Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama mı sizinki gözün aydın

Oy canım benim ya kıyamam size ne güzel bak artık daha rahat olursun. Topiğimizin bebişleri büyüyo maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin

İyiyim bitanem ben de bi kaç gündür pek sık giremiyorum açıköğretim sınavlarım var. Yok kuzum yumurtlamayı kaçırmam çalışmalara başladık, yumurtlama da 3-4 güne olur.
Çok iyi yapıyosun hormonların dengelenir canım. İnşallah tam zamanında da regl olursun ve ocakta da bebiş gelir :)
Ben de arada aslan pençesi çayı içiyodum bıraktım bugün yumurtlama yaklaştı diye. Bal tarçın çörek otu yapıyorum bi de inofolic combi işte.
Eşime de aynı şeyler devam. Promen-k , keçiboynuzu özü, çakşır suyu, muz, ceviz, bitter çikolata falan işte :)
Valla sizden ve bizden atak bekliyorum artık :)

Oy canım benim ya kıyamam size ne güzel bak artık daha rahat olursun. Topiğimizin bebişleri büyüyo maşallah :) Allah isteyen herkese nasip etsin
Aminn kuzum darisi size❤ Sizede nasip olsun. Ananesi babanesi yine yanindaydi bebisi duydu onlar bizden heyecanli:) Buyuyor teyzeleri:) sen nasilsin

Aminn kuzum darisi size❤ Sizede nasip olsun. Ananesi babanesi yine yanindaydi bebisi duydu onlar bizden heyecanli:) Buyuyor teyzeleri:) sen nasilsin

Masallah cnm benim.insan kalp atisi duyana kadar hep tedirgin oluyor insallah saglikla kucagimizada aliriz darısı bütün isteyenlerin basina ins

Masallah cnm benim.insan kalp atisi duyana kadar hep tedirgin oluyor insallah saglikla kucagimizada aliriz darısı bütün isteyenlerin basina ins
Sagol kuzum aynen ya insan hep tedrgn korkuyor suan daha inandm hamile oldguma:) saglikla kucagimiza aliriz inss darisi burdaki arkadaslarimiza sanki artiyo hamisler bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…