm mis pazartesi tekrar gidicem klomen verdi bir kutu daha 3 kutu kullanmis olacagim günde 4 hap carsamba gece son degerlendirebiliriz ondan sonra esim yine sehir disina cikacak insallah yetisir o zamana kadar
İnşallah canım kocaman olsunlar Allah'ın izniyle...

Dün doktora gittim yumurtalar 1,5 mm mis pazartesi tekrar gidicem klomen verdi bir kutu daha 3 kutu kullanmis olacagim günde 4 hap carsamba gece son degerlendirebiliriz ondan sonra esim yine sehir disina cikacak insallah yetisir o zamana kadar
Büyümemiş mi cnm 15 mm mi 1.5 mm mii gittin mi doktora ugun naptin cnm büyümüştür insAllah yeteri kadar

Doktordan geldim kizlar Cok sükür birtane yumurta olusmus solda 18,5 igneyide aldim yaptim az önce.

Dua ederken hatirlarsaniz esimle birliktelik zamani denk gelsin diye banada dua edermisiniz ? Birde esim nezle grip gibi olmus. Birliktelik olurmu olmazmi o da belli degil dua edin en azindan sadece kisa bir süreligine hastaligi gecsin birliktelik olacak kadar iyi olsun cok korkuyorum olmayacak vaktinde diye

Büyümemiş mi cnm 15 mm mi 1.5 mm mii gittin mi doktora ugun naptin cnm büyümüştür insAllah yeteri kadar
1,5 birbucukdu canim persembe. Tekrar klomen kullandim bugün olmus bitane cok sükür. Catlatma ignesinide yaptim. Benim yumurtalar biraz gec büyüyor benim adet döngüsü daha uzun o yüzden

1,5 birbucukdu canim persembe. Tekrar klomen kullandim bugün olmus bitane cok sükür. Catlatma ignesinide yaptim. Benim yumurtalar biraz gec büyüyor benim adet döngüsü daha uzun o yüzden
Anladm cnm hadi hayrlisi güzelce tutunur insAllah bebisin cnm dualarimdasin

Hayırlı akşamlar kızlar bende bugün gittm doktora daha buyumemis yumoşlarim Perşembe tekrar gideecegim inşallah büyür lütfen duamızı eksik etmeyin büyümesi için ne kullana bilirim sizce
İyi akşamlar canım ilaç kullanıyorsan ekstra bişey şuan için büyütmez bu alternatif tıp hemen etki etmiyor malesef ne aşamadasın tedavinde inşallah hayırla sonuçlanır

Bende bu ay bal çörek otu tarçın kürünü deniyorum insAllah sağlıklı güzel yumurtalarim olur tekrar tedaviye baslamadan dogal yolla olur
Insallah olur canim. O karisimi dikkatli kullan fazla yeme bende kist yapti yumurtalari cok cabuk büyütüyor korktum birdaha kullanmadim ben

Hayırlı akşamlar kızlar bende bugün gittm doktora daha buyumemis yumoşlarim Perşembe tekrar gideecegim inşallah büyür lütfen duamızı eksik etmeyin büyümesi için ne kullana bilirim sizce
Insallah büyüsünler canim persembeye kadar. Bana doktor tekrar klomen veriyor sabah aksam toplam 4 tane hap kullaniyorum. Onun disinda c life macun aldim ondan kullaniyorum. Kahve sigara zarrarli seyleri azaltmakda iyi olur en önemliside stres o cok engelliyor yumurtalarin olusumunu. Insallah hersey gönlünce olsun canim

Teşekkür ederim canım inşaallah sigara vesair şeyler yok hayatımızda Allah'a şükür birazcık çok stresliyim ondan galiba bu aralar herşeyi takar oldum.bende iki kutu bitirdim c-lf üçüncüsünü hiç acmadim hayırlısı olsun bakam

İyi akşamlar canım ilaç kullanıyorsan ekstra bişey şuan için büyütmez bu alternatif tıp hemen etki etmiyor malesef ne aşamadasın tedavinde inşallah hayırla sonuçlanır
Teşekkür ederim canım geçen ay rahîm film çektirdim Allah'a şükür temiz çıktı.tekrar hasta olursan gel demişti tekrar klomene başladık cnm bakalım biyuyecekmi bu kez yumoşlarim bilemicem ....

Ben daha ywni basladim ilk kutu yarilanmadi daha. Bende 3 kavanoz aldim. Insallah kullanmaya gerek kalmaz anneme veririm

sabah akşam bi tatli kaşığı yiyorum cnm ben

Ay rast gelsin insAllah
Insallah yumurtalarini cok güzel büyütürler canim tam olmasi gerektigi gibi olsunlar insallah.
Catlatma ignesinden tam 24 saat sonra birliktelik oldu. Insallah bubdefa faydasi olur baska firsatimiz olmayacak cünkü. Esim sehir disina gidiyor bende rahim agzindaki yarayi dondurma islemi yaptircam sonrasinda 1 ay iliski olmamasi gerekiyormis. Insallah simdi bu defa hamile kalirim birdaha gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…