- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.121
Evet canım doktor aynı gün baslatti
Inşallah yaa bu gün 4 gün ama kasiklarim ağrıyor ve akintim car yumurtalar büyüyor mu acaba iğne den mi kaynaklı akinti acabaIkisinin ayni anda kullanildigini ilk defa duydum.genelde ta femara ya da gobal f kullaniliyor.insallah emeklerinin karsiligini alirsin.
Canım maydonoz suyu içtin mi biraz kaynatıp o da söktürüyor regliyi ben ağrım olup da hasta olamadığım da içiyordum 2/3 güne hasta oluyordumKesin bayilirim hamamda...en son tatil köyünde saunaya girdim kapilara tirmandim cikmak icin resmen.ama surekli sicak suyla yikanip karnimi banyida sicak suyla ovuyorum...
Canim bende 8 gun kadar gonalf kullandm hmde 225 hic kasik agrim olmadi. Belki 2 farkli ilac kullaniyosun diyedir. Birde hepimizin bunyesi aydan aya bile degisiyo farkli doktora bilgi verirsinInşallah yaa bu gün 4 gün ama kasiklarim ağrıyor ve akintim car yumurtalar büyüyor mu acaba iğne den mi kaynaklı akinti acaba
Canım sen kaç gün kullandın iğneyi ve kaç yumurta oluştu sendeCanim bende 8 gun kadar gonalf kullandm hmde 225 hic kasik agrim olmadi. Belki 2 farkli ilac kullaniyosun diyedir. Birde hepimizin bunyesi aydan aya bile degisiyo farkli doktora bilgi verirsin
Canım maydonoz suyu içtin mi biraz kaynatıp o da söktürüyor regliyi ben ağrım olup da hasta olamadığım da içiyordum 2/3 güne hasta oluyordum
Canim bende 8 gun kadar gonalf kullandm hmde 225 hic kasik agrim olmadi. Belki 2 farkli ilac kullaniyosun diyedir. Birde hepimizin bunyesi aydan aya bile degisiyo farkli doktora bilgi verirsin
Dene canım, hatta gebelikte hiç önermiyorlar düşüklere neden oluyormuş. İçini komple temizliyor. Sende de işe yarar belli mi olurBugunde ona maydaniz suyuna baslicam canim onuda deniyim...
Bazıların bu şekilde gebeliği öğrendiğini okudum ama istersen normal gebelik testi dene bir demerhaba kizlar catlatma ignesinden sonra ovulasyon testi yaptinizmi ? t cizgisi siliklesmesi gerekiyormus ya bende catlatma ignesinden sonra bugün 9. gün doldu 10. gün basladi ve t cizgisi hala c den daha koyu.
sizlerfe nasildi acaba ? bi umut varmi bu durumda ? yorumlariniza cok sevinirim.
canim 6. günü bende cok hafif olmustu agri bu gece de daha cok agri vardi sanki adet olacakmisim gibi hissettim daha daha birsey olmadi bazen geciyo bazen geliyor agri. insallah bebeklerimizin yerlesme agrisidir..Kızlarrr bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü. Ama hani hasta olmadan önce akıntı tam beyazda değildir, net bir pembelik de yoktur hafif hissedersin ya bugün yarın hasta olucam diye. 10 ekimde oldum en son bugün 19. Günü hasta olmama daha çok var. Normal mi bu? Sanki akşama yarına hasta olacakmışım gibi belim ağrıyorçok tedirgin oldum
daha erken diye yapmadim gebelik testini canim ya beklemeye calisiyorum. evde daha 4 ovulasyon testi 2 tanede gebelik testi var bugün daha 10. gün yeni basladi nasil sabretcem bilmiyorum.Bazıların bu şekilde gebeliği öğrendiğini okudum ama istersen normal gebelik testi dene bir de
Canım iğnenin ilk günleri ovulasyon testi pozitif çıkar iğneden dolayı ama senin 10.gün olmuş iğne etkisi neredeyse tamamen bitmiştir. Yani böyle hala koyu seyretmesi bebişin işareti olabilir. Tabi umutlandırmak istemem seni ama iğnenin üzerinden epey bi zaman geçmiş. Hayırlısıyla gelmiştir inşallah bebeğin :)merhaba kizlar catlatma ignesinden sonra ovulasyon testi yaptinizmi ? t cizgisi siliklesmesi gerekiyormus ya bende catlatma ignesinden sonra bugün 9. gün doldu 10. gün basladi ve t cizgisi hala c den daha koyu.
sizlerfe nasildi acaba ? bi umut varmi bu durumda ? yorumlariniza cok sevinirim.
Kuzum ağrı malesef uzun süre olabiliyo kasıklarda. İlk iğnemde 3 günde ağrım bitti, ikinci yapıldığım son iğnede 9 gün şiddetli kasık ağrısı çektim. Yani şu an bi şey demek için erken ama hafif pembe akıntın varsa bu çok umutlandırıcı bi şey. Yerleşme de bu şekilde oluşuyomuş çünküKızlarrr bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü. Ama hani hasta olmadan önce akıntı tam beyazda değildir, net bir pembelik de yoktur hafif hissedersin ya bugün yarın hasta olucam diye. 10 ekimde oldum en son bugün 19. Günü hasta olmama daha çok var. Normal mi bu? Sanki akşama yarına hasta olacakmışım gibi belim ağrıyorçok tedirgin oldum
canım benim bel ağrım hiç geçmedi normalde bu şekilde pembesilikten sonra hastalık geliyor ya onun için de çok erken 9 gün var normal tarihime. Korktum erken mi hasta olcam acaba diye, bak içimi rahatlattın şimdi umarım yerleşme durumlarıdırKuzum ağrı malesef uzun süre olabiliyo kasıklarda. İlk iğnemde 3 günde ağrım bitti, ikinci yapıldığım son iğnede 9 gün şiddetli kasık ağrısı çektim. Yani şu an bi şey demek için erken ama hafif pembe akıntın varsa bu çok umutlandırıcı bi şey. Yerleşme de bu şekilde oluşuyomuş çünkü
Çok zor o günleri saymam diyordum ama imkansız. Ben ovulasyon testi hiç kullanmadım. Biraz test alıp 10. Günden itibaren hergün yapmayı planlıyorum. Umarım normal testte de çıkar çift çizgin canım, yarın sabah dene bencedaha erken diye yapmadim gebelik testini canim ya beklemeye calisiyorum. evde daha 4 ovulasyon testi 2 tanede gebelik testi var bugün daha 10. gün yeni basladi nasil sabretcem bilmiyorum.
sende nasil ovulasyon testi siliklestimi koyumu ? hangi catlatma ignesinden olmustun canim ?
canim benim insallah öyledir. igneyi yaptigimin aksami ovu testi yaptim sonra bekledim 6. gün yaptim birde 10. gün hala daha ayni koyu degismedi birsey. hayirlisiyla insallah bu ay gelmistir.Canım iğnenin ilk günleri ovulasyon testi pozitif çıkar iğneden dolayı ama senin 10.gün olmuş iğne etkisi neredeyse tamamen bitmiştir. Yani böyle hala koyu seyretmesi bebişin işareti olabilir. Tabi umutlandırmak istemem seni ama iğnenin üzerinden epey bi zaman geçmiş. Hayırlısıyla gelmiştir inşallah bebeğin :)
senÇok zor o günleri saymam diyordum ama imkansız. Ben ovulasyon testi hiç kullanmadım. Biraz test alıp 10. Günden itibaren hergün yapmayı planlıyorum. Umarım normal testte de çıkar çift çizgin canım, yarın sabah dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?