- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.101
Herseyin hayirlisi cnm hepimiz icin aynı duayı ediyorum..Ay çok heycanlı ya12 riskli bir gün 14 daha iyi sanki. Olsun diğer günlerde yaprsın canım güzel düşünelim güzel olsun
Ya kötüyü düşünme. hem herseyden once senin sağlığın onemli. sonra inşallah bebisinde gelir.
Valla kuzum ne yalan söyliyim benim içimden hep ikiz geçiyo :) büyük ihtimalle iki embriyo transfer edilcek dimi. İkisi de tutunucak benceAmin kuzum benim ins:) bak seb hep cogul konusuyosun Allah mi soletio:))
Ayy ağzından bal damlıyo canımcımTatlm ben senden 1 2 aya haber alcaz gibi hissediyorum:) cnku o bklentide takpte deglsn ya kafan da daha rahat ah inss:)
Bebeğim dur bakalım daha yaşın kaç ne menopozu. Bence hormonal bi dengesizlik yaşıyosun şu an. Tabi endokrinolojiye gitmen iyi olur, hormonlar dengeye girer. Rahat ol, bitki çayları, sıcak duş, yürüyüş devam et bunlaraSagol bitanem herhalde ben menopoza falan giriyorum.yoksa 3 igne birden soktururdu.internettede 3 gun icinde olmali yaziyor.eger yinede olmazsa tip fakultesinin endokrin bölumüne gidicem
Hayirlisi olsn bakaljm haber ver bize cok heyecanli canim:)
Evet cnm benimde hala bile oyle bel agrisi kasik agrisi devam ediyo 12.gun kanda negatifti benim 14.gun bekle daha net bekli olur hayirli haberlele insallah cnmKasiklarim agriyo zaten cnm sanki heran adet olucak misim gibi..aslında adeti bekliyorum desem daha doğru..varsada yoksada hayırlısı 1 günden bisey olmaz :)
git tabi gelmezse. 1 yıl olmayanlar varmış dün baktımda bi nete. menopoza erken daha yav. Rabbim hayırlısını versin canım.Sagol bitanem herhalde ben menopoza falan giriyorum.yoksa 3 igne birden soktururdu.internettede 3 gun icinde olmali yaziyor.eger yinede olmazsa tip fakultesinin endokrin bölumüne gidicem
Saol cnm benim allah razı olsun destegin içinAllah razi olsun cnm haber veririm tabi darisi basiniza insallah kuzum
Evet cnm benimde hala bile oyle bel agrisi kasik agrisi devam ediyo 12.gun kanda negatifti benim 14.gun bekle daha net bekli olur hayirli haberlele insallah cnm
git tabi gelmezse. 1 yıl olmayanlar varmış dün baktımda bi nete. menopoza erken daha yav. Rabbim hayırlısını versin canım.
Ins oyle olur tutunsun artik bitane raziyim herseye:) oyle istiyoruz bakalim 2 genelde yapiyolarms sans artsin die ama doktorla hic konusmadk:) yas sarti geldi diyorlar ama ozeller de uyguluyomu bilmiyormValla kuzum ne yalan söyliyim benim içimden hep ikiz geçiyo :) büyük ihtimalle iki embriyo transfer edilcek dimi. İkisi de tutunucak bence
Kuzum dur sen naptin ya nerelere gittin olumsuz olma aman. Taktkca daha da gecikecegi tutar ya hep. Cok uzun bi sure gercktn cok gerilr stres olur insan dusunemiyorm bile halini. Ins artik gelir en yakin saatlerde. Bi nedeni vardir elbet doktor inceler artikSagol bitanem herhalde ben menopoza falan giriyorum.yoksa 3 igne birden soktururdu.internettede 3 gun icinde olmali yaziyor.eger yinede olmazsa tip fakultesinin endokrin bölumüne gidicem
Kuzum dur sen naptin ya nerelere gittin olumsuz olma aman. Taktkca daha da gecikecegi tutar ya hep. Cok uzun bi sure gercktn cok gerilr stres olur insan dusunemiyorm bile halini. Ins artik gelir en yakin saatlerde. Bi nedeni vardir elbet doktor inceler artik
Bir iki hiç fark etmez hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah canımIns oyle olur tutunsun artik bitane raziyim herseye:) oyle istiyoruz bakalim 2 genelde yapiyolarms sans artsin die ama doktorla hic konusmadk:) yas sarti geldi diyorlar ama ozeller de uyguluyomu bilmiyorm
Kız bi hamama mi gitsen. sauna kese köpük masaj. rahatlarsın. hemde sıcağı görünce belki harekete geçer.Hamilelik falan umrumda degil.surekli ellerim titriyor.
Kuzummmm stres içindeyiz hep o yüzden bunlar stres diyip geçmemek lazım resmen vücudumuzun tüm fonksiyonlarını yönetiyorSagol canim.ayak tirnagimdan sac telimin ucuna kadar stres yüklüyüm.saldircak adam ariyorum.Allah kimsenin başına vermesin
Kızlar Gonolf ve femara kullananlarda kasik ağrısı oldumu bende ağrı ve akinti olmaya baladı bu gün 4 gün iğneye başlayalıKuzummmm stres içindeyiz hep o yüzden bunlar stres diyip geçmemek lazım resmen vücudumuzun tüm fonksiyonlarını yönetiyor
Kızlar Gonolf ve femara kullananlarda kasik ağrısı oldumu bende ağrı ve akinti olmaya baladı bu gün 4 gün iğneye başlayalı
Kız bi hamama mi gitsen. sauna kese köpük masaj. rahatlarsın. hemde sıcağı görünce belki harekete geçer.
Kuzummmm stres içindeyiz hep o yüzden bunlar stres diyip geçmemek lazım resmen vücudumuzun tüm fonksiyonlarını yönetiyor
Evet canım doktor aynı gün baslattiCanim sen hem femara hem gobalf mi kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?