- 27 Ekim 2017
- 289
- 106
- 33
- 28
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.101
Canım sesin çıkmadı merak ediyorum seni
Neden canım idrara güvenmiyon ki % 90 doğru çıkıyoAdet olmadım daha kuzum yarında adet olmazsam test yapicam pazartesi kan testi ama idrar testine ben guvenmiyorum
Neden canım idrara güvenmiyon ki % 90 doğru çıkıyo
Benimde bir yumurtam kendi çatladı ikincisinide iğne verdi doktorCanım hayır. Normal çatlatma iğnesi. Aslında ben aşılama yaptırmak istiyorum artık. Bu ay olmazsa eğer doktorumla konuşup aşılama isticem. Senin ilk mi aşılama
Bende de bir kere silik çıktı sonra biraz netleşti daha belirgin oldu pazarteside kan tahlili yapcamBen daha önce test yapdim silik.cikdi doktor.hamilesin dedi ama kanda cikmadi bu yüzden guvenmiyorum
yani ağrılarim olmasi normalmi sevineyimmi cnim iyi bişeymi agri olmasiEvet ağrı oluyo bel kasık bacak ağrısı
Aminn kuzum cok sagol❤ sizde yasayn inss tez zamanda cok guzel duygularGozun aydin canim. Saglicakla kucagina al melegini insallah. Nasil guzel duygulardir kimbilir. Masallah. Allah nazarlardan saklasin kuzum
Evet canim:) ohh masallah degerlendir bolca bomba gibi geleceksin inss:))Ay onlar için de ne güzel bi mutluluk :) ben iyiyim canım bildiğin gibi, değerlendirmeye çalışıyorum işte şu günleri :)
Selam canim hayirli olsun tedavin. Aslinda suan test yapsan cikar evde ama catlatma ignesi evet iceriyor o hormonu. 1 2 gune gecer heralde cok su iciyosan. Transferin 12. Gunu kan tahlili istiyolar. 5. Gunu embriyosuysa 10. Gunde cikarKizlar selam herkeze bisey sorucam bilen varsa ya da basina gelen deneyimini paylasirsa cok sevinirim. 16 kasimda transfer oldum 19 kasimda kontrole gittim ovitrelle catlatma ignesi yarim ampul vurulmami istediler. Simdi bugun transferin 8.gunu. ignenin ise 5.gunu. simdi bu ovitrelle de hcg varmis 10 gunde gidiyomus vucuttan ama ben yarim unite vuruldum bende de etkisi ayni mi olur bilen var mi?
30unda kanda kontrolum var sonuc ogrenicem
Bende tup bebekle hamile kaldim da canim:)) igneyi yumrta toplamadn once olmstm transferdn sora olmadim ama duydum olanlari. Dusuk ignesi yapldi transfer sorasi onlem amacli. 8. Gune gelmssn var mi belrtin canimKizlar selam herkeze bisey sorucam bilen varsa ya da basina gelen deneyimini paylasirsa cok sevinirim. 16 kasimda transfer oldum 19 kasimda kontrole gittim ovitrelle catlatma ignesi yarim ampul vurulmami istediler. Simdi bugun transferin 8.gunu. ignenin ise 5.gunu. simdi bu ovitrelle de hcg varmis 10 gunde gidiyomus vucuttan ama ben yarim unite vuruldum bende de etkisi ayni mi olur bilen var mi?
30unda kanda kontrolum var sonuc ogrenicem
Oyy canim cok gecikkmis senin:s dogal yontemleri kizlar daha iyi biliyo. Benm bukadr hic geckmedgndn bilgim yok. Doktorunla paylas mtlaka haberdar et biziKizlarrrr bu gün aşılamadan sonraki 25. Gün oldu ben hala regli olmadım hamile değilim. Ne yapmam lazım bir an önce regli olmak için önerileri bekliyorum
Canim yanitladigin icin cok sagol 5.gun embriyosu ama transfer ettiklerinde direkt 14 gun sonraya yazdilar sonuc tahlil gununu. Gunde 2 litre su iciyorum aslinda dun yaptim test ben ama bu ovitrelle ye guvenemiyorum yarim doz vuruldum ama yine de gitmesi 10 gunumu bulur hic emin olamadim ... canim senin bebegin ne mutlu tutunmus masallah Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah saglikla kucagina al arkadasimSelam canim hayirli olsun tedavin. Aslinda suan test yapsan cikar evde ama catlatma ignesi evet iceriyor o hormonu. 1 2 gune gecer heralde cok su iciyosan. Transferin 12. Gunu kan tahlili istiyolar. 5. Gunu embriyosuysa 10. Gunde cikarcatlatma ignedndn dolayi doktorn bkletiyordur emin olmak icin sen en iyi kanda anlarsn cok yuksek cikarsa zaten bebistendir. Igneden olsa bile dusuk cikar rakamlar inss bebegin seninledir haberdar et bizi:)
Tamm canım sağol haberdar ederim inşallahOyy canim cok gecikkmis senin:s dogal yontemleri kizlar daha iyi biliyo. Benm bukadr hic geckmedgndn bilgim yok. Doktorunla paylas mtlaka haberdar et bizi
Belirti mi bilmiyorum canim ama benim normalde reglim cok sancili gecer aglatir. Transferden sonra 4. Gece bi kramplar oldu ogunden bugune kadarda ara ara bi sancilar giriyo regl oldum saniyom ama belki ilaclardanda gecikme olur cok yukleme yapiliyor vucuda bu sureclerde biliyosun karnim davul gibi sis semsert o umarim oyle kalmaz :)Bende tup bebekle hamile kaldim da canim:)) igneyi yumrta toplamadn once olmstm transferdn sora olmadim ama duydum olanlari. Dusuk ignesi yapldi transfer sorasi onlem amacli. 8. Gune gelmssn var mi belrtin canim
Ne demek canim benimCanim yanitladigin icin cok sagol 5.gun embriyosu ama transfer ettiklerinde direkt 14 gun sonraya yazdilar sonuc tahlil gununu. Gunde 2 litre su iciyorum aslinda dun yaptim test ben ama bu ovitrelle ye guvenemiyorum yarim doz vuruldum ama yine de gitmesi 10 gunumu bulur hic emin olamadim ... canim senin bebegin ne mutlu tutunmus masallah Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah saglikla kucagina al arkadasim
Bak o ara yerlsms olabilir canimBelirti mi bilmiyorum canim ama benim normalde reglim cok sancili gecer aglatir. Transferden sonra 4. Gece bi kramplar oldu ogunden bugune kadarda ara ara bi sancilar giriyo regl oldum saniyom ama belki ilaclardanda gecikme olur cok yukleme yapiliyor vucuda bu sureclerde biliyosun karnim davul gibi sis semsert o umarim oyle kalmaz :)
Bende de bir kere silik çıktı sonra biraz netleşti daha belirgin oldu pazarteside kan tahlili yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?