Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam herkeze bisey sorucam bilen varsa ya da basina gelen deneyimini paylasirsa cok sevinirim. 16 kasimda transfer oldum 19 kasimda kontrole gittim ovitrelle catlatma ignesi yarim ampul vurulmami istediler. Simdi bugun transferin 8.gunu. ignenin ise 5.gunu. simdi bu ovitrelle de hcg varmis 10 gunde gidiyomus vucuttan ama ben yarim unite vuruldum bende de etkisi ayni mi olur bilen var mi?
30unda kanda kontrolum var sonuc ogrenicem

Selam canim hayirli olsun tedavin. Aslinda suan test yapsan cikar evde ama catlatma ignesi evet iceriyor o hormonu. 1 2 gune gecer heralde cok su iciyosan. Transferin 12. Gunu kan tahlili istiyolar. 5. Gunu embriyosuysa 10. Gunde cikar catlatma ignedndn dolayi doktorn bkletiyordur emin olmak icin sen en iyi kanda anlarsn cok yuksek cikarsa zaten bebistendir. Igneden olsa bile dusuk cikar rakamlar inss bebegin seninledir haberdar et bizi:)

Bende tup bebekle hamile kaldim da canim:)) igneyi yumrta toplamadn once olmstm transferdn sora olmadim ama duydum olanlari. Dusuk ignesi yapldi transfer sorasi onlem amacli. 8. Gune gelmssn var mi belrtin canim

Kizlarrrr bu gün aşılamadan sonraki 25. Gün oldu ben hala regli olmadım hamile değilim. Ne yapmam lazım bir an önce regli olmak için önerileri bekliyorum
Oyy canim cok gecikkmis senin:s dogal yontemleri kizlar daha iyi biliyo. Benm bukadr hic geckmedgndn bilgim yok. Doktorunla paylas mtlaka haberdar et bizi

Canim yanitladigin icin cok sagol 5.gun embriyosu ama transfer ettiklerinde direkt 14 gun sonraya yazdilar sonuc tahlil gununu. Gunde 2 litre su iciyorum aslinda dun yaptim test ben ama bu ovitrelle ye guvenemiyorum yarim doz vuruldum ama yine de gitmesi 10 gunumu bulur hic emin olamadim ... canim senin bebegin ne mutlu tutunmus masallah Allah isteyen herkeze nasip etsin insallah saglikla kucagina al arkadasim

Bende tup bebekle hamile kaldim da canim:)) igneyi yumrta toplamadn once olmstm transferdn sora olmadim ama duydum olanlari. Dusuk ignesi yapldi transfer sorasi onlem amacli. 8. Gune gelmssn var mi belrtin canim
Belirti mi bilmiyorum canim ama benim normalde reglim cok sancili gecer aglatir. Transferden sonra 4. Gece bi kramplar oldu ogunden bugune kadarda ara ara bi sancilar giriyo regl oldum saniyom ama belki ilaclardanda gecikme olur cok yukleme yapiliyor vucuda bu sureclerde biliyosun karnim davul gibi sis semsert o umarim oyle kalmaz :)

Ne demek canim benim 12 gunde cikar ya istersn bklemssn cok zorr bklemk cnku:) benim yumrta toplamadn once 2 tane yaptrdilar 500 mg oldu dozu. Seninde suan ole oldu snairm. 10 gunu bulmaz ya. Bnde okadr su icip cok sik gidiyordm wcye. Ben dayanamayp 5. Gunu test yapmstm cikmsti bnde guvenememstm etkisi sorer mi die ama varms amin canim darisi basina Allah emeklerinin karsiligi versin ins pozitif olur

Bak o ara yerlsms olabilir canim o regl agrilari cok oluyo uzun surmuyosa yerlsmedir. Benim hala agriyo ara sira. Karnin mi sisti arkadasim senin tuttu ben soleyim sana inss mujdeyi verirsn bize bende aynisini yasadim cnku:) tanidigim arkdslarimda tupbebek olanlar ole olmstu. Fazla hormondan sivi oluyo karnda 5 6 gune geciyo hic merk etme benzor yuruyodm nefs aliyodm 5 aylk hamile gbydim indi sora. Bol sivi tuket yurumeye cals harektsz kalma soda falan ic protein cok tuket. Bana bublari demsti doktorm oylece gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…