Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım sagol benimde bel ağrım çok

Canım akıntıya çok takılma, akıntıdan bi çok insan anlayamayabiliyo. Yumurta akı kıvamında olmasa bile yoğun akıntı olabilir bu dönemde

Mrb.kızlar durumlar nasil. Ben 8 gündür hem civanperçemi çayi hem aslan pencesi cayi iciyorum. Diyet spora devam.7kg verdim kaldi 6 kg.

Kızlar günaydın ne durumdasınız. Bugün kan testi yapacak olanlar vardı. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız

Canim benim yogun akinti oluyor yumurtlama zamani. Ben oradan anliyorum. Uzayan bir akinti gibi olmuyor benimki mesela.
Ben de dedim acaba yumurtlama olmadı mı :) ovülasyon testi de almadım kafamı takmıyım diye de sonra da uzayan akıntıya taktım. Teşekkür ederim cevap verdiğin için

Canım akıntıya çok takılma, akıntıdan bi çok insan anlayamayabiliyo. Yumurta akı kıvamında olmasa bile yoğun akıntı olabilir bu dönemde
Akıntım baya yoğundu işte heryer de yumurta alı kıvamında yazınca acaba dedim. 19. Günüm bugün 30 günde bir oluyorum herhalde geçmiştir artık. Akıntım hala var devam.

Merhaba. Ben idrar testi yaptim 12.gun bugun. Malesef negatif. Idrarda pozitifi gormeden kan testi vermicem. Daha kotu oluyorum o sekilde cunku. Zaten simdiden adeti bekliyorum
İdrar testleri günün geçtikten sonra bile doğru cevap vermeyebiliyor, 3/4 gün geçsin diyorlar 12. Güne takılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…