- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.181
Tamam canım sagol benimde bel ağrım çokKisiden kisiye degisiyor canim.ben hamileligimi yaklasik 10.haftasinda ögrendim.ama ögerenmeden 15gun oncesinde birkac kere midem bulanmis yumurtadan tiksinmistim ama anlamadim.sonradan hamileligi ogrenince demekki hamileliktenmis diye dusundum.yine bel agrilatimda ayni sekilde oldu ogrenmeden 3 4 hafts once bel agrilarim oldu kopacak gibi.
Sağ ol kuzucum çok teşekkür ederim cevabın için :)Aynen oyle cnm cok sıkıntı degil gecmis olsun
Canım akıntıya çok takılma, akıntıdan bi çok insan anlayamayabiliyo. Yumurta akı kıvamında olmasa bile yoğun akıntı olabilir bu dönemdeArkadaşlr benim aklıma bişey takıldı. Bu ovülasyon dönemi belirtilerine bakınca bolca akıntı ve uzayan yumurta akı gibi olan sıvı deniliyor. Benim normal akıntım var bir süredir tam ovülasyon dönemindeyim ama hiç o yumurta akı gibi olanı göremedim. İlla herkes de yumurta akı gibi mi oluyor mu?
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bende kan tahlili verdim sonucunu bekliyorum canımNasılsınız kizlar varmı test yapcak olan
Hayirli sonuclara inss canim:)Bende kan tahlili verdim sonucunu bekliyorum canım
Bende kan tahlili verdim sonucunu bekliyorum canım
Hayirlisi olsun insallahh hamissindir :)Bende kan tahlili verdim sonucunu bekliyorum canım
Merhaba. Ben idrar testi yaptim 12.gun bugun. Malesef negatif. Idrarda pozitifi gormeden kan testi vermicem. Daha kotu oluyorum o sekilde cunku. Zaten simdiden adeti bekliyorumNasılsınız kizlar varmı test yapcak olan
Bende kan tahlili verdim sonucunu bekliyorum canım
Merhaba. Ben idrar testi yaptim 12.gun bugun. Malesef negatif. Idrarda pozitifi gormeden kan testi vermicem. Daha kotu oluyorum o sekilde cunku. Zaten simdiden adeti bekliyorum
Canım belirti var mıydı peki . Bende tık yokCnm 14.gunden onceki testleri onemseme ben 12.gub kan verdim negatifti 14.gun pozitif oldu
Ben de dedim acaba yumurtlama olmadı mı :) ovülasyon testi de almadım kafamı takmıyım diye de sonra da uzayan akıntıya taktım. Teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanim benim yogun akinti oluyor yumurtlama zamani. Ben oradan anliyorum. Uzayan bir akinti gibi olmuyor benimki mesela.
Akıntım baya yoğundu işte heryer de yumurta alı kıvamında yazınca acaba dedim. 19. Günüm bugün 30 günde bir oluyorum herhalde geçmiştir artık. Akıntım hala var devam.Canım akıntıya çok takılma, akıntıdan bi çok insan anlayamayabiliyo. Yumurta akı kıvamında olmasa bile yoğun akıntı olabilir bu dönemde
İdrar testleri günün geçtikten sonra bile doğru cevap vermeyebiliyor, 3/4 gün geçsin diyorlar 12. Güne takılma benceMerhaba. Ben idrar testi yaptim 12.gun bugun. Malesef negatif. Idrarda pozitifi gormeden kan testi vermicem. Daha kotu oluyorum o sekilde cunku. Zaten simdiden adeti bekliyorum
Evet kızlar sonucunu aldım hamileyimmHayirlisi olsun insallahh hamissindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?