- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.161
Canim benim 3.4. Gunu baslayp adete kadar surdugu olmsti igne etkisinden olabiliyoKızlarrr bugün çatlatma iğnesinin 6. Günü. Ama hani hasta olmadan önce akıntı tam beyazda değildir, net bir pembelik de yoktur hafif hissedersin ya bugün yarın hasta olucam diye. 10 ekimde oldum en son bugün 19. Günü hasta olmama daha çok var. Normal mi bu? Sanki akşama yarına hasta olacakmışım gibi belim ağrıyorçok tedirgin oldum
ben 2 ay olmamistim cnm. sonra kendiliginden geldi
Moralini hiç bozma canım ben burda kaç kişide okudum 50-60 günde regl olduklarını. Hatta senede 1-2 kere regl olanlar bile vardı. İlaçlar kişiden kişiye değişiyo, daha etkili bi şeyler verir kuzum korkma sen. Yarın bi git ama doktora, hatta içini rahatlatıcaksa başka bi doktora git belki daha iyi gelir
Ayy nasi iciyon tatlim
Yok canm 75 cok az onu asilamada uyguluyorlaroyle kalsa iyi son gunlerde ek dozlu ignelerde eklendi:)) ah inss kuzum ins hepimiz alalim
Ayy nasi iciyon tatlim
Gecms olsn canim asilama negatifi zor oluyo ama ilki cognlkla tutmuyor diyorlar. Enazndan gecikmemis benm 5 gun geckmsti. Ara vermeyebilirsin senin kendini nasi hissedecegin onmli tatlimKızlar ilk aşılamam malesef negatif oldu adet oldum. Gecikme olmadı tam günümde oldum buna sevindim de. Ama eşim 1 ay ara verelim yine başlarız dedi. Zaten 1.5 sene ara vermiştim 3 ay olucak tedavilere başlayalı moralim bozuldu tabi
Unutlmaz heralde zor surec de cok guzel hatirlarim tabiki hersey bebis icin analik zormus:)Canim ya bebişlerini kucagina aldigın an unutacaksin hepsini.
Uff cok zor ya okudum 18 gun olms hala tik yok sende canimValla suan biri gelse sunu ic regl olucaksin dese çöp bile yerim okadar yani..
Doktora gidicem salı günü canım 2 yumurta vardı ama klomen kullandım ığne değil. Hemen pes ediyor çok uğraştı çünküCanim kac yumurtan vardi.zaten ilk adilamada tutma ihtimali cok dusuk.bence doktorda onayliyorsa ara verme.ikinci ucuncü asilamalarda tutma ihtimali ikiye katlaniyor
Eskisi gibi kafama takmıyorum canım adet oldum ama üzülmedim öyle en azından gecikmedi düzenli diye. Bakalım doktor ne diyecekGecms olsn canim asilama negatifi zor oluyo ama ilki cognlkla tutmuyor diyorlar. Enazndan gecikmemis benm 5 gun geckmsti. Ara vermeyebilirsin senin kendini nasi hissedecegin onmli tatlim
Doktora gidicem salı günü canım 2 yumurta vardı ama klomen kullandım ığne değil. Hemen pes ediyor çok uğraştı çünkü
Unutlmaz heralde zor surec de cok guzel hatirlarim tabiki hersey bebis icin analik zormus:)
Doktora gidicem salı günü canım 2 yumurta vardı ama klomen kullandım ığne değil. Hemen pes ediyor çok uğraştı çünkü
Anladım canım, vucüda bir sürü yükleme yapıyoruz tabiCanim benim 3.4. Gunu baslayp adete kadar surdugu olmsti igne etkisinden olabiliyo
Canım ben aşılama ilgili bir sürü şey okudum, 2/3 de yanıt alan daha çok sanki, dilerim diğerin de tutar hemenDoktora gidicem salı günü canım 2 yumurta vardı ama klomen kullandım ığne değil. Hemen pes ediyor çok uğraştı çünkü
doktor muddahale etmedi kistlerden dedi. sinra kendiliginden geldi. tarcinla sicak su ic bol bolGercektenmi canim .ben 3 tanede soktürücü igne vuruldum ama.sana müdahale edilmemistir.. 2.ayki döngüme 12 gun kaldi.belki bu ay gelir.
doktor muddahale etmedi kistlerden dedi. sinra kendiliginden geldi. tarcinla sicak su ic bol bol
pko tanisi konulmadi bende bilmiyorum. olcak insallah canim stresden de cok karisiyor hormonlar..Bende pko luyum reglim hep duzensizdi ama hormonlarima bakti duzgun dedi
.oglumun dogumundan sonra 3 yildir cok duzenliydi nezamanki 2.ye karar verdim butun düzenim bozuldu.
insallah canim bakalim daha umutmandirmiyorum kendimi sonra bosa cikinca cok üzülüyor insan. hayirlisiyla olur insallahİğneden sonra yavaş yavaş silikleşmesi lazım, silikleşmiyosa bu bebeğe işaret olabilir canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?