- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.081
Tamam canım sagolDevam devam ihmal etme suan kendi kendine birakma sakin canim:) ben 3 aya kadar devam edicekmisim
İyiyim bitanem ben de bi kaç gündür pek sık giremiyorum açıköğretim sınavlarım var. Yok kuzum yumurtlamayı kaçırmam çalışmalara başladık, yumurtlama da 3-4 güne olur.
Çok iyi yapıyosun hormonların dengelenir canım. İnşallah tam zamanında da regl olursun ve ocakta da bebiş gelir :)
Ben de arada aslan pençesi çayı içiyodum bıraktım bugün yumurtlama yaklaştı diye. Bal tarçın çörek otu yapıyorum bi de inofolic combi işte.
Eşime de aynı şeyler devam. Promen-k , keçiboynuzu özü, çakşır suyu, muz, ceviz, bitter çikolata falan işte :)
Valla sizden ve bizden atak bekliyorum artık :)
Ayy inss bak Allah soyletiyo kuzum sankiAynen canim aralikta senden ocakta benden iyi haberler gelsin
Gozun aydin canim. Saglicakla kucagina al melegini insallah. Nasil guzel duygulardir kimbilir. Masallah. Allah nazarlardan saklasin kuzumCanlar nasilsiniz❤ tarifsiz duygulardayim. Bugun tahlillerimin sonucunu gostermeye gittik bebisede bakalim dedik 6+2 olmusuz bugun teyzeleri veeee kalp atisini duyduk hic bklemiyordum Allaha sukurler olsun bu ani hepinizin yasamasini istiyorum dua ediyorum hep. Simdi inandim biraz daha rahatladim sukurler olsun
Evet ağrı oluyo bel kasık bacak ağrısıİyi aksamlar kızlar araniza yeni katıldım bu ay bende femara kullandım 22 kasımda iğne vuruldum çok agŕım var acaba ağrı olması normalmi ?
Ayy inss bak Allah soyletiyo kuzum sanki
Ay onlar için de ne güzel bi mutluluk :) ben iyiyim canım bildiğin gibi, değerlendirmeye çalışıyorum işte şu günleri :)Aminn kuzum darisi size❤ Sizede nasip olsun. Ananesi babanesi yine yanindaydi bebisi duydu onlar bizden heyecanli:) Buyuyor teyzeleri:) sen nasilsin
Ahh keşke bebeğim o kadar çok isterim ki...Aynen canim aralikta senden ocakta benden iyi haberler gelsin
Benimkide ayni öyle canım yaKızlar her an adet olacakmışım gibi. Belim karnım ve bacaklarım ince ince sızlıyor. Ama bat 6 aralık
Canım tutmuştur inşallah ya , günler de geçmek bilmiyor. Sürekli araştırma yapıyorumBenimkide ayni öyle canım ya
Senin kaç günün var canmCanım tutmuştur inşallah ya , günler de geçmek bilmiyor. Sürekli araştırma yapıyorum
Bende pazartrsi tahlil yapcamSenin kaç günün var canm
Canım daha 12 gün var bana. Ama iğnemin 7.günüSenin kaç günün var canm
İnşallah vardır canım. Göğüslerinde ağrı var mıBende pazartrsi tahlil yapcam
Var hafifİnşallah vardır canım. Göğüslerinde ağrı var mı
Aşılama demi canımCanım daha 12 gün var bana. Ama iğnemin 7.günü
Bazen dokununca agrıyoİnşallah vardır canım. Göğüslerinde ağrı var mı
Canım hayır. Normal çatlatma iğnesi. Aslında ben aşılama yaptırmak istiyorum artık. Bu ay olmazsa eğer doktorumla konuşup aşılama isticem. Senin ilk mi aşılamaA
Aşılama demi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?