- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.541
Hadi insAllah tutmuştur cnm su an dölleniyordur diyelimInsallah yumurtalarini cok güzel büyütürler canim tam olmasi gerektigi gibi olsunlar insallah.
Catlatma ignesinden tam 24 saat sonra birliktelik oldu. Insallah bubdefa faydasi olur baska firsatimiz olmayacak cünkü. Esim sehir disina gidiyor bende rahim agzindaki yarayi dondurma islemi yaptircam sonrasinda 1 ay iliski olmamasi gerekiyormis. Insallah simdi bu defa hamile kalirim birdaha gerekmez
Amin canim. Döllenme daha olmaz herhalde yumurta catlamamistir igneden sonra 25 saat oldu daha. Bence gece catlar yumurta sabaha karsi 4 gibi falan diye tahmin ediyorumHadi insAllah tutmuştur cnm su an dölleniyordur diyelim
hadi hayırlısı olsun canımAmin canim. Döllenme daha olmaz herhalde yumurta catlamamistir igneden sonra 25 saat oldu daha. Bence gece catlar yumurta sabaha karsi 4 gibi falan diye tahmin ediyorum
InsAllah cnm takipteyimBu defa galiba yine hergün gebelik testi yapacagim ben. Elimde kaldi daha tarihleri bitmeden kullanayim. Igne etkisiyle oldugunu bilsemde yinede cift cizgi görmek cok güzel
Insallah 15 gün sonrada böyle kalin cift cizgi görmek nasip olsun❤
Büyümeyesinin sebebi ne canım ne aşılama fon yaptırdın mıTeşekkür ederim canım geçen ay rahîm film çektirdim Allah'a şükür temiz çıktı.tekrar hasta olursan gel demişti tekrar klomene başladık cnm bakalım biyuyecekmi bu kez yumoşlarim bilemicem ....
Yok cnm aşılama daha o aşamaya gelmedik en son rahim flmi temiz çıktı sonra hasta olunca tekrar çatlatma deneyelim dedi doktor.polikistlik över sebebinden canım yumurtalar buyumuyor.Büyümeyesinin sebebi ne canım ne aşılama fon yaptırdın mı
En sondan bir oncekinde catlamisti ama döllenme olmadiBüyümeyesinin sebebi ne canım ne aşılama fon yaptırdın mı
Kaçıncı klomen deneyişin son olur inşallah canımEn sondan bir oncekinde catlamisti ama döllenme olmadi
İnşaallah cnm çok sevindim inşaallah bu sefer kucagimiz dolar isteyen herkese Rabb'im nasip etsin.Hastaneye gittim sabah kizlar cok sükür yumurtam catlamis agri falan hissetmedim.
Rahim agzindaki yarayida tedavi ettirdim.
Insallah hamile kalirim bu denemede
Aminnnİnşaallah cnm çok sevindim inşaallah bu sefer kucagimiz dolar isteyen herkese Rabb'im nasip etsin.
Insallah canımHastaneye gittim sabah kizlar cok sükür yumurtam catlamis agri falan hissetmedim.
Rahim agzindaki yarayida tedavi ettirdim.
Insallah hamile kalirim bu denemede
7 canim inşaallah
7 çok canım doktorun bişey demedi mi o iğneler vücuda zarar bide olmazsa aşılama ve tüp bebekte çok daha yüksek dozlar alacaksın bu sefer vücuduna bağışıklık ben öyle biliyorum benim doktorum 3 dem Fazla yapmıyorum demişti7 canim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?