- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #8.201
15 ci günümHadi hayirli sonuclarla cnm kacinci gunun
Canım çok çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın. Darısı bizlereSonuç 382
Amin canım inşallahCanim gozun aydin darisi basimiza
İnsanı daha başka ne mutlu edebilir ki canım. Eşinin haberi var mıHalada inanamıyorum arkadaşlar
Evet beraber duyduk canmİnsanı daha başka ne mutlu edebilir ki canım. Eşinin haberi var mı
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunEvet kızlar sonucunu aldım hamileyimm
Evet kızlar sonucunu aldım hamileyimm
Hayirli olsun canim demistik syper haber saglikla kucagina alirsn inssEvet kızlar sonucunu aldım hamileyimm
Halada inanamıyorum arkadaşlar
kuzum klomen boşa zaman kayibibence uayaUmutumut82 U UmutluKarTanesi Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa ve diğer hanımlar selamlar :) çok şükür regl oldum ve bugun gittim doktora.. klomen verdi yine ve 150 mg'a çıkardı dozu. bu tedavi sürecinde sadece 1 kez yumurtan gelişmiş ve sınırda büyümüş dedi. bundan da sonuç alamaz isem özele gideceğim artık. 4. kez klomen kullanışım olacak
bence de öyle ama devlet hastanesi, bu son zaten yine sonuç alamaz isem özele gideceğim.. bu sefer iğne verirler diye düşünmüştüm aslında. bu düşünceyle gitmiştim aşılama önerebilirler diye gitmiştim.kuzum klomen boşa zaman kayibibence uaya
Merhaba klomenle tek seferde hamile kalan da var. Ben özele gidiyorum. Doktorumun dediği biz gelişmesine katkı sağlıycaz ne zaman olacağı bilinmez. İlk ayda olabilir aylar sonra da olabilir. Şans demişti. 6 aya kadar denenebiliyor bence umutsuz olmaya gerek yokUmutumut82 U UmutluKarTanesi Anneyimbenanne35 A AloeeVeraa ve diğer hanımlar selamlar :) çok şükür regl oldum ve bugun gittim doktora.. klomen verdi yine ve 150 mg'a çıkardı dozu. bu tedavi sürecinde sadece 1 kez yumurtan gelişmiş ve sınırda büyümüş dedi. bundan da sonuç alamaz isem özele gideceğim artık. 4. kez klomen kullanışım olacak
Evet ilk aşılamamallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.. darısı bize inşallah.. bizim için de dua edin. sizin tedavi süreci nasıl oldu? ilk aşılama diye hatırlıyorum ben..
inşalalh kuzum bende çay i içiyorum bugün 5. günüm 25 gün kaldibence de öyle ama devlet hastanesi, bu son zaten yine sonuç alamaz isem özele gideceğim.. bu sefer iğne verirler diye düşünmüştüm aslında. bu düşünceyle gitmiştim aşılama önerebilirler diye gitmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?