- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.161
Bizi de haberdar et canım, bence senin değerin yüksek çıkıcak, gözle rahat görülen bi çizgi çünküİnşallah sabah hastaneye kan tahlili yapmaya gitcem inşallah vardır canmm
Tesekkurler canimCanım çatlatma iğnesinin içerisinde bolca lh hormonu var yumurta çatlasın diye. Yani ovulasyon testi iğne etkisinden dolayı pozitif çıkar seni yanıltır
İnşallah valla bu ay incir kürü yapıcam bi arkadaşım pko luydu incir ve havuç suyuyla bu ay gebe kaldı çok şükür darısı bekleyenlereCanım inşallah gelecek aya olur. Bu benim 3. İğnem hâlâ bekliyorum
İyi akşamlar canımİyi akşamlar arkadaşlar
Iyi aksamlar kizlar. Asilamadan sonraki 11.gun igneden sonra 12.gun. test de sabah cook silik cikti zorla gorunuyor. Igne etkisidir o kadari da. Bu ay da tutmadi bence. Adeti bekliyorum ben deadet olan arkadaslarim gogus agriniz aciniz oldu mu?? Benim hic aci agri yok.
Oyle mi canim? 11. 12.gunde belirgin silik gorenler oluyormus ya ondan dolayi da takildim biraz. Bi de goguste hic agri yok onu cok taktim. Daha dogrusu kasiklarda falan da yok.Canim erken daha en erken igneden 14 15 asilamadan 12 13gün sonra kanda cok dusuk ihtimallede idrarda cikar diyor doktorlar.
Oyle mi canim? 11. 12.gunde belirgin silik gorenler oluyormus ya ondan dolayi da takildim biraz. Bi de goguste hic agri yok onu cok taktim. Daha dogrusu kasiklarda falan da yok.
Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyo acabaBelirtilere hiç takilma canim kisiden kisiye degisiyor.ben ilk hamileligimde sadece bel agrim olmustu o da 6.haftada falan.diger belirtiler 9.haftadan sonra basladi 10 haftada hamile oldugumu ogrendim
Benim 6.haftada bir anda baslamisti yaklasik 8 hafta surdu cok kotuydu simdi 2.dusunuyoruz insallah bunda bulantim olmazMide bulantısı kaçıncı haftada başlıyo acaba
İnşallah canmBenim 6.haftada bir anda baslamisti yaklasik 8 hafta surdu cok kotuydu simdi 2.dusunuyoruz insallah bunda bulantim olmaz
6. Haftada basliyor canim ama herkeste olmuyor kimisi cok rahat. Bi kadinin bi hamileligiyle digeri bile birbirini tutmuyor degiskenmis bu konular:)Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyo acaba
Selam canim inss cok bekletmeden nasip olurBenim 6.haftada bir anda baslamisti yaklasik 8 hafta surdu cok kotuydu simdi 2.dusunuyoruz insallah bunda bulantim olmaz
Aa evet. Gec olmus belirtiler. Insallah oyledir canimm.Belirtilere hiç takilma canim kisiden kisiye degisiyor.ben ilk hamileligimde sadece bel agrim olmustu o da 6.haftada falan.diger belirtiler 9.haftadan sonra basladi 10 haftada hamile oldugumu ogrendim
Herhalde çok düşük değilmiş anladığım kadarıyla kuzum bakalım doktor takviye verir herhalde
Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyo acaba
Canim benim yogun akinti oluyor yumurtlama zamani. Ben oradan anliyorum. Uzayan bir akinti gibi olmuyor benimki mesela.Arkadaşlr benim aklıma bişey takıldı. Bu ovülasyon dönemi belirtilerine bakınca bolca akıntı ve uzayan yumurta akı gibi olan sıvı deniliyor. Benim normal akıntım var bir süredir tam ovülasyon dönemindeyim ama hiç o yumurta akı gibi olanı göremedim. İlla herkes de yumurta akı gibi mi oluyor mu?
Mide bulantısı kaçıncı haftada başlıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?