- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.061
Aşılama mı sizinki gözün aydınCanlar nasilsiniz❤ tarifsiz duygulardayim. Bugun tahlillerimin sonucunu gostermeye gittik bebisede bakalim dedik 6+2 olmusuz bugun teyzeleri veeee kalp atisini duyduk hic bklemiyordum Allaha sukurler olsun bu ani hepinizin yasamasini istiyorum dua ediyorum hep. Simdi inandim biraz daha rahatladim sukurler olsun
İnşallah femara veya ovitrelle adet geciktirir mi acabaAminn canimcim darisi basiniza inss❤
İğnenin kaçıncı günü canımArkadaşlar benim bel ağrım ve karnım çok agrıyo neden sizce
13İğnenin kaçıncı günü canım
Oy canım benim ya kıyamam size ne güzel bak artık daha rahat olursun. Topiğimizin bebişleri büyüyo maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsinCanlar nasilsiniz❤ tarifsiz duygulardayim. Bugun tahlillerimin sonucunu gostermeye gittik bebisede bakalim dedik 6+2 olmusuz bugun teyzeleri veeee kalp atisini duyduk hic bklemiyordum Allaha sukurler olsun bu ani hepinizin yasamasini istiyorum dua ediyorum hep. Simdi inandim biraz daha rahatladim sukurler olsun
İyiyim bitanem ben de bi kaç gündür pek sık giremiyorum açıköğretim sınavlarım var. Yok kuzum yumurtlamayı kaçırmam çalışmalara başladık, yumurtlama da 3-4 güne olur.Fıstik napiyosun yumurtlama zamanini kacirma belki bu aydan gelir minnosun.ben misafir var giremiyorum pek.
Ben sabah aksam civanpercemi çayi ve aslanpencesi cayi iciyorum infolıc combiye devam ediyorum.aralikta regli olabilirsem fsh ve lh a tekrar baktiricam ozamana kadar dengelenir..spor ve diyete devam ediyorum.eşimede keciboynuzu özü ve e vitaminine devam ediyorum.bakalim 2019 ocak ayına zımba gibi hazirlaniyorum.artik gerisi Allah a emanet
Yok canim asilama tutmadi tupbebege gectik sagol darisi basinaAşılama mı sizinki gözün aydın
Femare kullanmadim hic canim ama catlatma ignesi bikac ay olmstm yumrta takibi ve asilamada gep gecikti adetim. 14. Gun hic olmadim 18 19 ve 20 olark gelmsti:)İnşallah femara veya ovitrelle adet geciktirir mi acaba
Pardon canım daha gündüz konuştuk kaçıncı günü diye :)) canım inşallah hamilesindir. Yani ondan olabilir. İğne etkisinin geçmesi lazım .
Aminn kuzum darisi size❤ Sizede nasip olsun. Ananesi babanesi yine yanindaydi bebisi duydu onlar bizden heyecanli:) Buyuyor teyzeleri:) sen nasilsinOy canım benim ya kıyamam size ne güzel bak artık daha rahat olursun. Topiğimizin bebişleri büyüyo maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin
Aminn kuzum darisi size❤ Sizede nasip olsun. Ananesi babanesi yine yanindaydi bebisi duydu onlar bizden heyecanli:) Buyuyor teyzeleri:) sen nasilsin
Ne jeli canımHamileysem jeli kullanmaya devam mı etcem
Canım hiçbir fikrim yok valla. Ay ne kadar değişik şeyler var. Allah bizim de yüzümüze baksın inşallah. Bana bebeğimin olması mucize gibi geliyor. Çok uzak geliyorAşılama olduktan sonra verdiler
Devam devam ihmal etme suan kendi kendine birakma sakin canim:) ben 3 aya kadar devam edicekmisimHamileysem jeli kullanmaya devam mı etcem
Sagol kuzum aynen ya insan hep tedrgn korkuyor suan daha inandm hamile oldguma:) saglikla kucagimiza aliriz inssMasallah cnm benim.insan kalp atisi duyana kadar hep tedirgin oluyor insallah saglikla kucagimizada aliriz darısı bütün isteyenlerin basina ins
Banada öyleydi inşallah olurCanım hiçbir fikrim yok valla. Ay ne kadar değişik şeyler var. Allah bizim de yüzümüze baksın inşallah. Bana bebeğimin olması mucize gibi geliyor. Çok uzak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?